Jump to content
Goran
filipovic

Slike automobila bez posebnog razloga...

Recommended Posts

On 2/5/2026 at 9:46 AM, stex_pb said:

policijusku opremu dodaje domaća firma, oni kupuju klot aute. Igrom slučaja sam radio u jednoj koja je "policizovala" škode onomad.

Nešto je i Vlatacom radio na policijskim autima,opremu ,softver i signalizacije

01-3247.jpeg

postavljate tamo neke dereglije ... gle sta je auto jes malo preteran tjuning al nema veze model je bitan ... samo taj i nijedan drugi ;) 

ff497578c4ea9601383938637255d7e3.jpg

Edited by nemanja84bg

@italiano na ram pam pammm da se tera a ne ko ovi sto ujutru kljusaju u ime i za racun drugog u nekim dereglijama tamo kreni stani voznja a posle da ture stvari u masinu za ves o svoj trosak, krckaju neki pirinac i kao na pocetak sledeceg meseca "vauu al sam dobar":D dobar koliko kinez u sardini :D Najbolje da sam kupio autic od 170 bednih konja plus verovatno neki chipic da ga vozim prva neutral u ime za racun drugog ... :lol:

Edited by nemanja84bg

Nego sta mili, koji ga moj zivimo ako je dosadno od tacke do tacke, minuta do minut ... 'ebes to, mora taj ram pam pam dakle to nije obican stil, to je lifestyle koji ne bi menjao ni za sta na svetu ;) skoro moji komsije ono mladji momci parkirali kod mene jer znaju da je komsija uredan sto se tice organizacije i svega... to gtijevi, alfe, svasta nesto i naravno sve tjuning ;) Kao da su moji posto nemam dece trenutno , kao da su mi sinovi ;) I da imam istu i oni/one ce biti u ram pam pam lajfstajlu ;) Skoro sam se trkao sa 7micom nekom GTI R nesto kaze lik ima 350 konja ... pazi odmakao se simpaticno al ne preterano cisto da vidim jel mojih 170 to to , moguce da ima i vise po nekoj gruboj proceni tim ubrzanje potezom i kaze lik da dobro ide 5tica sto je meni dovoljno da znam da nije pao ispod fabrike cak i da ima i vise ;)  15l na sto na bordu mora da ima vise ili je nesto tu radjeno ali nije lose, zadovoljan sam kako poteze ;)  Al kad bih imao s15 silviu , vau ... kako je to sladak autic, dzepna raketa ;) 

Edited by nemanja84bg

23 hours ago, moron said:

JAT, Crveni signal, Inex, Trayal ... Nisu mu bаš sveži sponzorski ugovori.

Loše sam video prošli put ... :) 

ije mu jedan od sponzora bio nekadašnji beogradski "Inex", već nekadašnji podgorički "Titex" ( oba su kao i mnogi drugi ex-YU giganti završili u stečaju pre više od dve decenije ), ali sponzor mu je bilo i "Komunalno", Kolašin.

Eh, šta ti je nekada bila podrška moto sportu i od strane lokalne zajednice;) 

IMG_20260226_075732.jpg

Happy 75th Birthday to Walter de Silva!
(Born on 27 February 1951, not far from Milan, Italy.)
During his tenure as Director of Centro Stile Alfa Romeo between 1986 and 1999, a number of important and highly successful Alfas were launched including the 166, 156, 147, and the Nuvola concept pictured here in his sketch.
Perhaps even more importantly, under his guidance the core design philosophy of “Bellezza Necessaria” was adopted as the defining mantra of Alfa Romeo design; a credo that remains valid to this day.
507639962_643909145_10163429864728941_5847335990553754796_n(1).thumb.jpg.003392db65ebabd3558d6bad2be734b2.jpg

Berlingo u tip H retro varijanti, imaju i 2cv verziju, isto i Jumpera imaju u tim preradama,  meni ruzno ali vidim da se sve vise vidjaju po netu

Posted (edited)

da ima ga u vise varijanti, italijani rade preradu pa se kod njih najvise i vidjaju al meni se vise svidja 616N po uzoru na stari fiatov/zastavin kamioncic kod nas popularan kao "pekarac"

https://fr.caselani.com/typeh.php

Caselani 616N: Ducato retro omaž Fijatu 616N - Auto magazin Najnovije

Based on the Fiat Ducato, Italian coachbuilder Caselani aims to revive a  60s icon - ItalPassion

Edited by OMP

Na poneki sedan jos i moze da se naleti po ulicama.

Ali sam se bas odusevio kada sam danas video liftback verziju Corolle (E90).

Ne secam se kada sam je zadnji put video na ulici, jos deluje i u korektnom stanju.

Posto sam malo usporio, onaj covek u Corolli je sigurno bio u fazonu "Sta li mi ova budaletina zagleda auto?" :) :

IMG_20260303_100403_resized_20260303_033621711.thumb.jpg.03f215fe4ddb75a3650eed45a40f68b5.jpg