Jump to content
FAS Goran
neshaoct

F1: Mercedes

Recommended Posts

Volf ostaje u Mercedesu, ne zna se u kojoj ulozi

 

wolff_o_das.jpg

 

Kako prenosi Sport Klub, Toto Volf najavio je da će ostati u Mercedesu sledeće godine, ali da još nije doneta odluka koja će mu biti uloga. Pod Volfovim vođstvom nemački tim je postao jedan od najuspešnijih u istoriji Formule 1, pošto je osvojio titule u konkurenciji vozača i konstruktora šest godina zaredom, ali mu ugovor ističe na kraju sezone. Već duže vreme se zna da Volf razmatra svoju budućnost u Mercedesu, ali je posle nedeljne Velike nagrade Italije najavio da će ostati umešan u rad tima na jedan ili drugi način.

 

''Volim ovaj tim i mislim da je ovo moje mesto. Samo je ovih osam godina na mestu šefa tima ostavilo trag i to je nešto o čemu moram da razmišljam. Najvažnije je da donesem pravu odluku zbog svoje porodice i sebe, ali možete da budete uvereni da ću na neki način ostati u timu'', naglasio je Volf. Pored toga što je šef tima, Volf je i vlasnik 30% udela u njemu, a takođe vodi i kompletan Mercedesov program u auto-moto sportu. Njegova supruga takođe ima ulogu šefa tima Venturija u Formuli E, a imaju i malo dete.

Volf je dodao da ima rok do 31. decembra da donese odluku i da je njegov odnos sa prvim čovekom kompanije Daimler u čijem posedu je Mercedes, Olom Kalenijusom fantastičan. U ovom trenutku njegov glavni posao je da dogovori produžetak saradnje sa Luisom Hamiltonom kojem ugovor ističe na kraju sezone. Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se predstojećeg vikenda Velikom nagradom Toskane.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve je spremno za prodaju Mercedesovog F1 tima?

 

Mercedes-F1-W11-2020-Ineos-Sponsorship-deal.jpg.e6a694bce6215012805fe29f4acb223f.jpg

 

Kompanija Ineos, koja je od ove godine glavni sponzor Mercedesa, sprema se da otkupi 70% udela u Mercedesovom F1 timu za 700 miliona funti.
Mercedesov tim će po svemu sudeći biti ribrendiran, pošto je kompanija Ineos prihvatila da kupi većinski udeo u timu iz Breklija.

Prema tvrdnjama Eddie Jordana, Ineos će preuzeti 70% vlasništva. On takođe tvrdi da će Toto Wolff, koji je ranije povezivan sa Aston Martinom, napustiti tim čim ove vesti budu zvanično objavljene.

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još će Fetel ispasti pametan na kraju... :D 

Novi tim u koji (ako) dođu Toto Wolff i Adrian Newey, plus Fetel...tu se titula juri onda. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Luis treba da pređe kod Maksa u Red Bul''

 

eddie_jordan iz 2017.jpg

 

Jedno zanimljivo stanovište nedavno je izneo nekadašnji vlasnik Jordan F1, Edi Džordan. On smatra da bi aktuelni svetski šampion Luis Hamilton trebalo da napusti Mercedes i da dođe u Red Bul. Luisu Hamiltonu na kraju sezone ističe ugovor sa Mercedesom i nema baš mnogo ozbiljnih pratioca Formule 1 koji ne očekuju da Britanac ne nastavi saradnju sa nemačkim konstruktorom. Ne treba očekivati da šestostruki šampion uopšte u dogledno vreme ode iz ekipe sa kojom odlično sarađuje, ali legenda ovog sporta Edi Džordan predlaže drugačiji scenario.

