Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

11 hours ago, Mišo165 said:

ako je farba šekasta to još ne znači da je auto slab. Na kraju se veči problem pokaže sa motorom neko sa limarijom, naročito kod fiata. Moja preporuka od talijana samo beži što dalje.

E stvarno si objasnio :D Od krša treba bežati, bez obzira koje je marke. A ako svesno kupuješ krša, za male pare, onda bolje uzeti auto sa dobrom limarijom, koji nije truo, zato što mehanika može da se sredi, a sređivanje truleksa je rupa bez dna, i teško da može da se sredi da traje. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, gile smederevo said:

Ovo je rangu izjave koju bi dao u Rijadu: Moja preporuka, predjite na prasetinu.

Zašto sam povezao sa religijom? Jedno je voziti Fiat (ili neki njegov brend) i znati kakav je to auto u suštini, a tek skroz druga stvar imati vere da i posle jednog, nastavite s drugim..trecim... i dati mu šansu . 

Uglavnom, generalizacija, ovde uglavnom nailazi na osudu. Nebitno o čemu se govori. 

 

džaba, ne vredi druže veruj mi, kad bi ti pričao čovek koji radi na ovlaštenom servisu fiat, koje su to greške i nedostaci, koliko koštaju, veruj da bi promenijo mišlenje. Svako pružanje nove šanse vodi u očajanje. Tek kad promeniš na drugu marku vozila, spašen si

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel si ti svestan na kom forumu pises to? Rekao ti covek u ovlascenom zamisli molim te.. Pa ovde ima vise ljudi koji su upoznati sa Fiatom i njegovom mehanikom a da nisu mehanicari. Miso brate nas Slovenski spasi nas i ugasi account. 

Edited by dekirs

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobro da ne pričam, znam kako je kad se pređe sa slabijeg fiata na malo boljeg pa onda misliš šta imaš. Ja sam imao fiata prvi i zadnji put, nisam ga popravljao na ovlašenom jer da jesam bankrotirao bi skroz, a i ovako nisam se proveo ni sa jednim ko sa tim fiatom skupo, a imao sam sigurno 20 auta dosad svakakvih marki.

Edited by Mišo165

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne vozim više, prodo sam!

 

Ako nisi kupio nov auto, onda je priča o kvalitetu glupost! 

Prvo, ne znaš da li je km tačna;

Ne znaš kako ga je prethodnik održavao;

Ne znaš kako ga je prethodnik vozio!

 

Kupio sam dva nova automobila u životu, Grande Punta u osnovnoj opremi i Aurisa u srednjem paketu. Prvi i jedini put da sam reklamirao FIAT bilo je na kraju druge godine, Toyota posle 6 meseci i spremao sam još dve reklamacije...

I? Znači li to da je FIAT bolji, kvalitetniji? Ili da sam samo bio maler?

 

Šta imaš od vezivanja za jednu fabriku? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa uvalili mu lomatinu sa 360k i sjebanim motorom. Najvise mrzim kad neko kupi polovan auto i onda krene da pljuje po brendu samo zato sto mu je zapala krsina. Al bitno je da ovlasceni menjac ulja kaze da je krs, to je bitno. 

Ne govorim samo za Fiat, nego uopsteno. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije bila lomatina, sve evidentno i na koliko km šta rađeno pregledano , oprema ful fulova, zato kažen nekom trebaju 3 godine da auto dotera dogradi na taj nivo opreme i opet nije kao original, a koliko para je uloženo u te dodatke. Ali hajde znaj u kakvom stanju je  u početku vlastništva usisna koja je ukopala motor u crno. Koliko košta drugi polovan motor, mnogo, a 10 sati rada da se skine usisna, da bih video šta si uzeo i da stvar ima jeb.... klapne o kojima nisi sanjao. Kažu dobro montirane ne mogu da se odlome, brate zavile ga u crno po kratkom postupku. Šta če ti onda i limarija zdrava i sve. 

Druga stvar koju sam saznao kroz "spašavanje motora". Kroz plastičnu usisnu za zrak ide stanskim prekatom iste plastike i voda za hlađenje Egr, koja ne samo na tom modelu nego i na svim ostalim, kad se napravi samo mali put, a voda je čudo, ta voda zna kroz taj usisni plastični da završi i u motoru i opet zna se šta sleduje. Tako da...... iznenadili me fiat inžinjeri. Sva ta tehnologija pravljena je na svim novijim fiat dizel motorima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde više izusti koji je auto u pitanju, koje godište, kilometraža.... 

Inače i BMW e46 320d ima iste probleme. 

Da ne pominjem 2.0tdi BKD PD, koji sam ja kupio, kažu da je nekima kuću raskućio. 

Edited by marko.jovanovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro ima recimo Bmw još gori način da te ukopa brzo sa motorom, svi noviji 318 i 320d imaju unutra 2 lanca za pokretanje i 1 lančič koji kad pukne ode sve u p.m. To je rađeno namerno sa strane njemačkih inžinjera klošara sa minđušama koji puše travu i studiraju kako napraviti motor od kojeg bi marka mogla da preživi na delovima, tj. drugim motorima u buduće. Tako je dizajniran i tu nema priče, jebena stranka biće vlasnik koga će to dočekati i koji će morati spašavati motor ali u tom primeru sa štetom da se ne isplati više popravljati ga nego samo drugi opet taki. O troškovima da ne govorimo

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/75458-fiat-bravo-20-multijet-sport/
Tema.


Sent from my 3310




Da ne pominjem 2.0tdi BKD PD, koji sam ja kupio, kažu da je nekima kuću raskućio. 


Sa drugog foruma, skrinshot
B6 2007 2.0 TDI
Više je upućeno kolegi koji kuka jer Fiat.
No disrespect. 6180ee62dfc1b302688b2f4196d3027f.jpg

Sent from my 3310

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislio sam da je poenta ove teme da se okace vozila koja izgledaju lepo na slikama I nahvaljena su u opisu, a ustvari su krsevi, nelegalni, lazna km... A ne da kacimo krseve I kazemo da su krsevi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...