Jump to content
Goran
filipovic

Slike automobila bez posebnog razloga...

Recommended Posts

4 hours ago, The Punisher said:

Aston Martin Valkyrie

0.jpg

zbunjuje me njegov pod, zar ne bi trebao da bude što niži, što ravniji, da nazad ima one difuzore. Potpuno mi razbija dosadašnja pravila projektovanja super automobila.... 

Ko zna sta su mu radili sa aerodinamikom, on napred ima koliko hoces nekih otvora, spojlera mozda ovi tuneli izvlace vazduh i pritiskaju auto pozadi ali verovatno samo pri velikim brzinama.

Lada u Čikagu sa KV tablicama je hit na mrežama

lada kv.jpg

Nije retkost da na klipovima iz Amerike vidimo Yuga, koji je često tema sprdnje, ali Lada u Čikagu sa kraljevačkim tablicama, to je već nešto drugo.

''Ne znam koji je grad u pitanju, na sliku sam naleteo malopre na TikToku, ali ovo je definitivno pobeda dana!'', napisano je u opisu fotografije Instagram stranica Geokutak. Jedna od korisnica Instagrama tvrdi da je ova čuvena Lada snimljena u Čikagu, i da je na nekim oglasima videla da se prodaje za čak 16.000 dolara. ''Prodaje se na oglasima u Čikagu za 16,000$, piše da je prešao 45k milja i da je ’91 godište'', napisala je ona. Neki su iskoristili priliku da sve okrenu na stranu šale, te je jedan mladić ispisao interesantnu ''rutu'' koju je ova Lada prešla da bi došla do Amerike ''Išao od Kraljeva preko Sibira do Beringovog moreuza, tu ga prebacio lokalni skeledžija. I onda lagano preko Aljaske, Jukona, Britanske Kolumbije...''

''Ovo je Lada za američko tržište. Možete videti uvećan branik, između ostalih detalja. A tablice je neko najverovatnije poneo. Možda i ''poneo'', što će sigurno neko (najverovatnije nadležno) i utvrditi posle ove objave. U svakom slučaju, ovo je vredno podrške u stilu - ''oprem dobro''! - ''živeo izvođač!'' napisao je jedan, očigledni poznavalac ovog automobila. Sa druge strane, mnogi su se i podsetili da Dragan Jove Torbica, lik iz Državnog posla, je fan ovog automobila, pa ko zna, možda ga je on povezao do Čikaga, samo nas malo bune tablice.

preuzeto sa - Auto Blog

Postoji u Čikagu ekipa Poljaka koja uvozi isključivo istočne automobile,bez obzira na zemlju u kojoj ga kupe,važno je samo stanje i cena.Često su sa našima na Yugo auto skupovima,a často ih i zajedno organizuju sa našima.Baš se sada sprema jedan Yugo auto skup zajedno sa Poljacima u Čikagu.Zastava 101(Zastava 1100P u Poljskoj) je jako dojmila Poljacima i zato su često sa našima,pa je moja sumlja da je tako i ova Lada došla u Čikago,jer naši ne bi platili prebacivanje jedne Lade u Severnu Ameriku,pre bi to bio fića ili tristać…

Tipično za Srbe u USA,jedna slika kolekcije šumadinca iz Wisconsina.Ima još jednog fiću i AR( kampanjolu)

IMG_2614.jpeg

Edited by neshtry

11 hours ago, neshtry said:

Teretni Iveco sa pogonom na metan(natural power)... kul!

IMG_2609.jpeg

U javnom osvetljenju u BG su svi Iveco sa korpom na metan. Osim uštede goriva glavna namera im je bila da izbacuju manje štetnih gasova dok rade u mestu što je kod njih slučaj. 

Mora Ostoja da uzme procenat... Kao i ovo sa saobracajnom policijom i SuperB-ama... Da li su im stvarno trebala kola te klase? 

Pa onda Arteoni u drzavnoj upravi... BG 2551-** tablice. Sprdaju se. Narod cuti. 

Gledam juce kod mene u ulici policija sa skodom i neki Hundai sa onim blinkerima na soferci zaustavili dva auta, nesto ih pretresaju. Sigurno nije presretac, ne moze ovde da vozi bas brzo znaci voze oni svasta, ko se vec kako ugradi :)

Moguće da su inspektorski. Inače privatni lobi je toliko jak da ko god uleti neku kintu može državi da uvali bilo šta. PA ljudi iz vojske mi pričaju da je lobi uleteo i u generalštab. Kupuju se vojna vozila iz uvoza koja možemo i sami da proizvodimo.

58 minutes ago, MiloshBg said:

Mora Ostoja da uzme procenat... Kao i ovo sa saobracajnom policijom i SuperB-ama... Da li su im stvarno trebala kola te klase? 

Pa onda Arteoni u drzavnoj upravi... BG 2551-** tablice. Sprdaju se. Narod cuti. 

Kad može Range Rover za oko Sokolovo. Kupiš preskupog terenca da bi na njega nakačio kameru za parkiranje. Bukvalno najjeftiniji auto je potreban za to