lanciathema 1 Posted October 25, 2009 3318 072 Zrenjaninski put 97 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted October 25, 2009 Kod pumpe skrenes levo pa desno.Otpad je u sokaku paralelno sa zrenjanincem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted October 25, 2009 tu bar ima 6 pumpi,reci kod koje!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted October 25, 2009 Zaboravio sam ime.Al sam iscito sa leve strane broj 93,zanci pumpa je preko puta 93. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted January 13, 2010 Vidim nije se odavno pisalo ovde ali nema veze... 'El zna neko za onaj fiatov otpad na izlazu iz Boleča prema Smederevu, s desne strane. Burazer mi često prolazi tuda pa reče da ima par marea pogodnih za farove i one mostove sa naslonjacem za ruku, i da ima jedno 7-8 bravo-a... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted January 23, 2010 Sve pohvale,za momke iz Vinogradske Otisao da vidim neke kedere za Lybru,a vratio se sa njima i jos nekim sitnicama(Vlada dao gratis),koje su mi falile ili su bile ostecene od koriscenja na mom automobilu.Nosio sam se mislju,posto su mi pocepane,obe donje strane kedera,vozac i suvozac(shtikle,verovatno)da kupujem kedere na metar,na bubunju,ali sam onda cuo od par ljudi,da ti kederi na metar nikad ne legnu kako treba,a znaju da puste i vodu u kabinu,pa sam se ipak odlucio za orginalne,ali citave.Odem u Vinogradsku,kad ono par Lybri,sa jako ocuvanim enterijerim,skoro kompletne,samo cekaju da se skine,kome sta treba!Nazalost shus plehova nema,ja ga imam na mojoj,ali znam neke ljude koji ih dugo traze.A najveci utisak,je na mene ostavila,Alfa 156 Sportwagon,u fulu fulova,udario je ,naravno Reno Megan ,u zadnja vozaceva vrata,pa je bacio na Passata koji je docekao sa druge strane,auto untra,sa najboljom oremom koja postoji,Bose muzika-radi,digitalna klima,navigacija,rukohvati na vratima kao novi,sedista,kozna-svaki deo im se posebno pomera,ali dzaba skoro svi airbagovi poiskakali,auto zaboden po srednjim stubovima,srecom vozac ostao citav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26512 Posted March 13, 2010 Na ulazu u Mladenovac iz prvca BG-a sa leve strane je AUTO SERVIS JAKŠIĆ, tel: 011/8235-611Imaju delove za Lybru i za Fiata. Prosle godine sam migavac za Lanciu platio 30 evra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted March 13, 2010 (edited) Hteo bih da pohvalim naseg drugara LukuG ,http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showuser=134Jako prijatan covek i spreman uvek da pomogne clanovima FLCS Ako nekom treba nesto od polovnih delova Za Lancie Delte/Dedre/Y i ostale modele nek mu se obrati,ima moju preporuku !Radionica/otpad mu se nalazi na Zrenjaninskom putu,iza servisa Skode-Auto Cacak. Edited March 13, 2010 by mik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted March 17, 2010 Pridužujem se pohvalama za LukuG-a! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted March 17, 2010 (edited) Danas sam obišao "kontraverzni" autootpad ( neko reče da su skupi, neko da su korektni) , moj utisak je apsolutno povoljan. Našao sam delove koje nisam mogao nikako da nadjem (ukrasni delovi... hromirani, plastični poklopac zadnjeg desnog osvetljenja registarske table i oznaka 1.9 jtd), medjutim za Lybru imaju još nekih stvari koji mi padoše u oči:1. odličan levi far (kao nov)2. balans štanglu - perfektnu (komplet sa gumicama, mislim da su one na kukama pokidane)3. original CD changer... i još mnogo što-šta, već u zavisnosti koga šta zanima. U pitanju su dve Lybre, jedna limuzina u žalosno slupanom stanju, a druga SW, na oko izvanredna, ali čereče je. Nije loše posetiti ih.adresa: Edited March 17, 2010 by Damjanović Quote Share this post Link to post Share on other sites
vekach 0 Posted March 25, 2010 a jel zna neko di bi našo djelove povoljne za abartha stila ili motor polovni Quote Share this post Link to post Share on other sites
miki82kv 0 Posted March 27, 2010 ljudi, trebam pomoc.. crevo iz interkulera u turbinu, Lancia Lybra 1.9 jtd, nema ga nigde.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted March 27, 2010 Mora da ima u Delti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted March 27, 2010 probaj kod stojanova u novom sadu,salju brzom postom stize za 1 dan 021 6311 411 Quote Share this post Link to post Share on other sites
urkozamanje 1 Posted April 6, 2010 Koji car onaj Njegos Za nosace zadnje police mi trazi 100 eura, 50 eura po komadu Parcence plastike 50 jevreja Za te pare ima tako dobro da se ispraksiram i da napravim nosace bombonica da budu xD Kad budem dosao na skup iscimacu nekoga ko ima MK2 da premerim samo nosace. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dzibril 0 Posted April 7, 2010 Hteo bih da pohvalim naseg drugara LukuG ,http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showuser=134Jako prijatan covek i spreman uvek da pomogne clanovima FLCS Ako nekom treba nesto od polovnih delova Za Lancie Delte/Dedre/Y i ostale modele nek mu se obrati,ima moju preporuku !Radionica/otpad mu se nalazi na Zrenjaninskom putu,iza servisa Skode-Auto Cacak.I ja bih se pridruzio ovih preporukama. Bio danas kod Nebojse, za neke sitnice, nije covek na kraju hteo ni pare da uzme, ali sam ipak uspeo da ga prevarim (ostavio mu pare dok nije gledao)... Covek ima svasta nesto za delte. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nick_theking 0 Posted April 15, 2010 Ako neko od vas slucajno na bilo kom otpadu naleti na elektromotor za panorama krov za stila neka mi se odma javi na 064-307-5245, bio bih mu od srca zahvalan.uh jos jedna stvar. Da ne zna neko od vas broj telefona auto otpada u sapcu,navodno su naj za stila.pozdrav i hvala.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9713 Posted April 15, 2010 Telefoni za otpade u Šapcu se nalaze na prethodnim stranicama ove teme.Drugim rečima...pročitaj temu od početka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nestor 0 Posted May 15, 2010 ljudi, trebam pomoc.. crevo iz interkulera u turbinu, Lancia Lybra 1.9 jtd, nema ga nigde..i ja trazim to crevo nemogu nigde da ga nadjem...novo komplet je oko 9,000 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted May 16, 2010 Otkud se creva kupuju polovna ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 469 Posted May 16, 2010 ^^^ Verovatno su dosta bolja originalna polovna nego nova kinesko-turska Quote Share this post Link to post Share on other sites
konj_konjski 1 Posted May 16, 2010 A tek kada u Delti traze citiram: "od 5000 do 8000 dinara" za crevo filtera za vazduh! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted May 19, 2010 Prijatelju potrebna prednja leva i zadnja leva vrata za Punta. Ako je neko naleteo na Puntishu u svetlo plavo metalik boji neka kaze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bocca 2 Posted May 23, 2010 Da li je neko vidjao MP3 fabricki za stila na otpadima? I kako se krecu cene u poslednje vreme za obican CD player za stilca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vmackm 0 Posted May 25, 2010 Sale Sabac 063-802 9371 je bio najpovoljniji od svih ovih otpada koje su se ovde pominjali za stakla i bravu vrata. Radi se o Stilu Quote Share this post Link to post Share on other sites