Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Lamborghini Huracan (naslednik modela Gallardo)

Recommended Posts

Lamborghini Cabrera LP600-4

lamborghini%20caberar%20lp600-4.jpg

Lamborghinijev Gallardo se pojavio još 2003. godine (od tada je proizvedeno više od 12.000 primeraka i predstavljeno oko njegovih 20 verzija), dok se naslednik najavljuje za sledeću godinu. Dakle, tačno 10 godina posle prvog Gallarda, Lamborghini će javnosti predstaviti njegovog naslednika koji bi po ranijim najavama trebalo da ponese naziv Cabrera. Naglasak će biti na što manjoj težini (zahvaljujući upotrebi ugljeničnih vlakana) i poboljšanju performansi, a kako bi Cabrera mogao da izgleda pokazuje ovaj render sa sajta Carpassion.it
Na renderu je Cabrera LP600-4 koji će dobiti doteranu verziju 5.2 litarskog V10 motora, raspolagaće sa okruglo 600 konja i imaće pogon na sva četiri točka. Više detalja međutim tek sledi.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naslednik Lamborghini Gallarda bez manuelnog menjača

Lamborghini Gallardo napuniće sledeće godine 10 godina i krajnje je vreme za dostojnog naslednika, a ne samo još jedno posebno izdanje. Novi model će dobiti i novo ''opako'' ime, a očekuje se da će biti opremljen tehnologijom koju je italijanski proizvođač razvio za Sesto Elemento. Gallardov naslednik imaće atmosferski motor ''neopterećen'' hibridnom tehnologijom, a neće biti uparen sa manuelnim menjačem. Komercijalni direktor Lamborghinija Fintan Knight nedavno je otkrio da se razmatra verzija sa pogonom na zadnje kotače, dodajući da će automobil biti lansiran u ''bliskoj budućnosti''.

Lamborghini je osvežio ponudu Gallarda lansiravši LP 560-4, LP 570-4 Edizione Tecnica i novi Spyder. Budući da će navedeni modeli početi da se prodaju tek kroz nekoliko meseci, sa sigurnošću možemo zaključiti da naslednika Gallarda nećemo moći da vidimo pre sredine sledeće godine.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naslednik Lamborghinija Gallardo na Salonu u Frankfurtu
 
lamborghini%205.jpg
 
Krajem ove godina Lamborghini bi trebalo da predstavi naslednika trenutnog Gallarda. Za sada nema puno informacija o tom automobilu, ali približavanjem očekivane premijere tu i tamo ispliva koji nezvanični detalj. Podstaknuti time, 3D majstori sa portala CarBuzz su na bazi dosadašnjih insajderskih informacija kreirali nekoliko rendera potencijalnog izgleda ovog automobila. Trenutno ne znamo ni kako će se ovaj novitet zvati, ali pojedini izvori su još ranije preneli da je već doneta odluka o korišćenju naziva Cabrera i da će zvanična premijera biti održana ove jeseni u Frankfurtu.
 
lamborghini%2055.jpg
 
Na stajling će najveći uticaj imati modeli Aventador i Sesto Elemento, ali i konceptni modeli Veneno i Egoista. 
Dalje, za pokretanje bi trebalo da bude zadužen V10 atmosferski motor snage oko 610KS (448 kW) i najvećeg obrtnog momenta od oko 600 Nm. Odličnih aerodinamičkih osobina i uz masu od oko 1300 kg, ovaj model bi trebalo da ubrzava do 100 km/h za malo više od 3 sekunde i da postiže najveću brzinu od preko 300 km/h.
Glasine kažu i da će se raditi o modelu sa pogonom na sva četiri točka na koje će pomenutu snagu i moment prenositi menjač sa dvotstrukim kvačilom, ali najnoviji izveštaji iz Lamborghinija čine verovatnijim upotrebu ISR prenosa. Kasnije bi na tržištu trebalo da se pojavi i lakša verzija sa pogonom na zadnje točkove. 
Ipak, za zvaničnu potvrdu svega navedenog verovatno ćemo morati sačekati sve do ove jeseni.
 
