Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
fantom92

P: motor Fiat Tempra 2.0 i.e. 83KW, 2 bregaste

Na prodaju Motor od fiat tempre 2.0 ie, 1990god, komplet sa svim agregatima, kompjuterom i menjacem. Presao 132 000 km, ne trosi ulje, domaci papiri, motor je izvadjen iz automobila, samo su slike dok je bio u autu.

sq13200.jpg sq13201.jpg

sq13202.jpg sq13203.jpg

Cena: 200e

064/2820526

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobar motor jedino mu mozda krepo dihtung dekla na prvoj bregastoj... ali sve u svemu llep motorcic...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0