PremieRacing 3990 Posted December 12, 2022 On 12/10/2022 at 9:39 PM, ortakov said: Fiat familija Pogodite koji je parkirala žena? Žena je parkirala kombi a čini mi se da imaš X na svakoj tablici... mogao si da tražiš 11 na kraju (XI) za svaki posle Punta Tako je drugar tražio broj 20 kad je registrovao auto. Video kod mene 2 i poželeo 20. Ovi u agenciji (čitaj šalteruša) mu kažu "Ne može broj, na kraju registarske oznake idu dva slova." On: "Tako je, hoću slovima da mi piše dvadeset na kraju." Agencija: "Ne može čoveče, kakvih dvadeset, registracija ima tri broja i dva slova!!!". On: "Tako je, znam, samo neka slova budu dvadeset." Agencija: "Gospodine..." On: na papiru napiše XX Agencija (obraća se koleginici): "Zgužvao me, idem na pauzu..." Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 925 Posted December 12, 2022 kako ja volim 128 sport, to mi je jedan od omiljenih starih fiata pored 127ice Quote Share this post Link to post Share on other sites
siki 198 Posted December 12, 2022 Ima jedan u Kš ili okolini,crveni,super izgleda,mora da je dobro restauriran,u petak kad sam se vraćao sa posla i žurio da gledam utakmicu-prošao pored mene(pored crkve i kule Rubin),nisam ga stigao uslikati i zamače u Birčaninovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 925 Posted December 12, 2022 Taj bi trebalo da je iz pejtona znam brata od tog decka sto ga vozi ali nikako da ga vidim i pitam za detalje ali znam da je skoro jednog takvog stavio na fejs...imao je jednog zutog za restauraciju godinama stojao i propadao ali taj je bio toliko los da nema sanse da je njega uradio verovatno je nabavio drugog pa sredio. Imao je jos jedan crveni do pre mozda godinu-dve sam ga vidjao kod skole jovan popovic stajao i bio u voznom stanju, tog smo otac i ja farbali jos pre 20+ godina kad ga je vozio sin oceve koleginice, mozda je to bas ovaj koji si ti video samo sredjen, moram da se raspitam. A bio je i jedan oker zuti iz nekog sela kod TS, vozio ga neki cica navodno prvi vlasnik, auto u originalnom stanju, gledao sam ga par puta uzivo u KŠ, isto mu se gubi trag od pre dve-tri godine, navodno cica dobijao dosa novca za njega ali nije hteo da ga proda. Bilo ih je nekoliko u krusevcu recimo do pocetka 2000tih onda im se gube tragovi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ortakov 411 Posted December 12, 2022 1 hour ago, PremieRacing said: Žena je parkirala kombi a čini mi se da imaš X na svakoj tablici... mogao si da tražiš 11 na kraju (XI) za svaki posle Punta Nisma ni primetio da mi nisi ti napisao, nikad to ne bi provalio niti bi razmišljao o tome stvarno imam X na svakoj tablici. A žena je parkirala Punto ne dam joj da vozi moja kola vidi se da je "ukrivo" parkiran Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 925 Posted December 12, 2022 verovatno si ovog video taj je iz pejtona 2 neshtry and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 583 Posted December 12, 2022 1 hour ago, ortakov said: Nisma ni primetio da mi nisi ti napisao, nikad to ne bi provalio niti bi razmišljao o tome stvarno imam X na svakoj tablici. A žena je parkirala Punto ne dam joj da vozi moja kola vidi se da je "ukrivo" parkiran Imam i ja RX (Racer X) a nisam trazio tako se zalomilo cak su mi i brojevi datum al su omasili za godiste (2 godine) al vidis bilo blizu sve da ubodu , sad da li je to slucajnost ... bice vise da su znali ko je ludak za volanom al bez greske u saobracaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 5601 Posted December 12, 2022 13 hours ago, PremieRacing said: "Zgužvao me, idem na pauzu..." Jel trazila mozda posle da je opegla? 1 1 nemanja84bg and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 583 Posted December 13, 2022 (edited) Opeglala ona 4tu srednje u ge skakac na c3 iliti preskocila kad nezna u rimske brojeve, nema ona vremena za takve budalastine a vi se sprdate mislim strasno ipak noktici da se nalakiraju i 3ca kafica se popije u smeni ,teska rabota je to Edited December 13, 2022 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 925 Posted December 20, 2022 preturam po nekim fotkama na kompu pa naleteh na ovu, 2007 u Barseloni istovar automobila za 50ogodisnjicu tojote u motorsportu, bila proslava u nekom objektu tu u centru 3 nemanja84bg, Woodoo and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 4657 Posted December 21, 2022 Nije slika al je klip i to vrlo lephttps://vm.tiktok.com/ZMFnm62RP/Sent from my 2203129G using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10169 Posted December 21, 2022 Delio sam ja taj klip već jednom sa yt na ovoj ili nekoj drugoj temi Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10169 Posted January 11 The SCCS platform (Small Common Components and Systems platform), also called Small Platform[ or 199 platform Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12743 Posted January 13 C32 AMGSent from my SM-G770F using Tapatalk 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 16032 Posted January 13 1 Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9005 Posted January 13 Tesla smanjio kočnice, pa ih zamaskirao da se ne vidi Izmena koju je proizvođač Tesla napravio sredinom prošle godine privlači pažnju vlasnika i servisa. Ispostavilo se da automobili imaju manje komponente zadnih kočnica na Modelu Y Performance. Što je najgore, sve to je zamaskirano, da se ne vidi. Tesla koristi crveno obojeni poklopac čeljusti, koji se ne razlikuje od onih sa Aliekspresa koje ljudi kupuju kako bi im kočnice izgledale veće nego što zapravo jesu. Istina, Tesla je prošle godine najavio da će promeniti dobavljača kočnica. Stariji primerci koriste Brembo komponente, dok oni napravljeni posle 15. avgusta 2022. koriste Mando proizvode. Kompanija Tesla je takođe saopštila da promena neće uticati na performanse kočenja. preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9005 Posted January 23 U ovakvom automobilu u Nemačkoj su se vozile 23 osobe Na graničnom prijelazu između Nemačke i Švajarske policajci su se nemalo iznenadili kada su u monovolumenu sa sedam sedišta otkrili 23 osobe, među kojima 14 dece, saopštila je policija. Automobil Seat Alhambra, u kojem su bili članovi ''proširene porodice'' a koja je iz Poljske putovala u švajcarski glavni grad Bern, zaustavljen je. ''Iz automobila su izašle 23 osobe'', navodi policija. Policija je devetero odraslih putnika i 14 dece u automobilu otkrila tokom kontrole na graničnom prelazu Weil am Rhein, na jugozapadu Nemačke. Vozača koji živi u Švajcarskoj ''očekuje novčana kazna'' zbog prevoza tolikog broja putnika ''bez ikakve bezbednosne garancije'', dodala je nemačka policija. preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 583 Posted January 25 (edited) Chevy Edited January 25 by nemanja84bg 2 Mijailović P. and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10169 Posted January 26 Moto Guzzi Falcone buvše JNA 6 nemanja84bg, alfini0507, Bokesh and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 583 Posted January 30 Mini skyline Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 583 Posted February 2 Nije 'talijan ali ... nije los 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10169 Posted February 3 3 2 Grafit, PremieRacing, dach@ and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2129 Posted February 4 gde ih kriju lisice, gledam oglas za bravo u nekim brdima po CH i ugledam 4 nemanja84bg, PremieRacing, MS PK and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites