OMP 4589 Posted Tuesday at 05:16 PM (edited) Ja ih vidjam povremeno kao i prethodne generacije, prethodna gen. ima cetiri u kruševcu koje ja znam i koje se jos aktivno voze, jedna je od mog komsije ulica pored, redovno se registruje iako se retko kad vozi, pristojno stanje, nece da je proda, druga je od komsije iz bivseg kraja, mada meni je ta gen. liftback najruznija, postoje i dve sedan iste generacije koje vidjam od kojih je jedna takodje od nekadasnjeg komsije iz bivseg kraja gde sam porastao koji je novu kupio tamo neke 85.-86. i dan danas u vrlo lepom stanju, pre neki dan je videh, farbana jedno 2 puta do sad sto ja znam. Ova sledeca genracija sa slike mi se nikad nije svidjala u liftbek varijanti ali ima par komada koje vidjam kao i sedana, heča je najmanje ali videh lepu crvenu relativno skoro, sedan mi se najvise svidjala i u ovoj i u prethodnoj gen. mi smo imali sedana a kevina drugarica prvo heča starije gen. neko 85.-86. godiste pa posle kupila noviju isto heč ali neko 90. godiste recimo, bile su dobre i popularne te korole 90ih godina, njih najvise limarija zezala inace ovako su neunistive. Takodje sam u bivsem komsiluku tokom 90ih imao i dve toyote tercel, , jedna bila heč druga karavan ali nisam nikad kontao sto su pravili manje vise isti auto istih godina posto su jako slicno izgledale kao corole, verujem da je mehanika bila ista. Edited Tuesday at 05:21 PM by OMP 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2887 Posted Tuesday at 06:45 PM Marko i Ivan umesto da zagledaju hot ladies po ulici oni zagledaju hot heceve i karavane, ccc, ugledajte se na naseg Romea Nemanju, on trza cak i na policajke. 3 MiloshBg, nemanja84bg and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2618 Posted Tuesday at 07:15 PM Hahahaa tako je , umesto sto se uvozi ta hrpa gvozdjurije i zavrsi na poljima oko aerodroma bolje da se uvezu ... recimo svedjanke taman da popravimo brojke nataliteta e znas kako se pozicionirala onako simpaticno , dobra dobra 1 Transporter131 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2536 Posted Wednesday at 07:27 AM 12 hours ago, integralac said: Marko i Ivan umesto da zagledaju hot ladies po ulici oni zagledaju hot heceve i karavane, ccc, ugledajte se na naseg Romea Nemanju, on trza cak i na policajke. Kolega Romeo Nemanja zagoreo i po glave, skroz... 3 nemanja84bg, integralac and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21490 Posted 6 hours ago После две године од појаве првог електричног доставног возила код мене оџачкој и у апатинској пошти, стижу и први конкретни резултати са терена. Електрични комби за доставу пакета, кинеске производње, до сада је прешао нешто мање од 20.000 километара и, како каже поштар који га свакодневно вози, за то време није имао ниједан одлазак код мајстора. Сва потрошња се прецизно евидентира, а подаци показују да је за 2.000 километара вожње потрошено струје у вредности од око 5000 динара. Постоји и могућност пуњења возила преко соларних панела, што значи да би у том случају трошкови коришћења могли бити још нижи. После две године коришћења у условима градске вожње, ово је можда и најпоузданији мали тест како електрично возило функционише у свакодневном раду 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4589 Posted 5 hours ago To je bas dzabe voznja koliko li onda izadje neki mali EV Quote Share this post Link to post Share on other sites