 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Na Salonu u Frankfurtu koncept koji najavljuje naslednika Lamborghini Gallarda
 
lamborghini%20cabrera%2045.jpg
 
Koncept koji najavljuje naslednika Lamborghini Gallarda će biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru ove godine. Lamborghinijev novi model će nositi naziv Cabrera, dobiće laganu strukturu od ugljeničnih vlakana i aluminijuma, a produkcijska verzija se može očekivati sledeće godine.
U krugu Lamborghini porodice je poznat pod imenom LP724, a priča se i da je 16 mm duži u odnosu na odlazeći model, što znači da se može očekivati ukupna dužina od 4.500 mm. Visina i širina će ostati iste. Duže međuosovinsko rastojanje se svakako može očekivati kako bi se dobilo na udobnosti u unutrašnjosti automobila
 
Prvi plan je bio koristiti platformu Aventadora, ali je kompanija Audi prisilila Lamborghini da odabere drugi put i parira drugoj generaciji modela R8, koja stiže 2015. godine. Drugim rečima, naslednik Gallarda i novi Audi R8 će deliti mnogo komponenti, uključujući laganu strukturu od ugljeničnih vlakana i aluminijuma, koja će omogućiti Audiju da u odnosu na odlazeći model bude lakši za 24 kg. U slučaju naslednika Gallarda, on će biti lakši za 3 kg.
Lamborghinijev automobil će pokretati 5,2 litarski V10 atmosferski motor, koji će isporučivati 600KS i 541 Nm obrtnog momenta. Biće uparen sa standardnim šestostepenim manuelnim menjačem ili opcionim novim sedmostepenim automatskim menjačem sa duplim kvačilom, koji će biti preuzet od Audija R8, kao zamena za šestostepeni automatizovani manuelni menjač, koji koristi aktuelni Gallardo. Pogon na sva četiri točka će biti standardan, ali specijalne verzije će imati pogon na zadnje točkove.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Snimljen naslednik Lamborghinija Gallardo
 
Lamborghini%2035.jpg
 
Nakon one vesti da će naslednik Gallarda verovatno svoje lice pokazati u Frankfurtu ove godine, na internetu su se pojavile prve špijunske slike test vozila koji Lamborghini trenutno razvija. Fotografije testne Cabrere su nastale pred Lamborghinijevim prostorijama, a pojavile su se na nekoliko različitih Facebook profila, a odatle su se dalje u kratkom roku proširile internetom.
Relativno loše slike su ipak dobro poslužile da shvatimo šta nam to Lamborghini priprema za sledeću godinu. Naslednik Gallarda će svojim bočnim linijama biti blizak modelu koji menja. Prednji kraj automobila je sada nešto duži i niži nego ranije, a tu je i branik sa značajno većim otvorima za vazduh. 
 
lamborghini%20344.jpg
 
Još ranije smo saznali da će Lamborghinijev sportista veliki deo komponenti deliti sa Audijem R8, kao i da bi automobil sa 4x4 pogonom mogao da ima težinu od oko 1.350 kg. Takođe smo saznali i da će za pokretanje Cabrere biti zadužen doterani 5.2 litarski V10 motor sa 600KS koji će se na pogonske točkove slati preko ručnog ili automatskog menjača. 
 
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lamborghini%20Cabrera%2011.jpg
 
Lamborghinijev Gallardo se pojavio još 2003. godine, dok se špijunske slike i renderi njegovog naslednika pojavljuju s vremena na vreme. Tako je nemački magazin Auto Bild objavio i ove rendere Gallardovog naslednika koji bi po nekim najavama mogao da ponese naziv Cabrera.
 
Lamborghini%20Cabrera%201.jpg
 
Naglasak će biti na što manjoj težini (zahvaljujući upotrebi ugljeničnih vlakana imaće oko 1300 kg) i poboljšanju performansi, a ranije informacije kažu da će novi Lamborghini veliki deo komponenti deliti sa Audijem R8. Cabreru će pokretati V10 motor sa oko 600 konja, a pored verzije sa pogonom na sva četiri točka nudiće se i varijanta sa zadnjim pogonom.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ponovo snimljen Lamborghini Cabrera
 
lamborghini%20cabrera%20455.jpg
 
Lamborghinijev Gallardo se pojavio još 2003. godine, dok se špijunske slike i renderi njegovog naslednika pojavljuju s vremena na vreme.
Tako je nedavno nemački magazin Auto Bild objavio nove rendere Gallardovog naslednika (koji bi po nekim najavama mogao da ponese naziv Cabrera), a sada su tu i nove špijunske slike.
 
