boleabarth 0 Posted August 15, 2012 Moguce porucivanje delova za punta mk2a/b i stila... 064/3900514 moze sms...,moze slanje brzom postom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 17, 2012 Maska sa znakom 45 e i 10% za clanove,letva volana 50e i 10% za clanove .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 17, 2012 Originalna zadnja metlica za grande punto,cena 20E i 20% za clanove..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 17, 2012 Prekidac na centralnoj konzoli 735359893 ,cena 50e -10% za clanove,nov,original. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 21, 2012 aktuelni diskovi,stilo,punto,garniture plocica,original,novo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 22, 2012 (edited) Korektori kocenja,punto,z 10,paknovi,lambda sonda(razni modeli,original)...aktuelno..... Edited August 22, 2012 by boleabarth Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 23, 2012 (edited) Originalne aero metilice(lineaaccessori) ,punto mk2ab,cena 15e i 10% popusta za clanove...,takodje aktuelne metlice za stila(aero) i novu kromu(aero)... Edited August 23, 2012 by boleabarth Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 27, 2012 (edited) Stigle dve pumpe za gprivo,fiat punto mk2b 1.2/8v,prekidac na centralnoj konzoli punto mk2a/b sivi,instrument tabla punto mk2b(klasik),podizaci stakla punto mk2a/b prednji el.....Aero metlice punto mk2a/b original,cena 15e Edited August 27, 2012 by boleabarth Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 27, 2012 Instrument tabla prodata.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21260 Posted August 28, 2012 Bole, diskovi i plocice legli kao budali samar, prezadovoljan sam . A moram i ovde na tvojoj temi da te jos jednom pohvalim za kvalitet delova, saradnju i korektnost.Posto sam prethodno konacno resio da Stilero posle vise od 5 godina druzenja zasluzeno ostane u mom vlasnistvu, interesuje me jos i sledece:Da li bi preko tebe bilo moguce naruciti komplet originalnih fabrickih zadnjih opruga i amortizera (ili nesto od toga), broj sasije vec od ranije imas?Ako mozes, posalji mi na PM i okvirnu cenu pa da vidim na cemu sam - u igri su mi KYB, Bilstein i ovi originalni.Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 29, 2012 Cao Ivane,hvala na pohvalama .. Nemam nista od ovog sto si trazio...moras se snalaziti.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21260 Posted August 29, 2012 A reci mi, mogu li se zadnji amortizeri i opruge naruciti preko tebe ili ne radis sa tim uopste? To sam ionako planirao u skorije vreme, znaci nije bas hitno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 29, 2012 Nemam amortizere i opruge,malo je nezahvalno,ne drzim to,a necu ni nabavljati...pisi ako jos nesto bude trebalo.pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8198 Posted August 29, 2012 Da li imas onaj lim sto ide preko izduvne grane za punto 1.2 8v Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted August 30, 2012 ^^^ imao sam, nemam, necu nabavljati.metlice Stilo aero od 2006. god. : Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 3, 2012 Originalna ukrasna maska siva za punta mk2b bez znaka,20e nova u kutiji.Diskovi i garnitura plocica punto mk2 1.2 8v ,original,novo,cena seta 55e Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 3, 2012 originalni srafovi za fiat punto.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3402 Posted September 3, 2012 bole zanima me cena termostata za Stilo jtd. Planiram uskoro zamenu pa da vidim koja mi je najpovoljnija varijanta Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 4, 2012 Cao Igore,mislim da imam,pisacu ti na pp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 4, 2012 Cao Igore,mislim da imam,pisacu ti na pp.Trenutno nemam Cena lambda sonde ide dole,cena korektora kocenja takodje.....Paknovi original,novi i lepljeni,punto mk2b....dogovor.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 4, 2012 Originalne prednje plocice punto,Y 77362185,promo cena 2500din i 10% popusta za clanove sa vazecom clanskom kartom.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 5, 2012 (edited) Imam dosta nekih delova koji mi stoje,pogledajte celu temu,pitajte slobodno,uglavnom su za stila i punta.....Bice dodatni popust....dogovor oko cene.... Edited September 5, 2012 by boleabarth Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 5, 2012 16 srafova rezervisano! Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 9, 2012 srafovi prodati,ostalo jos par komada,stigli prednji diskovi,stilo jtd u predhodnim postovima ima kataloski broj.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted September 10, 2012 Pumpa za vodu,za jtd motore,alfu,147,156,stila ..... 3ooodin i 15 % za ljude sa karticom kluba... Quote Share this post Link to post Share on other sites