Jump to content
Goran

Recommended Posts

Dosta dugo sam clan foruma i auto je kod mene skoro 3 godine a nikako da ga predstavim :)

Pa da pocnem:

Dakle,Punto HGT,trenutno 137500km na satu (kod mene je od 115000), felne Ronal Turbo 7x15 et25,gume Falken ZX512 195/45/15,Osrav Kit Sport amortizeri sa stelovanjem visine i tvrdoce,protocan zadnji lonac sa dva izduva,GSR cold air intake kit,OMP koska,xenoni 6000k,napred lip od Stila,belo osvetljenje table itd itd...mazen,pazen,povremeno snazno vozen ali jos snaznije odrzavan :)

b60.jpg

b61.jpg b62.jpg

b63.jpg b64.jpg b65.jpg

b66.jpg b67.jpg b68.jpg b69.jpg

Malo ozbiljnije slike :)

b70.jpg b71.jpg b72.jpg

Au kakve felne :unworthy: . Vidjao sam ovog punta po novom beogradu...negde kod arene cini mi se. Stvarno izgleda brutalno sa ovim felnama. :thumbsup:

hehe, ja vozim felne sa kojima je ovaj auto izasao iz fabrike :)

Ronalke bile i kod vuka, za speedline nisam znao. Lepe.

^^^ Hehehe,sjajno :)

Nisu ovo Ronalke koje su bile kod Vuka,ovo je stariji model,dosta redji,bez natpisa i sa manjim et-om,12mm su izbacenije u odnosu na one. On je svoje prodao recimo godinu dana pre nego sto sam ja uzeo auto.

Speedline sam nabavio pre par meseci,kao set na kojima ce stajati slikovi,da ne bi stalno montirao-demontirao gume,treba im malo sredjivanje ali u principu sam zadovoljam kako stoje :)

Kako je meni krivo što na vreme nisam uzeo ovaj Osrav Kit, sada je u AP sportu 3 puta skuplji nego prošle godine u ovo vreme... Dobar je bez daljnjeg, tu nema šta da se budži, samo sipaš i udri po gasu :scooter:

Prati s vremena na vreme cenu u njihovom internet katalogu,za te pare ih niko nece kupiti pa ce ih u jednom trenutku sniziti i vise od 50-60%,tako sam i ja dosao do svojih :)

Zasto mislis da je mekan,zbog naginjanja ili ti slabasno deluju opruge ili sta vec?

Amortizeri su mnogo ozbiljniji od fabrickih,krace je telo i deblji klip,tvrdje su punjeni itd,opruge su odgovarajuce kilaze,jedino ako si mislio zbog ove tanke sive oprugice,to je helper koji sluzi da drzi glavnu oprugu nategnutu u slucaju da se tockovi odvoje od zemlje,da opruga ne bi ispala iz lezista.Na stazi pri ovim brzinama mora da se nagne malo jer mu slikovi ne daju da bocno kliza,pa mora da odradi negde :)

Prelep Punto! Baš moćno izgleda sa ovim felnama i zakovan za pod,svaka čast na sređivanju!

Ne znam da li je do mene, ali ja svuda primećujem ovu narandžasto-crnu (kad krene narandžasta, posle crn gepek :rofl: ) Ibizu. Gde god ima nešto vezano za kola primetim sliku te Ibize i oblak dima iza :laughing:

Lip od Stila moras usrafiti u branik posto nema predvidjena mesta za kacenje na Puntu :)

Narandzasto-crnu :) Ibizu uglavnom mozes videti na svim trkama na 402m kod nas i u okruzenju,decko to voli i uglavnom nista ne propusta,ozbiljan gas je u pitanju,ima 170-180 konja,dosta je olaksana jer nema prakticno nista od enterijera i ima 150 konja nitra u rezervi :) .Primera radi,na autoputu je do krajnje brzine brzi od BMW-a M3 sa 320 konja,Subarua WRX/STI,dok na stazi Punto zna ozbiljno da ga namuci :)

Cisto da vidis koji su dimovi u pitanju,jako jako je tesko ostati skoncentrisan na voznju iza njega jer sve vreme gledas kako da pobegnes od dima :)

I kad smo vec krenuli sa snimcima,jos jedan sa track day-a,iz mog auta...

Cvrle na drva :p

Svaka cast za djuntu, odlican prevoz. ;)

Ako ide 12.8s onda daaaaaaaa :p

@ joxy: da, totalno sam prevideo za felne. Tvoje su prva gen, bez natpisa, vukove su imale natpis. Voleo bi ih ja sebi. Dobro me sluze felne sa tog HGT-a, sumnjam da bi Ronalke bile izuzetak :)

...dok na stazi Punto zna ozbiljno da ga namuci :)

Nova i surova mu istina... :D :D :D mada, i na autoputu kažu da mu nema bežanja od tog Punta... :)

Ibizu sam i primetio na nekoliko trka i video da se trkala sa Čelićem u Osijeku. Stvarno dobro povlači, ali ubija je Punto u krivinama :laughing: Koliko vidim sa ovog tvog klipa u krvini sve dobijaš, sad ne znam da li je do kola ili vozača :laughing: :laughing:

...dok na stazi Punto zna ozbiljno da ga namuci :)

Nova i surova mu istina... :D :D :D mada, i na autoputu kažu da mu nema bežanja od tog Punta... :)

Pa kad Gumetina osoli mapu, normalno da nema bezanja. :lol:

Ibizu sam i primetio na nekoliko trka i video da se trkala sa Čelićem u Osijeku. Stvarno dobro povlači, ali ubija je Punto u krivinama :laughing: Koliko vidim sa ovog tvog klipa u krvini sve dobijaš, sad ne znam da li je do kola ili vozača :laughing: :laughing:

15631d1321106289-ok-so-whats-best-way-increase-power-money-fastcarfastdriver.jpg