100836-lamborghini%20cabrera%2045.jpg
 
Naglasak će biti na što manjoj težini (zahvaljujući upotrebi ugljeničnih vlakana imaće oko 1300 kg) i poboljšanju performansi, a ranije informacije kažu da će novi Lamborghini veliki deo komponenti deliti sa Audijem R8. Cabreru će pokretati V10 motor sa oko 600 konja, a pored standardne verzije sa pogonom na sva četiri točka nudiće se i specijalne varijante sa zadnjim pogonom.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naslednik Lamborghinijevog Gallarda ipak dolazi tek 2015.
 
100836-lamborghini%20cabrera%2045.jpg
 
Uprkos najavama, nećemo ga videti ove godine u Frankfurtu. Koordinator Lamborghini Blancpain Super Trofeo Asia šampionata, Cristiano Inverni, otkrio je neke nove detalje o mogućoj zameni za Gallardo.
U nedavnom intervjuu Inverni je naime izjavio: ''Budući da 2015. godine planiramo da lansiramo zamenu za Gallardo, taj model će takođe dobiti svoju trkačku verziju i to će biti potpuno novi automobil. Tako ćemo od 2015. godine nastaviti sa trkama, ali sa novim automobilom''. Zamoljen da otkrije više detalja, Inverni se nasmejao i rekao da ne može potvrditi da li će se model zvati Cabrera jer ''zaista ne zna''. Bez obzira na ime, Gallardova zamena navodno će imati okvir od ugljeničnih vlakana i aluminijuma, kao i atmosferski 5.2 litarski V10 motor od 600KS i 541 Nm obrtnog momenta.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Da li će ovako izgledati Lamborghini Cabrera?
 
lamborghini%2032.jpg
 
Pred vama su kompjuterske simulacije koje predviđaju potencijalni izgled naslednika Lamborghini Gallarda koji bi trebalo da se pojavi 2015. godine. Automobil bi trebalo da nosi naziv Cabrera, a verovatno će koristiti stilske elemente viđene na Sesto Elemento i Aventador modelima, ali zadržaće prepoznatljive odrednice karakteristične za Gallardo.
 
lamborghini%2033.jpg
 
Lamborghini Cabrera će navodno deliti platformu sa novom generacijom Audija R8, a koristiće 5.2 litarski V10 atmosferski motor od 600KS i 541 Nm obrtnog momenta. Ukupna težina vozila iznosiće manje od 1.500 kg u standardnoj verziji sa pogonom na sva četiri tročka. Kasnije bi trebalo da se pojave i posebna izdanja sa pogonom na zadnje točkove.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ponovo snimljen Lamborghini Cabrera
 
lambo%20cabrera%2021.jpg
 
Poslednji primerci Gallarda polako silaze sa Lamborghinijevih proizvodnih traka. Serijom LP 570-4 Squadra Corse italijanski brend se oprašta od svog najuspešnijeg modela. I dok se njegovi primerci pripremaju za premijeru u Frankfurtu, Lamborghinijevi inženjeri već uveliko testiraju njegovog naslednika Cabreru.
Zamena za Gallardo je ponovo uhvaćena prilikom uvodnih testova koje Lamborghini sprovodi sa prvim test vozilima. Iako rani prototip, automobil sa špijunskih slika dovoljno otkriva o izgledu novog Lamborghinijevog sportiste. Izgled inspirisan Aventadorom i Sesto Elementom i niz detalja koji podižu agresivnost automobila više su nego dobra najava onoga što nam Italijani spremaju.
 
lambo%20cabrera%20112.jpg
 
Šta se krije ispod tako oblikovane spoljašnjosti je još uvek tajna. Neki nagađaju da će se tamo nalaziti 5.2 litarski V10 sa nekih 600KS i 540 Nm obrtnog momenta, a ta bi snaga prema njima trebalo da se prenosi na sva četiri točka, iako nije isključena mogućnost dolaska i varijante sa zadnjim pogonom. Zahvaljujući ugljeničnim vlaknima i aluminijumu Cabrera bi trebalo da bude lakša od modela koji nasleđuje. Koliko tačno nije poznato, ali priča se o nekih 1.300 kg.
Novi Lamborghini Cabrera se na tržištu neće pojaviti još godinu i po, ali to ne znači da pre toga nećemo videti njegovu studiju. Ko zna, možda već i sledeće nedelje.
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lamborghini Cabrera: novi renderi