 

''Lično verujem da bi Luis trebalo da ode u Red Bull, ne u Ferrari. Kažem vam to je savršeno, jer najbolji mladi vozač Formule 1 je Maks Ferstapen. Njegov stil, brzina, intelekt, kontrola na stazi. Takođe je arogantan. Pobednici moraju da imaju nivo arogancije, to je očigledno i on to ima. Ne znam da li je to dobio od oca, nemam pojma ali činjenica je da ima neverovatan talenat. Ono što ja verujem je da kada bi imao timskog kolegu poput Hamiltona onda verujem da bi mogao da ga pobedi'', rekao je Edi Džordan za jednu holandsku televiziju. ''Mislim da će Luis biti bolji od svih ove godine, i on je na nivou Prosta, Sene i Šumahera. Možda će ih i preteći dok se Maks ne sredi. Kada on krene biće isti takav. Ne mislim da je Red Bull daleko, veoma su blizu i samo nemaju sreće ove godine. Hondin motor će uskoro biti jednak Mercedesovom''. 

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, neshaoct said:

jer najbolji mladi vozač Formule 1 je Maks Ferstapen. Njegov stil, brzina, intelekt, kontrola na stazi. Takođe je arogantan. Pobednici moraju da imaju nivo arogancije, to je očigledno i on to ima. Ne znam da li je to dobio od oca

Verovatno :D , sto se tice Josa, osvojio je ukupno 17 bodova u F1 (po tadasnjem bodovanju). Najveci uspesi su mu bili dva 3. mesta u debitantskoj sezoni, kada je u Benettonu uz sampiona Schumachera skupio 10 bodova. Za sve ostale sezone citavih 7.

Hamilton je odlican vozac, ali po meni stepenik ispod Schumachera ili daleko bilo Senne. Sto se rezultata tice, uvek skidam kapu, ali mu se realno dosta toga i namestilo da vec godinama zbog dominacije Merca nema iole ozbiljnije konkurencije. Takodje mu skidam kapu za konstantnost, izdrzavanje pod pritiskom vec vidjenih pobeda, izostanak vozackih gresaka... Videli smo koliko je puta samo Vettel u Ferrariju popustio kada je sampionat ili bar neku trenutnu situaciju drzao u svojim rukama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije vic, stvarno je ovo rekao:

 

Botas: Treba mi čudo da osvojim titulu

 

bottas americas 2019.jpg

 

Posle neuspeha na Velikoj nagradi Ajfela u Nirbergu vozač Mercedesa Valteri Botas kao da se pomirio sa činjenicom da nikako neće stići do šampionske titule. Posle otkazivanja Mercedesovog agregata na početku Velike nagrade Ajfela, Valteri Botas je ostao 69 bodova iza Luisa Hamiltona u generalnom plasmanu. Finac ima još šest trka, tačnije 150 bodova na raspolaganju, ali je teško verovati da je zaostatak nadoknadiv.

 

''Razočaravajuće je naravno. Međutim to je jedna od stvari na koje ne možeš da utičeš. Očigledno sam imao šanse da pobedim i mislim da je strategija sa dva stajanja bila najbolja. I pre nego što mi se desilo blokiranje točkaznao sam da imam šanse, ali onda se desio problem sa motorom i nisam mogao da verujem'', poručio je Botas koji je tada bio prinuđen da odustane. ''Znam da je zaostatak za Luisom prilično velik tako da mi treba čudo, ali kao i uvek nema smisla odustajati. Moram da držim lestvicu visoko i da pokušavam. Razočaravajuće je, to je najbolja reč''. On poručuje da treba da razmišlja tako da svakog vikenda treba da postavi sebi cilj i da nikada ne treba da odustaje i da ne treba da računa poene i razliku između sebe i Luisa Hamiltona.

Naredna runda Formule 1 je u Portugaliji 25. oktobra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sam je pristao a realno da nije brzo bi ga otkačili iz Mercedesa. Biće šteta kad ode iz Mercedesa da li će biti neki konkurentan tim da mu ponudi ugovor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volf: Nema vremena da se priča o ugovorima

 

volf.jpg

 

Prvi čovek Mercedesovog tima u Formuli 1 Toto Volf je rekao da nije lako napraviti napredak u pregovorima o njegovom novom ugovoru sa ovom ekipom zbog toga što ima malo vremena između trka. Isto kaže važi i za ugovor Luisa Hamiltona. Iako niko ne veruje da bi mogao da se desi razlaz između Luisa Hamiltona i Mercedesa, Britanac nema ugovor za 2021. godinu. Očekuje se da će saradnja naravno biti nastavljena, a sa druge strane postoji i znak pitanja nad šefom tima Totom Volfom. On je više puta rekao da će morati da razmisli o svojoj budućnosti.

