nebojsa01 0 Posted October 21, 2012 Pronasao sam neki mali katalog koji mi je stajao u servisnoj knjizi. pa sam ga skenirao i evo okacio par slicica iz istog. Mene su zaintrigirala ABARTH sedista koja nisam nikad video u serijskoj proizvodnji punta, a o5 katalog iz polovine 1999 godine.....slike su malo losije jer su skenirane. Ali moze da se vidi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted October 21, 2012 Sedista su Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted October 21, 2012 Stvarno dobro izgledaju, ali su izgleda bila mnogo skupa za doplatu uz novog punta pa ih je retko ko i ugradjivao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted October 21, 2012 Sjajne slike, hvala za ovo...Sedista su sveti gral, to kad bi nabavio, i mogu da umrem... Negde sam procitao ako je verovati izvoru da ih je napravljeno negde oko 2000 komada, nazalost... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 21, 2012 sedista su da ti bude zao dupe da stavis na njih, zanimljivo resenje ova mrezica ispod daske u gepeku, a branik sa plavog i felne su posebna prica,jel zna neko koji paket opreme je imao te branike, vidjao sam po kovinu jednog sa takvim branicima i abarth pragovima, ali mislim da je bio sporting varijanta, a vidjao sam jos sportinga sa klasicnim branicima i onim diskretnijim pragovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted October 22, 2012 (edited) To je HGT Abarth paket opreme i samo tako si mogao dobiti te felne, branike, i pragove...uz to je jos isao onaj plavo - crni volan sa koncem izvezenim abarth slovima pri dnu - mmmmmm...rucica menjaca sa abart znakom, patosnice sa abarth znakom, malo drugacija rucica rucne kocnice i mislim da je to to...trazim jedan site, ne mogu da nadjem...mislim da sam na njemu procitao da je cena u engleskoj svega toga bila oko 2000 funti...A sedista su isla posebno, ona ne spadaju nigde, jednostavno to je vrh vrhova HGT/Abarth opreme, nema dalje...Ja sam za malo postao vlasnik jednog HGT Abartha, ali sam u poslednji momenat odustao, sva sreca, nije izgledao Bog zna kako, hteo sam ga uzeti zbog imena i opreme, bio je na bugarskim tablama, lik je skinuo oglas 5 dana posto sam ja odustao, i vidim ga posle jedno mesec dana na Kragujevac ili Krusevac tablama registrovan i opet u oglasima, tako da mislim da sam dobro postupio... Edited October 22, 2012 by milutin-NS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted October 23, 2012 Sta bi dao za ove prve i cetvrte felne,eeeeeee ,sve pohvale za ovo,sta je bio punto u to vreme ,bezao je 5 godina svima po dizajnu,samo farovi sta su bili,kada se setim,ej ,pa price ,boja,felne,enterijer,eeee,zato i zivi toliko dugo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted October 23, 2012 Bas su onako...standardne, sve 4, a lepe su...Samo ove druge nisam video uzivo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted October 23, 2012 E drago mi je da vam se svidja ovaj post . Evo onda jos nekih slicica iz pomenutog prospekta, koje i nisu nesto zanimljive pa ih nisam kacio, a i one su se nalazile zajedno sa ovim ostalim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted October 23, 2012 Treca slika....jaoooo kako su idilicni Quote Share this post Link to post Share on other sites
cmiro 0 Posted November 3, 2012 http://www.polovniautomobili.com/oglas2691245/fiat_punto_hgt_jedinstven/ evo ovaj ima felnice Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted November 3, 2012 Ma ovo je nesto opasno prepakovano. HGT se nije radio sa 5 vrata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted January 6, 2013 Evo slika jednog abartha, za mene najlepsi punto koji sam video... To je bilo pre par godina, uhvatio sam par slika Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 6, 2013 Pošteno je za svaki respekt, jedinstven je, nemam bukvalno nikakav komentar na temu "moglo je možda ovako", bukvalno sve na svom mestu :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted January 6, 2013 Ja jedino mozda ne bih dirao ta peta vrata (gepek). Inace to je radio majstor sto je meni farbao na mom puntu sve sto je trebalo. Vidis da osim brisaca i bravice nema ni ono ulegnuce (rukohvat) na braniku ispod petih vrata.....detalji Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 7, 2013 Ne bih ni izvalio da mi nisi rekao, morao sam da nađem na netu da vidim da li originalan ima taj deo, iskreno ja ne bih nikada išao protiv funkcionalnosti, npr 17, skidanje brisača, bravica, zakucavanje u pod, ali se divim ljudima koji imaju smelosti za te stvari Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 7, 2013 pa ako ga je koristio samo da ljudi oko njega zinu kad ga vide, mogao je da radi sta hoce, a ako ga koristi kao ja svoj, i za odlazak u nabavku za slavlja i praznike i za putovanja, onda bi verovatno uradio da mu gepek bude pristupacniji i felne 17 bi vozio samo vikendom kad krene u grad Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8111 Posted January 7, 2013 Sto bi rekli neki likovi ovde kod mene " LEPSI NEGO PARE" Stvarno ne znam sta da kazem, sem da zelim sebi jednog istog ovakvog, ne bi nista menjao, samo bih ga prao Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted January 13, 2013 Ovaj abarth je kasnije ceo prelepljen u belu mat foliju i prodat . Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 14, 2013 Nemaš slike kako je to ispalo posle? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted January 14, 2013 Nazalost nemam slike, ali je mnogo dobro izgledao..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 581 Posted January 19, 2013 E drago mi je da vam se svidja ovaj post . Evo onda jos nekih slicica iz pomenutog prospekta, koje i nisu nesto zanimljive pa ih nisam kacio, a i one su se nalazile zajedno sa ovim ostalim. E, ovo bi odma pazario! Parking senzore(jer volim gedzete, a i verenica se tesko navikava na Punta, posle Seicenta. Pa, lepo joj kazem da veci nije uvek i bolji!) i kozni volan i rucica menjaca. Ova mreza za kera? Pa, nije losa stvarcica. Takodje, felne br 4. I ona mrezica iznad gepeka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 19, 2013 Pa imaš aftermarket parking senzore, a nisu ni skupi, koliko se sećam oko 30tak eura, a ume da sačuva branike Quote Share this post Link to post Share on other sites