 

105517-lamborghini%20cabrera%201.jpg

 

Lamborghinijev Gallardo se pojavio još 2003. godine, dok se špijunske slike i renderi njegovog naslednika pojavljuju s vremena na vreme. Tako je sada Wild Speed objavio ove nove rendere Gallardovog naslednika koji bi po nekim najavama mogao da ponese naziv Cabrera. Naglasak će biti na što manjoj težini (zahvaljujući upotrebi ugljeničnih vlakana imaće oko 1300 kg) i poboljšanju performansi, a ranije informacije kažu da će novi Lamborghini veliki deo komponenti deliti sa Audijem R8.

 

105518-lamborghini%20cabrera%2011.jpg

 

Cabreru će pokretati 5.2 litarski V10 motor sa oko 600 konja, a pored standardne verzije sa pogonom na sva četiri točka trebalo bi da se nude i specijalne varijante sa zadnjim pogonom.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Lamborghini Gallardo je mrtav, živela Cabrera

 

lambo%2050111.jpg

 

Zvuči kao Carrera, bre, zar ne? Naravno da ne. Cabrera je naziv novog Lamborghinijevog lovca na uzdahe i novčanike, naslednika takođe upadljivog, upečatljivog i opako primamljivog Gallarda.

 

lambo%205.jpg

 

Šta znamo o Cabreri, a da nije puka glasina ili nagađanje? Iskreno, gotovo ništa. Internetom kruže renderi i fotografije za koje kažu da su ''prave'', a Lamborghini ćuti i pravi se Nemcima prodati Italijan.

 

lambo%2050.jpg

 

Doduše, nije sasvim tačna informacija da Lambo ćuti. Spremni su razgovarati o novitetu, ali samo na kašičicu, za sada. Tako se oni neće usuditi da kažu pravo ime novog modela, već ga zovu project Hexagon.

 

lambo%205011.jpg

 

Neće nam reći ni kakvim će se motorom novi Lambo hvaliti po komšiluku. Sve što su spremni reći otkrili su na zvaničnom teaser sajtu. Sačekajte da se učita, kliknite na dugme za pokretanje motora, poslušajte V10 i... to je za sada to.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Novi detalji o nasledniku Lamborghinijevog Gallarda - neće se zvati Cabrera

 

lamborghini%202014.jpg

 

Do zvanične premijere na prolećnom salonu automobila u Ženevi je ostalo još oko 4 meseca. Ipak, svakim danom saznajemo nešto novo vezano za naslednika najprodavanijeg modela italijanskog specialiste za superautomobile, špekulisanog naziva Cabrera. Prvi zvanični detalji biće saopšteni pre kraja ove godine ali ono što je upravo jedna ekipa saznala tokom organizovane posete Lamborghini fabrici jeste da se model neće zvati Cabrera! Tu informaciju su potvrdili iz same kompanije ali je ovo možda samo mamac da se zbuni javnost do zvanične najave modela. 

Dodatno, tokom obilaska pogona, slučajno ili ne, jedna od vrata koja su skrivala buduću proizvodnu liniju naslednika Gallarda su ostala dovoljno odškrinuta da se iza njih vidi zabranjeni sadržaj… Naime, ekipa je ugledala nekoliko nemaskiranih prototipa uz jedan dodatni koji je bio obojen u karakterističnu Verde Ithaca svetlo zelenu. Sa perspektive dizajna, automobil navodno izgleda poprilično nalik na prikazani render.

 

Potvrđeno je da će posedovati redizajnirani zadnji vetrobran koji će biti u sličnoj završnici kao legendarna Miura. Pozadi će se odlikovati oštrim dizajnom, nalik na onaj viđen kod Aventadora. Navodno, predserijska proizvodnja modela je već počela, iako se premijera očekuje tek za 4 meseca. Uz to, naslednik će poneti i LP600-4 oznaku u nazivu.

 



Share this post


Link to post
Share on other sites
Naslednik Lamborghinija Gallardo će se zvati Huracan?