 

''Jednostavno nismo imali dovoljno vremena da sednemo i pričamo. Stvari se dešavaju u pozadini i pregovara se, ali nije lako jer postoji moj udeo u deonicama i postoji pitanje kako nastavljamo. Jasno je da želimo da nastavimo saradnju'', rekao je Toto Volf koji je vlasnik 30 odsto deonica u Mercedesu. ''Što se tiče Luisa, pretpostavljam da želi da bude u najbržem automobilu i da bi smo mi voleli da imamo najbržeg vozača u našem bolidu. Moramo da nađemo vreme i da pričamo'', rekao je Volf govoreći o Hamiltonovom ugovoru. Britanac je blizu sedme titule šampiona sveta čime bi se izjendačio sa Mihaelom Šumaherom.

 

Naredna trka Formule 1 je 25. oktobra i to u Portimau, gde se vozi Velika nagrada Portugalije.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volf: Hamiltonov ugovor? Ako nas asteroid udari...

 

207270-hamilton sochi.jpg

 

Prvi čovek Mercedesovog tima Toto Volf siguran je da će Luis Hamilton potpisati novi ugovor. Britanac je u nedelju zabeležio rekordnu 92. pobedu u karijeri. Ipak, i dalje nema ugovor za narednu sezonu.

''Ako asteroid udari u našu planetu, sve je moguće. Ali u ovom trenutku ne postoji razlog zbog kojeg Luis ne bi želeo najbrži bolid. Mi želimo njega u našem vozilu, tako da je to savršen spoj'', rekao je Volf. ''Bio sam prošle sedmice u Monaku, ali smo odlučili da ne održimo sastanak kako se neko ne bi zarazio koronavirusom. Jednostavno nije pravo vreme. Nadam se da ćemo naredne trke završiti kako želimo, a onda ćemo pričati o ugovorima''.

Hamilton na čelu generalnog plasmana ima 256 bodova, a prate ga Botas sa 179 i Ferstapen sa 162. Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se već narednog vikenda Velikom nagradom Ređo Emilije na stazi ''Enco i Dino Ferari'' u Imoli.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totovo obećanje posle rekordne titule: Biće još!

 

wolff_o_das.jpg

 

Prvi čovek Mercedesa Toto Volf ponosan je na rekordnu, sedmu uzastopnu titulu u konkurenciji konstruktora Formule 1. Pobedom Luisa Hamiltona i drugim mestom Valterija Botasa u trci za Veliku nagradu Emilije Romanje, nemački tim je osigurao sedmi šampionski naslov u nizu. Time je oborio rekord Ferarija, koji se zaustavio na šest.

 

''Imamo grupu ljudi koji čine odličan radni kolektiv i samo zahvaljujući njima postigli smo ovakve uspehe. I u teškim trenucima držali smo se zajedno i na kraju ostvrili neverovatan rekord. Zaista sam ponosan na ceo tim'', rekao je Volf. Austrijanac nema dilemu da će Mercedes beležiti dobre rezultate i u budućnosti. ''Dokle god budemo ovako motivisani beležićemo uspehe. Ne brinem za to. Naravno da će biti konkurenata. Verujem da će već sledeće sezone Maks Ferstapen i Red Bull biti znatno bliže nego ove, ali radujemo se izazovima'', dodao je Volf.

Šampionat Formule 1 nastavlja se 15. novembra Velikom nagradom Turske, na kojoj Hamilton ima prvu priliku da obezbedi sedmu titulu i izjednači se sa Mihaelom Šumaherom.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Botas ne dobija poštovanje koje zaslužuje

 

botas 2021.jpg

 

Luis Hamilton, aktuelni svetski šampion i od skora vozač sa najviše pobeda u istoriji Formule 1, nahvalio je svog klupskog kolegu iz Mercedesa Valterija Botasa.

