lemilica 0 Posted September 11, 2012 Pozdrav narode,nov sam na forumu pa sam resio da predstavim moju masinicu.Radi se o Punto 1.9 JTD ELX, 2001 godiste,3 vrata. Kod mene je vec 2 godine i prezadovoljan sam sto samim autom a jos vise motorom koji je bruka.Evo i neka slika kako masina trenutno izgleda, mada su alu felne u garazi i cekaju da nabavim duze safove i dok rodim majstora da mi napravi prstenove za centralnu rupu (jer u Cacku sam ih pitao 5 i svi kao da su pali sa duda, nesto se ceskaju po glavi dok im pricam sta mi treba) ,ali cim se nabace felnice bice novih slika pa da vidimo razliku u izgledu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted September 11, 2012 Lajkujem dobar je, fabrički primerak.. Jesi li mu ti farbao lajsne na branicima u boju auta, ili si ga uzeo tako? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 11, 2012 Kad bi mogla neka detaljnija slika prednjeg branika, da vidim kako je to uradjeno u crno, i ja planiram da stavim mrezicu i samo taj deo ofarbam u crno. Auto izgleda lepo sa lajsnama u boji, kad su lajsne crne onda izgleda kao brkove da ima Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemilica 0 Posted September 13, 2012 auto sam uzeo sa ofarbanim lajsnama i bravama,odmah mi zapao za oko takav!!! A onu resetku u prednjem braniku nije imao,pa sam tu uglavio neku zicu cisto da zastitim hladnjak, dok se ne nakanim da skinem branik pa da napravim kako treba!!!Ali mnogo lepse izgleda bez one resetke !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemilica 0 Posted September 15, 2012 Evo jedna stvarcica koju sam uradio odmah na masinici! Naravno majstori za ovo trazili 20e po faru a mene kostalo malo umornih ruku i polir pasta za pl.farove svega 400din !!! Slike sve govore!!!! Pre,u toku radova i posle!!!!! Imalo njih koji su tvrdili da ce brzo da postanu kao pre ,ali evo i nakon skoro 2 god kao kristal!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
lemilica 0 Posted September 21, 2012 Evo najzad nabacene felnice,pa da bacim neku slikicu!!! Felnice su RIAL 14tice,i znam da lepse stoje 15 i svi mi prebacuju sto nisam jurio 15,ali iskocile su ove dzab-dzabe sa sve gumama i nisam smeo da ih propustim!!! Nemojte mi zameriti sto je auto na slikama prljav ali nesto mi je lose zadnjih dan ,pa kad se sredim i glacnem ih bice slika u punom sjaju!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted September 22, 2012 Ma dobre su i 14, biće ti udobnije Quote Share this post Link to post Share on other sites