 

lambo%2050111.jpg

 

Do sada se govorilo da će naslednik Lamborghinijevog Gallarda poneti ime Cabrera, ali taj naziv prema posljednjim informacijama ipak neće odlikovati novi Lamborghini, već će za njega Italijani iskoristiti naziv Huracan (od naziva za majanskog boga vatre, vetra i oluje) koji su zaštitili pre godinu i po. Lamborghini Gallardo je najuspešniji Lamborghinijev automobil ikada. Dovoljno je pogledati koliko je njegovih primeraka prodato i sve će vam biti jasno. Naslediti njega izuzetno je teško, pa se Lamborghini zasita morao potruditi kako bi stvorio automobil dostojan njegove smene.

 

Sportista koji je trebalo da bude zasnovan na platformi aktuelnog Audija R8 to neće biti jer je odlučeno da on mora biti znatno radikalniji kada su u pitanju vozne karakteristike. Iz tog razloga Lamborghini je pripremio potpuno novu aluminijumsku osnovu koju će kasnije pozajmiti i Nemci. Vizuelno, novi Huracan će biti inspirisan Aventadorom i Sesto Elementom. Za njegovo pokretanje će biti zadužena doterana verzija aktuelnog 5.2 litarskog V10 atmosferca koja bi trebalo da raspolaže sa nekih 600KS. Ta snaga bi na točkove trebalo da se šalje preko šestostepenog manuelnog ili sedmostepenog menjača sa dvostrukim kvačilom.

Huracan bi trebalo da upoznamo već krajem ovog meseca, dok bi zvanična premijera Gallardove zamene trebalo da bude odrađena u Ženevi sledećeg proleća.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Lamborghini Huracan

 

Najuspešniji Lamborginijev model Gallardo je legenda o kojoj će se još dugo pričati, ali je došlo vreme da se upoznamo sa njegovim dugo očekivanim naslednikom - Hurakanom. Prve slike i zvanični podaci su objavljeni, a premijera je zakazana za Sajam automobila u Ženevi.

 

414218_2015lamborghinihuaracan100450855l

 
Puno ime Galjardovog naslednika je Hurakan LP 610-4 i kao što ste već pretpostavili broj 610 se odnosi na KS koje proizvodi 5.2-litarski V10 motor sa 650Nm obrtnog momenta. Naglasak je stavljen na smanjenju težine, a šasija od samo 1.424kg omogućava razjarenom biku da do stotke stigne za samo 3.2 sekunde. Ako zadržite nogu na papučici gasa do 200km/h ćete stići za ukupno 9.9 sekundi, a ako imate uslove i hrabrosti, "Hurakan" će ubrzavati sve do 325km/h. Što se izgleda tiče, jasan je uticaj "Aventadora", i može se reći da je "Hurakan" ipak automobil koji više stremi modernom Lamborginijevom dizajnu od svog prethodnika.
 

414224_2015lamborghinihuaracan100450865l

 
Svako spoljašnje svetlo na Hurakanu je LED, što je kako kaže kompanija prvi slučaj u segmentu kompaktnih superautomobila. Unutra ćete naći 12.3-inčni displej umesto instrument table na kome se prikazuje sve od broja obrtaja do navigacije. U opciji su tri moda vožnje "Strada", "Sport" i "Corsa". Svaki mod je progresivno agresivniji od prethodnog što se ogleda u ponašanju sedmostepenog menjača sa duplim kvačilom, mapiranju gasa, dinamičnom izduvnom sistemu, pogonu na svim točkovima i elektronskoj kontroli stabilnosti.
 
Kao i svi prethodni, i "Hurakan" je ime dobio po poznatom španskom biku. Kako navode iz Lamborginija, "Hurakan" potiče od "Conte de la Patilla" pasmine i bio je poznat po "neverovatnoj hrabrosti i jakom osećaju za napad". Dakle, zvanično predstavljanje javnosti će se dogoditi na Sajmu automobila u Ženevi u martu, ali ćemo do tada sigurno imati još prilika da vidimo kako "Hurakan" izlgeda.
 

http://www.youtube.com/watch?v=xb7NnSj5qxw

 

414223_2015lamborghinihuaracan100450863l

 

414220_2015lamborghinihuaracan100450857l

 

414226_2015lamborghinihuaracan100450867l

 

414228_2015lamborghinihuaracan100450869l

414221_2015lamborghinihuaracan100450858l

 

414222_2015lamborghinihuaracan100450862l

 
izvor - mojauto.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites
DMC Lamborghini Huracan

 

dmc%20affari.jpg

 

Tek što je Lamborghini objavio prve slike i detalje o Huracanu LP610-4, nasledniku Gallarda, nemački DMC Tuning je već najavio da priprema tjuning program za ovaj model. DMC je objavio i jedan render koji pokazuje da će Huracan dobiti novi DMC Affari aero paket od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, pragovi, zadnji difuzor, zadnji spojler) i otvor za vazduh na krovu. Takođe, najavljuje se i kit za pojačanje motora (za 10 do 20 odsto). 

Podsećanja radi, Huracan pokreće 5.2 litarski V10 agregat sa 610KS i 560 Nm obrtnog momenta, od 0-100 km/h ubrzava za 3.2 sekunde i može do maksismalnih 325 km/h.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Oakley Design Lamborghini Huracan

 

107653-oakley%201.jpg

 

Nakon nemačkog DMC Tuninga, i Oakley Design je najavio svoj stajling program za doterivanje Lamborghinija Huracan LP610-4. Aero body paket je od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, pragovi, zadnji difuzor, zadnji spojler, retrovizori), a ugljenična vlakna su i na krovu i A stubovima.

 

107654-oakley%2011.jpg

 

Oakley paket obuhvata i komplet novih HRE P101 točkova, dok će 5.2 litarski V10 agregat i dalje raspolagati sa fabričkih 610KS i 560 Nm obrtnog momenta.

 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lamborghini već primio 700 narudžbina za novi model Huracan

 

Lamborghini%20Huracan%201.jpg

 

Nakon mesec dana održavanja privatnih VIP događaja na kojima je klijentima predstavljao novi model Huracan LP610-4, Lamborghini je danas saopštio da je do sada već dobio 700 narudžbina za ovog naslednika Gallarda. Huracan će šira javnost tek moći da upozna, i to početkom marta na 84. sajmu automobila u Ženevi.

Podsećanja radi, Huracan LP610-4 pokreće 5.2 litarski V10 motor sa 610KS, u kombinaciji sa sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom, dovoljno za ubrzanje do 100 km/h u trajanju od samo 3.2 sekunde i najveću brzinu veću od 325 km/h. Isporuke prvih Huracana vlasnicima će početi na proleće ove godine, a njegova cena u Velikoj Britaniji iznosi oko 175.000 funti. Lamborghini je inače tokom prošle godine (kada je obeležavao svoju 50-godišnjicu) širom sveta plasirao ukupno 2.121 automobil, što je nešto više od 2.083 primerka prodata 2012. godine.

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Duke Dynamics Lamborghini Huracan Minotauro

 

duke%203.jpg

 

Novi Lamborghini Huracan LP610-4 će šira javnost tek moći da upozna, i to početkom marta na 84. sajmu automobila u Ženevi, a već stižu najave o modifikovanim verzijama. Tačnije, Duke Dynamics je za Huracan najavio novi Minotauro paket koji podrazumeva samo stajling kit, dok pojačanja V10 motora neće biti.

 

duke%2033.jpg

 

Paket sadrži redizajnirane branike, novi prednji spojler, drugačije pragove, zadnji difuzor i opcioni zadnji spojler od ugljeničnih vlakana.

 

duke%20333.jpg

 

Minotauro paket će se u ponudi naći na jesen, ali se njegova cena u kratkoj vesti ne navodi. Inače, nakon mesec dana održavanja privatnih VIP događaja na kojima je klijentima predstavljao novi model Huracan LP610-4, Lamborghini je nedavno saopštio da je do sada već dobio 700 narudžbina za ovog naslednika Gallarda.

Podsećanja radi, Huracan LP610-4 pokreće 5.2 litarski V10 motor sa 610KS, u kombinaciji sa sedmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom, dovoljno za ubrzanje do 100 km/h u trajanju od samo 3.2 sekunde i najveću brzinu veću od 325 km/h. Isporuke prvih Huracana vlasnicima će početi na proleće ove godine, a njegova cena u Velikoj Britaniji iznosi oko 175.000 funti (oko 212.000 evra)

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...