 

''Mislim da Valteri ne dobija poštovanje koje zaslužuje. On radi sjajan posao za ekipu. Bolji je od velikog broja vozača u karavanu, ne samo zbog načina na koji vozi. Više zbog sjajne psihološke pripreme i pozitivnog stava. Nije sve u formuli vezano za vožnju ili trening. Važnije je kako se nosite sa pritiskom i utičete na ljude oko sebe. Valteri je u tome neverovatan'', u dahu je rekao Hamilton.

Botas je u Mercedes stigao 2017. godine i Hamilton je naravno svaki put imao mnogo bolji bodovni saldo od Finca. Vezao je tri titule i ove sezone ima priliku da se sedmom u karijeri na ''večnoj listi'' izjednači sa Mihaelom Šumaherom. Ove godine Finac je u nekoliko navrata stigao do pol pozicije, ostvario je i dve pobede, ali ni u jednom trenutku nije ozbiljno ugrozio Britanca na prvom mestu u generalnom plasmanu. Razlika je sada 85 bodova. ''U nekim trenucima je Botas uspevao da me natera da izvučem maksimum. Posebno na trkama. Treninzi i kvalifikacije su nešto drugo. Tu se dešava da nekada ne ide sve kako želite. Međutim, kada dođe trke, mislim da sam u većini slučajeva, odlično odradio posao'', istakao je Hamilton

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hamilton hoće da češće radi od kuće

 

149420-hamilton 01.jpg

 

U 2020. godini je Luis Hamilton izgleda često imao sastanke putem aplikacije ''Zum'', pa mu se tako osladilo da ne mora da izlazi iz kreveta i pidžame i da bude pored svog psa. Britanac bi u svom novom ugovoru upravo mogao da dobije klauzulu rada od kuće. U narednim sedmicama bi trebalo očekivati da Luis Hamilton i Mercedes dođu konačno do dogovora oko novog ugovora. U njemu bi mogle da postoje neobične klauzule, a jedna od njih je i rad od kuće.

 

''Voleo bih da ostanem u Mercedesu jer se ovde i dalje osećam mlado. Imam energije i imam glad. Ova godina je pokazala da možeš da radiš od kuće. Siguran sam da će biti mnogo Zum sastanaka u ugovoru što bi značilo da ne moram da letim toliko. Vreme sa prijateljima i porodicom je važno. Ako bismo počeli sa putovanjima, želim da to vreme provedem sa porodicom i da napravimo uspomene i da slavimo samo to što smo zajedno. Ove godine nisam mogao da ih vidim i to mi je bilo najteže'', kazao je Luis Hamilton.

Tokom Velike nagrade Turske je šef Mercedesa Toto Volf rekao kako će ugovor sa Hamiltonom verovatno biti potpisan tek posle poslednje trke u Abu Dabiju. Hamilton je u Istanbulu overio osmu titulu šampiona Formule 1 i tako se izjednačio sa Mihaelom Šumaherom.

 

Hamilton: Braun me ubedio u maminoj kuhinji

 

Luis Hamilton je u Istanbulu ostvario 94 pobedu u Formuli 1 i obezbedio sebi sedmu titulu u najbržem karavanu. Britanac se izjednačio sa Mihaelom Šumaherom na večnoj listi, a šesti put je do trofeja stigao u bolidu Mercedesa. U redove Mercedesa je stigao 2013. godine posle dugih pregovora. Redove velikana je tada napustio Mihael Šumaher i Hamilton je bio prvi pik da ga zameni. Pregovore je počeo slavni Niki Lauda, jedan od vodećih ljudi tima.

 

''Priča se da sam se sve dogovorio sa Nikijem tokom trke za Veliku nagradu Singapura 2012. godine. To nije tačno. Pričao sam sa Laudom i vratio se u kući u Monako. Tačno je da je Niki bio prvi sa kojim sam razgovarao, ali nije me tada ubedio da dođem'', priseća sa Hamilton. Presudan je bio sastanak sa jednim od tadašnjih vlasnika Rosom Braunom.

''Ros je došao u kuću moje majke. Sedeli smo u kuhinji i pili čaj. Objasnio mi je koji su dugoročni planovi tima i koje promene su spremni da naprave.To me privuklo i presudilo da dođem u Mercedes''. Sa Laudom je kasnije uspostavio sjajan odnos. Slavni Austrijanac, trostruki prvak sveta, je preminuo u maju prošle godine. ''Niki je bio odličan tip. Imam baš lepa sećanja na druženje i rad sa njim. Sećam se da mi je na početku našeg druženja rekao da u mnogim stvarima ličim na njega. Kada smo se malo bolje upoznali shvatio sam da je to istina'', izjavio je Hamilton.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^

 

Hamilton pozitivan na korona virus i propušta sledeću trku

 

hamilton bahrein 2020.jpg

 

Svetski šampion će morati da propusti drugu trku u Bahreinu nakon što je dobio poyitivan test na korona virus. On je u ponedeljak osetio blage simptome prema izveštajima iz Mercedesa. U isto vreme je obavešten da je jedan od ljudi sa kojima je bio u kontaktu pre dolaska u Bahrein dobio pozitivan test. Hamiltona je sada u izolaciji i ovo će biti prva trka koju će propustiti od dolaska u Formulu 1 2007. godine. Britanac je treći vozač ove godine koji je dobio pozitivan test, nakon što su oba vozača Racing Pointa preležala virus ranije tokom sezone.

 

Još uvek nije objavljeno ko će zameniti Hamiltona, a pominju se četiri imena: Stoffel Vandoorne, George Russell,  Nico Hulkenberg i Esteban Gutierrez.

 

preuzeto sa - pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hulk je vec uskakao za RP ove godine, iskusan vozac... Mada, licno navijam za Russella. Em mlade snage, em bi mi bilo izuzetno interesantno da vidim kako bi se pre svega u trci snasao preskacuci iz najlosijeg u najbolji tim ;) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ocekujem ko god da uskoci da ce da opere Botasa, bez obzira sto ce morati na bolid da se navikava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rasel menja Hamiltona. 

Po mom mišljenju odličan izbor i odlična šansa za Rasela da obezbedi sebi budućnost u F1, ne sme da kiksne nikako, mladi lavovi i bogati tatini sinovi vrebaju iz F2.

Sve osim podijuma mislim da je neuspeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bottas obrisao Mercedes iz svoje biografije na Instagramu?!?

 

2b721ab0-2a30-11eb-bf26-f2b76f37a526_image_hires_144903.jpg.dc5db12b4f2ddeb2fd08d73622769694.jpg

 

Fanovi su već počeli da špekulišu da je ovo početak kraja saradnje Finskog vozača i Nemačkog tima.


Nakon fantastične vožnje na prošlonedeljnoj trci, javnost je poslala jasnu poruku Mercedesu da bi trebalo da Bottasa zamene Rusellom već od naredne sezone.

Sada su fanovi primetili da je Bottas uklonio Mercedes iz svoje biografije na Instagramu, što je mnoge navelo da pomisle da bi to mogao da bude početak kraja saradnje dve strane.

Ono što je takođe zanimljivo je da je i Russell potpuno uklonio Williams iz svoje biografije na ovoj društvenoj mreži.

 

Preuzeto sa: pole-position.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako test bude negativan, Hamilton vozi u Abu Dabiju

 

Luis-Hamilton bahrein.jpg

 

Toto Volf, prvi operativac Mercedesa, kaže da će Luis Hamilton voziti Veliku nagradu Abu Dabija, poslednju trku u sezoni, ako dobije negativan test na korona virus. Kako podseća Sport Klub, Britanac je propustio trku za Veliku nagradu Sakira, a svetskog šampiona je zamenio Džordž Rasel.

 

''Ako se Luis oporavi, a bolje je iz dan u dan, očekujemo ga za volanom Mercedesa. Potrebno je naravno da test pokaže da virus više nije u njegovom telu. Nigde ne žurimo. Najvažnije je da se on dobro oseća'', izjavio je Volf. Hamilton je odavno obezbedio sedmu titulu šampiona sveta u najbržem karavanu i na večnoj listi se izjednačio sa Majklom Šumaherom. Ima 332 boda, čak 127 više od prvog pratioca klupskog druga Valterija Botasa.

 

''Negativan test značiće da Hamilton vozi. U ubeđen sam da će biti sjajan. Ako i dalje bude pozitivan za volanom će ponovo biti Rasel'', istakao je Volf. Na pitanje da li će Rasel, koji je bio veoma dobar na treninzima i kvalifikacijama za Veliku nagradu Sakira, biti neka vrsta aduta u pregovorima sa Hamiltonom oko novog ugovora, Volf je odgovorio. ''Naravno da neće. Luis je sa nama osam godina. Imali smo neverovatne rezultate. Na naš dogovor nikakava uticaj neće imati treća strana ili treća osoba. Između nas postoji poverenje i mislim da to ne može niko da naruši'', izjavio je Volf.    

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi Hamiltonov ugovor sa Mercedesom do Božića

 

Luis-Hamilton bahrein.jpg

 

Luis Hamilton, sedmostruki šampion sveta, okončao je sve spekulacije vezane za njegov ostanak u ekipi Mercedesa. Kako prenosi Sport Klub, Britanac je istakao da do katoličkog Božića 25. decembra očekuje da bude postignut dogovor.

 

''Planiram da budem ovde i sledeće godine. Moramo još kao tim da uradimo mnogo stvari i na stazi i van nje. Sešću za sto sa Totom Volfom i verujem da ćemo novi dogovor zaključiti pre Božića'', izjavio je Hamilton posle trke za Nagradu Abu Dabija. Britanac je u Mercedes stigao 2013. godine. U ovoj ekipe je osvojio šest od sedam svojih titula. Pobedio je u rekordne 74 trke i vezao poene u 49 trka u kojima je osvajao bodove. U Abu Dabiju se vratio takmičenju posle pauze. Zbog koronavirusa propustio je trku za Veliku nagradu Sakira. U Emiratima, gde je vožena poslednja trka u sezoni, završio je na trećem mestu. Ispred njega su bili pobednik Maks Ferstapen iz Red Bula i Hamiltonov klupski drug Valteri Botas.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sledeća sezona je njihova tako da ne verujem da će išta čačkati što se tiče vozača. Nema boljeg od Botasa za taj posao. Mada nadao sam se da će dati šansu Raselu onda bi bilo sigurno drugačije

Edited by dach@

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se, nista drugo nisam ni ocekivao. Nemam nista protiv sto Merc i Hamilton klepaju titule. Zasluzeno, najdominatniji bolid, a svi ostali treba da se cesu iza usiju zasto je to tako.

Jedino mi je zao sto vodonosa na bilo kakav nagovestaj neizvesnosti ubija svaku draz prvenstva vec godinama unazad. Rekoh vec da mi se i definitivno ogadio ove godine u Imoli - apsolutno resena sezona, lepa i neizvesna trka, ali covek ne bira :D .  Posle svoje "intervencije" usr*o je ceo trkacki vikend, a ostatak trke je bio kao izduvan balon...

Takodje, zao mi je sto zauzima mesto evidentno boljim i perspektivnijim od sebe.

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volf ostaje u Mercedesu

 

volf.jpg

 

Toto Volf i naredne tri godine u Mercedesu. Kako prenosi Sport Klub, Mercedes je najavio da će Austrijanac potpisati novi trogodišnji ugovor, pošto mu je aktuelni isticao na kraju sezone. Vest dolazi uz potvrdu Mercedesa da Ineos preuzima jednu trećinu udela u timu, postajući tako ravnopravni deoničar sa Daimlerom i Volfom. Da bi stvorio tri ravnopravna partnera Daimler će smanjiti svojih trenutnih 60% udela na 30%, a Volf će povećati svoje akcije na 30%. Informacija da će Toto i dalje voditi izvršne operacije kompanije i trkačkog tima sigurno će obradovati Luisa Hamiltona, koji nije skrivao da se divi Austrijancu i da uživa radeći sa njim, što bi moglo da znači da će i on produžiti saradnju sa Mercedesom.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...