gurabija 8 Posted May 25, 2012 Danas mi se odjednom upali lampica za airbag i nece da se ugasi, uz nju konstantno svetli lampica koja oznacava da je airbag putnika iskljucen.... Kako ovo resiti, sta bi moglo biti u pitanju ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted May 25, 2012 nadji uputstvo za lanciu moda si izpritiskao neku kombinaciu dugmica i iskljucio air bag za suvozaca...ako to ne onda samo u servis da izbrisu gresku oce da brljavi po kisi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gurabija 8 Posted May 25, 2012 Verovatno ne radi airbag suvozaca, mozda se tast nesto koprcao danas na suvozacevom sedistu, moram videti gde se nalaze senzori, konektori, mozda je zakacio i nesto pomerio.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted May 25, 2012 ccc sram te bilo tasta vozis na naj ne bezbednijem mestu u automobilu... ccc sad u cosak pa da se stidis...ivdi verovatno je zakacio nesto nogom rukom ili cim vec...skini tapacirung sa poda mozda je i neku zicu pricvrljio... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gurabija 8 Posted May 25, 2012 Gledao sam nema zica oko sedista, verovatno ima senzor u stubu, gde stoji pojas................ Preporuka gde mogu otici da obrisem gresku ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted May 26, 2012 u bilo koji servis s diagnostikom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
masinac 4 Posted October 19, 2012 Meni gori signal od jastuka za vozaca/drugi nemam/.Na dijag. pokazuje vezu izmedju vozacevog pojasa i jastuka. Ima neki senzor ali majetor nije imao vremena da ga trazi.Zna li neko gde se nalazi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted October 19, 2012 ima neki fazon brisanja greske u leru kad radi motor. Dodas gas preko odredjene granice i ugasi se.Napisacu sutra koji je fazon.Treba da zvrcnem drugara da ga pitam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
masinac 4 Posted March 1, 2013 Stilista,Jesi li pitao drugara za brisanje signala vazdusnog jastuka,obecao si jos prosle godine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gurabija 8 Posted April 25, 2013 Ja sam obrisao gresku nekom dijagnostikom, eve vise se ne pali... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeremije11 0 Posted March 17 Znam da je proslo mnogo ali da li je neko popravio ovaj problem? Isti auto isto godiste. Hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites