Jump to content
Goran
bolens

Parkiraj i bicikliraj

Recommended Posts

Je li koristio neko ovu uslugu BG parking servisa? Nije loše za nas provincijalce kad dolazimo u prestonicu! Samo, može li taj motor od 250 W i baterija da izdrže celodnevna pentranja po beogradskim brdima... ili da ipak ponesem tablu slanine (kao gorivo) da se pripomogne pedaliranjem. Interesuje me kako to izgleda u praksi. Podneo sam upravo zahtev na http://www.parking-s...aj_i_bicikliraj i sad čekam da me pozovu. Možda ću da e-pedaliram već sad za vikend.

http://www.parking-s...aj_i_bicikliraj

Nisam koristio, ali znam da je to prvenstveno bicikl...dakle motor je tu da pripomogne ponekad na ravnom.

BTW, uskoro treba da bude akcija da onaj ko uzme bicikl ima besplatno parkiranje...

Pa lepoticom Žabom se i ide... ali tamo, za gluvarenje po gradu me interesuje. Ustvari, cilj je baš da se isproba taj pedelec, kako to u ovom trenutku izgleda u praksi.

Čekajte, šta fali ovoj inicijativi, po meni uopšte nije loše za BG? Ta struja je taman da te malo pogura i olakša kad je gusto. Za Novi Sad je, na primer, druga priča... tu tek zavrtiš pedale par puta i eto te već na drugom kraju grada. Inače ovde kod nas (NS) najam bicikala (isto vodi parking servis) je baš zaživeo.

A i pedaliranje do Beograda mi uopšte nije problem, već par puta sam išao... NS-Segedin takođe često, jednom Ingolstadt-Bratislava. Postavlja se pitanje samo podloge i trase odnosno biciklisitčke staze, jer je kod nas danas suludo voziti putem kad su svi neiživljeni nabavili te jeftine a prilično snažne polovnjake...

Beograd je prepun biciklističkih staza gde možeš bezbedno i opušteno da stigneš gde god poželiš. Dobar vic.

Samo još fali da te neke nervozni vozač ili bolje neka od cica koje voze i negledaju ništa omlati i baci ispod točkova. Nisi siguran u limu a o biciklu da ne trošim tastaturu.

+ gde ćeš sigurno da ga parkiraš i tu da ga nađeš. Koliko poštenih ima, računaj na davanje izjave P. servisu.

Zadnja i najbitnija stavka ne veruj ovim proizvođačima antiperspiranata. Teško da mogu i dva sata da izdrže (jedino Garnier 72h e-xtreme drzi jedan dan).