joxy 0 Posted September 21, 2012 Dosta dugo sam clan foruma i auto je kod mene skoro 3 godine a nikako da ga predstavim Pa da pocnem:Dakle,Punto HGT,trenutno 137500km na satu (kod mene je od 115000), felne Ronal Turbo 7x15 et25,gume Falken ZX512 195/45/15,Osrav Kit Sport amortizeri sa stelovanjem visine i tvrdoce,protocan zadnji lonac sa dva izduva,GSR cold air intake kit,OMP koska,xenoni 6000k,napred lip od Stila,belo osvetljenje table itd itd...mazen,pazen,povremeno snazno vozen ali jos snaznije odrzavan Malo ozbiljnije slike Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemilica 0 Posted September 21, 2012 kao casica!!!extra izgleda!!!Obozavam ovaj CLEAN LOOK!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nebojsa01 0 Posted September 21, 2012 Au kakve felne . Vidjao sam ovog punta po novom beogradu...negde kod arene cini mi se. Stvarno izgleda brutalno sa ovim felnama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxy 0 Posted September 21, 2012 A evo i malo slika u akciji, track day na stazi Navak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted September 21, 2012 Prva slika ono najbitnije si stavio Jao felne, jao opruge...uh Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxy 0 Posted September 21, 2012 Jos jedan track day,opet Navak,ovaj put felne Speedline Maracana sa Yokohama slikovima I malo na tri tocka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted September 21, 2012 hehe, ja vozim felne sa kojima je ovaj auto izasao iz fabrike Ronalke bile i kod vuka, za speedline nisam znao. Lepe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxy 0 Posted September 21, 2012 ^^^ Hehehe,sjajno Nisu ovo Ronalke koje su bile kod Vuka,ovo je stariji model,dosta redji,bez natpisa i sa manjim et-om,12mm su izbacenije u odnosu na one. On je svoje prodao recimo godinu dana pre nego sto sam ja uzeo auto.Speedline sam nabavio pre par meseci,kao set na kojima ce stajati slikovi,da ne bi stalno montirao-demontirao gume,treba im malo sredjivanje ali u principu sam zadovoljam kako stoje Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted September 21, 2012 Kako je meni krivo što na vreme nisam uzeo ovaj Osrav Kit, sada je u AP sportu 3 puta skuplji nego prošle godine u ovo vreme... Dobar je bez daljnjeg, tu nema šta da se budži, samo sipaš i udri po gasu Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxy 0 Posted September 22, 2012 Prati s vremena na vreme cenu u njihovom internet katalogu,za te pare ih niko nece kupiti pa ce ih u jednom trenutku sniziti i vise od 50-60%,tako sam i ja dosao do svojih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted September 22, 2012 U bre,ovo po mom selu nece da moze...zakovan za zemlju,ekstra je puntic ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hidro_mont 1 Posted September 22, 2012 Puntić extra...Izgledaju mi mekani ti amortizeri (gewinde) sa ovim slikama?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxy 0 Posted September 22, 2012 Zasto mislis da je mekan,zbog naginjanja ili ti slabasno deluju opruge ili sta vec?Amortizeri su mnogo ozbiljniji od fabrickih,krace je telo i deblji klip,tvrdje su punjeni itd,opruge su odgovarajuce kilaze,jedino ako si mislio zbog ove tanke sive oprugice,to je helper koji sluzi da drzi glavnu oprugu nategnutu u slucaju da se tockovi odvoje od zemlje,da opruga ne bi ispala iz lezista.Na stazi pri ovim brzinama mora da se nagne malo jer mu slikovi ne daju da bocno kliza,pa mora da odradi negde Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted September 22, 2012 Prelep Punto! Baš moćno izgleda sa ovim felnama i zakovan za pod,svaka čast na sređivanju!Ne znam da li je do mene, ali ja svuda primećujem ovu narandžasto-crnu (kad krene narandžasta, posle crn gepek ) Ibizu. Gde god ima nešto vezano za kola primetim sliku te Ibize i oblak dima iza Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted September 22, 2012 Kako se kaci lip od stila? Moga bi cale da ostane bez istog... Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxy 0 Posted September 22, 2012 Lip od Stila moras usrafiti u branik posto nema predvidjena mesta za kacenje na Puntu Narandzasto-crnu Ibizu uglavnom mozes videti na svim trkama na 402m kod nas i u okruzenju,decko to voli i uglavnom nista ne propusta,ozbiljan gas je u pitanju,ima 170-180 konja,dosta je olaksana jer nema prakticno nista od enterijera i ima 150 konja nitra u rezervi .Primera radi,na autoputu je do krajnje brzine brzi od BMW-a M3 sa 320 konja,Subarua WRX/STI,dok na stazi Punto zna ozbiljno da ga namuci Cisto da vidis koji su dimovi u pitanju,jako jako je tesko ostati skoncentrisan na voznju iza njega jer sve vreme gledas kako da pobegnes od dima I kad smo vec krenuli sa snimcima,jos jedan sa track day-a,iz mog auta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted September 22, 2012 Cvrle na drva Svaka cast za djuntu, odlican prevoz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted September 22, 2012 Ja sam cuo da sad jedan punto ozbiljno kara kreka vesu... Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted September 22, 2012 Ako ide 12.8s onda daaaaaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted September 22, 2012 @ joxy: da, totalno sam prevideo za felne. Tvoje su prva gen, bez natpisa, vukove su imale natpis. Voleo bi ih ja sebi. Dobro me sluze felne sa tog HGT-a, sumnjam da bi Ronalke bile izuzetak Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted September 24, 2012 ...dok na stazi Punto zna ozbiljno da ga namuci Nova i surova mu istina... :D mada, i na autoputu kažu da mu nema bežanja od tog Punta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted September 24, 2012 Ibizu sam i primetio na nekoliko trka i video da se trkala sa Čelićem u Osijeku. Stvarno dobro povlači, ali ubija je Punto u krivinama Koliko vidim sa ovog tvog klipa u krvini sve dobijaš, sad ne znam da li je do kola ili vozača :laughing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted September 24, 2012 ...dok na stazi Punto zna ozbiljno da ga namuci Nova i surova mu istina... :D mada, i na autoputu kažu da mu nema bežanja od tog Punta... Pa kad Gumetina osoli mapu, normalno da nema bezanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted September 24, 2012 Ibizu sam i primetio na nekoliko trka i video da se trkala sa Čelićem u Osijeku. Stvarno dobro povlači, ali ubija je Punto u krivinama Koliko vidim sa ovog tvog klipa u krvini sve dobijaš, sad ne znam da li je do kola ili vozača :laughing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobiskaslobodan 0 Posted September 25, 2012 Extra punto!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites