Jump to content
FAS Goran
beli_Punto

Mućke, Alo alo, Državni posao i ostale serije

Recommended Posts

Ja sam od domacih gledao vratice se rode i vojnu akademiju i devojka me navukla na neku sa vukom kosticem i nekim slepim likom ... malo je zenska serija, ali ima i rokanja i zanimljivih akcija!

 

Drugar je gledao neku tursku seriju, neki dileri droge ili tako nesto, uglavnom kad god smo negde zajedno on prica sta se desilo u epizodi od sinoc :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ne znam šta više nisam gledao od serija. Trenutno pratim bar 10 serija, sa tim da sam još masu serija gledao i to kompletne serijale. To traje već tri godine, filmove uopšte ne gledam, samo serije.

 

Anger management nije losa serija, ali nije dobila ocekivanu gledanost. Ipak je Carli zadao poseban zadatak svima sa Two And A Half Men. Kucer je solidno nastavio serijal, fali Carli tamo ali tu su svi ostali likovi, pa moze da se gleda. Npr. meni je Berta lik sam po sebi, bez nje bi serija bila isto dosta ostecena, cak i Alan i Dzejk nose neku dozu humora. :D

 

The Big Bang Theory je isto dosta smesna serija, gde Seldon nosi bukvalno celu seriju sam. Ostali likovi su dosta dobri, moze lagano da se gleda, super komedija. Sa njom recimo imate i novu Brooklyn Nine Nine, iako ne volim te single-camera produkcije (Always sunny in Philadelphia nisam mogao da gledam zbog toga), ova serija je super, dosta komedije, bas je ok. Od komedija dalje imate New Girl, sta znam, moze da se gleda, pa Raising Hope gde lik odgaja bebu sa roditeljima, majka je serijski ubica osudjena na smrt, pa onda How I Met Your Mother sa legendarnim Neil Patrick Harrisom, doduse malo su smorili sad ali valjda je zadnja sezona. Ahhh to je od komedija sta mogu sad da se setim.

 

Sa druge strane Supernatural, Fringe, Falling Skies, Game of Thrones, Arrow, The Walking Dead, Shiled, WIre, Person of Interest, Sleppy Hollowm Criminal Minds, Warehouse 13 - ovo sam iz glave izvukao, ne mogu da tražim spisak sad, sve su ovo dobre serije koje vredi gledati.

 

A da, recimo Breaking Bad svi živi hvale, proglasili je za najbolju seriju ikada, ja odgledao prvi serijal i nisam mogao dalje. A recimo House MD prvo nisam mogao da pocnem da gledam, a kada sam poceo nisam mogao da stanem. Doduse nisam odgledao zadnji serijal Housa ali dobro, ima vremena.

 

Ko voli Britansku produkciju, imate tri serijala Sherlocka gde je Martin Freeman Dr. Watson a Serloka glumi Benedict Cumberbatch. Prva dva serijala su me oborila na dupe, treći su uradili 2-3 godine kasnije, čisto zbog para jer je velika zainteresovanost vladala. Inače mnogo dobra serija, po 3 epizode u serijalu, traju po sat vremena.

 

Od animiranih naravno Simpsonovi i od iste produkcije Futurama.

 

To je to, što mogu sad da se setim. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Game of thrones je po meni brutalna odgledao sam sve tri sezone za bukvalno 2, 3 dana i to ovih dana, jer sam tad prvi put video seriju pa rešio da skinem sve, sad čekam 6 april, 

sleepy hollow mi je takođe dobra serija, imate devious maids to je slično očajnim domaćicama pa je ok pustiti sa devojkom da se pogleda ona se navukla na to.

A od animiranih simpsons, family gay, american dad, south park. E sad mi kaže drugarica jedna pogledaj seriju house of cards kao dobra je, to još nisam počeo, 

evo imdb http://www.imdb.com/title/tt1856010/  .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boardwalk empire, How I met your mother, American dad, Touch, The Firm, The Sopranos, Mućke, The Blacklist, The big bang theory, Game of thrones, Two and a half men, South park, Sherlock, Lost, Breaking bad, My name is Earl, The X lifes, Desperate housewifes, Prision break, Sunđer bob, Pingvini sa Madagaskara, Simpsonovi ...

 

Neki moj spisak serija za koje mislim da su vredne gledanja. Ovo je mešavina crtanih filmova, serija kako sa humorističkim karakterom tako do nekih ozbiljnijih ... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serija otvorena vrata je započeta 1994 godine, kroz dve sezone u 34 epizode pod produkcijom Monte Royal Pictures, Radio televizije Srbije, i danas nove epizode koje izlaze pod produkcijom Monte Royal Pictures i Prve srpske televizije.

Za vreme devedesetih, serija je prikazivala kroz humor opis tog parčeta 20 veka u Srbiji, danas su to nastavili u istoj nameri samo u novom vremenu.

Zadržani su glumci, zadržana je priča, prikazano je šta su oni uradili od devedesetih godina i kako se snalaze u 21.veku.

 

Kakvo je vaše mišljenje o novim epizodama?

Mnogo ljudi pljuje po tome što se kroz epizode provlače zepter, sbb, i ostale kompanije, ali teško je objasniti ljudima da se oni provlače kao sponzori ( da njih nema serije ne bi ni bilo ).

Primer 10. epizoda Elita , Bata nema pojma kako da vrati prenos skupštine od pre 72 sata, preko sbb sistema, gde su mnogi pljuvali po tome što se te kompanije stalno vrte.

Za mene je to dobro spajanje novog vremena i reklama za sponzora, novo vreme pokazuje kako se sad vraćaju programi 72 sata unazad a reklama se vrši preko firme koja to omogućuje.

I tako kroz sve epizode gde se vrte te kompanije i spominju opet su pokazani kao nešto novo u toj porodici što je donelo vreme, što jeste poenta

novih epizoda koje imaju istu nameru da obeleže duh novog vremena u kom nastaju, sa istom namerom, likovima, temperamentom, mentalitetom, moralom i karakterom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verovatno je vecina i gledala ovu "mini seriju" ali nisam mogao da ne postavim koju epizodu sa joutube-a svetski poznatog arhivatora Djordjeta Cvarkovog i njegovih kolega :laughing:

 

epizoda Golf Dizelas

http://www.youtube.com/watch?v=YIadx-j-niw

 

I jedna od najboljih scena koje sam dosad video. Najbolji deo pocinje na 5:49, pa sve do kraja na 7:07.Maraton... sa APN-com :scooter:

http://www.youtube.com/watch?v=N8aQQj1Pkq0

 

:laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:rofl::rofl:  :rofl:

Fauve, fauve, fauve. Aaa  www dobro. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaguar legendarnog Bojsija iz Mućki prodat za 115.000 funti

 

jaguar%20boy.jpg

 

Ovaj istorijski sportski automobil kompanije Jaguar je postao poznat kada se pojavio u jednoj od epizoda serije Mućke i nedavno je prodat za više od 115.000 funti. ''Old English white'' - Jaguar E-Type Series III su vozili karakteri Del Boj i Rodni u jednoj od legendarnih epizoda serijala Mućke, koji je rađen u produkciji kuće BBC. U delu iz 1981. godine, braća su pozajmila automobil od Bijsija, koga glumi Džon Čalis, kako bi izaša u provod i uspela da njime zadive dame. Finiširan plavom kožom u enterijeru, Series III Roadster iz 1973. godine je posedovao jedan biznismen iz Svonsija i zajedno sa automobilom dolaze njegove dve makete sa autogramima glumaca Džona Čalisa i Dejvida Džonsona. Još jedan Jaguar iz 1961. godine, koji je bio u vlasništvu osnivača kompanije, se našao na istoj aukciji. Model Mk X je izgrađen u Koventriju, pripadao je Ser Vilijamu Lionsu i napravljen je sa posebnim specifikacijama kao što su kožni enterijer i sto za piknik od orahovog drveta ugrađen sa zadnje strane.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Ne mogu da gledam seriju, ne želim na ekranu da vidim prijatelje koje sam izgubio''

 

only-fools-horses.jpg

 

Nikolas je odnedavno i zvanično zvezda najomiljenije serije svih vremena, ali ''i dalje ne kapira'' koliko je popularan i voljen. ''Moja žena se i dalje jako ljuti na mene. Kaže mi: ''Ti stvarno ne kapiraš, zar ne? Ne vidiš ono što svi ostali misle?'' Ne, ja to ne vidim. Ne volim ni da se gledam na televiziji. Sada pogotovo i ne mogu da gledam ''Mućke''. Toliko njih nas je napustilo. Ne želim da na ekranu vidim prijatelje koje sam izgubio. Ljude kojima smo pravili žurke iznenađenja za rođendane, ljude koje sam zezao, zadirkivao. To je moja porodica. Bila je moja porodica. Teško mi je. Sećam se, jednom mi je Lenard Pirs (koji je u seriji igrao Deku Trotera) rekao: ''Znaš, izašle su neke VHS mašine za snimanje. To znači da ćemo sada živeti zauvek, da li si razmišljao o tome'', rekao je ''Rodni'' i dodao da mu je odgovorio: ''Bože, nije mi to palo na pamet.''

 

Lindherst je otkrio da više nećemo gledati nove ''Mućke'': ''Nikada. Nemoguće je bez Džona'', (Džona Salivena, kreatora serije). ''Izgubili smo Rožera (Trigera), Kena (vlasnika ''Ragine glave'' Majka), Bastera (Ujka Alberta), Lenarda, Roja... Toliko njih nas je napustilo. Poslednjih godina se Dejvid Džejson i ja stalno viđamo na sahranama.''

 

preuzeto sa - b92.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vraća se Del Boj: ''Biće strava!''


Glumac Dejvid Džejson repriziraće ulogu Del Boja na specijalnom događaju u čast serije ''Mućke'', koji će biti održan u februaru naredne godine, u Velikoj Britaniji.

Za tu priliku, na lokaciji koja još nije otkrivena, biće ponovo postavljen stan porodice Troter u kojem će Del Boj razgovarati sa obožavaocima serije, prenosi NME pisanje britanskog lista Dejli star. ''Radujem se prilici da upoznam obožavaoce 'Mućki'. Biće strava!'', rekao je Džejson, upotrebivši čuvenu uzrečicu svog najpoznatijeg lika - ''cushty''. Džejson je poslednji put igrao Del Boja u humanitarnom specijalu 2014. godine, u kojem se, pored njega i Rodnija, pojavio i Dejvid Bekam. Kultna serija 'Mućke' prikazivala se od 1981. do 1991, a do 2003. godine je snimljeno i nekoliko božićnih specijala.

 

preuzeto sa - b92.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čuveni Bojsi iz ''Mućki'' u Beogradu

 

Čuveni britanski glumac Džon Čalis u glavnom gradu naše zemlje snima dokumentarac “Kako je biti Bojsi u Beogradu“ za inostrano tržište, a ekipa "Blica" srela ga je u centru grada.

Bojsi je, naime, posetio Muzej automobila u Beogradu gde se divio kolekciji, ali i fotografisao pored replike čuvenog trotočkaša kojeg su braća Trotersi vozili u "Mućkama". Nije ni čudo što je Džon Čalis posetio baš ovaj muzej s obzirom na to da njegov lik Bojsi iz čuvene serije prodaje kola. Ipak, njegovo prisustvo je sve i te kako oduševilo.

 

preuzeto sa - blic.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ova serija je iz 90tih prvom prilikom kad se uspostavio iole dobar i internet sam je skinuo, nakon toga sam je skinuo još par puta i ima svoje mesto na hard disku, nosim je svuda gde idem ukoliko nema programa koji mi odgovara pustim seriju koja me uvek ubaci u dobro raspoloženje



Послато уз помоћ ТT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...