Dejan_Zr 0 Posted May 22, 2012 Kao sto naslov kaze, treba mi javni parking, najbolje bi bila garaza u blizini Americke ambasade. U cetvrtak idem tamo na razgovor za vizu pa mi treba parking gde ne moram da uplacujem preko moba jer telefon ne smem da nosim u ambasadu. Beogradjani, hvala unapred! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted May 22, 2012 ispod ambasade u sarajevskoj ili negde kod suda... kod brodarske skole i sl... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvukoljub 0 Posted May 22, 2012 (edited) Imaš garažu u Masarikovoj kod Beograđanke, to ti je možda kilometar od ambasade.EDIT: Evo planplus kaže 700 m. Edited May 22, 2012 by Zvukoljub Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 22, 2012 Najbliza ti je garaza iza suda u Dr Aleksandra Kostica 15, a posle nje je ta kod Beogradjanke u Masarikovoj ili kod zeleznicke/autobuske stanice.Mada, mislim da mozes mobilni do ostavis kod obezbedjenja pri ulasku u ambasadu, a pre toga uplatis parking za par sati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nedostizni 1 Posted May 22, 2012 Veliki Maxi u sarajevskoj ima veliki parking i uvek ima mesta to je 500m od ambasade. U aleksandra kostića često nema mesta zbog suda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 22, 2012 Pravo kazes, zaboravio sam na parking Maxi-ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted May 22, 2012 A gde je taj Maxi, slabo znam BG Icicu redom pa gde bude mesta! Inace, veliko hvala svima koji su odgovorili i pomogli mi!! ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlad 2 Posted May 22, 2012 (edited) http://www.planplus.rs/ vidi se maxi na mapi Edited May 22, 2012 by wlad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted May 22, 2012 Sad sam skontao da je Maxi u Sarajevskoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nedostizni 1 Posted May 23, 2012 Samo tuda vozi polako pošto je baš nezgodan ulaz. Kad uđeš u Sarajevsku posle drugog semafora vozi polako i videćeš ulaz je pored trotoara između zgrada je parking. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted May 24, 2012 Okej, puno hvala svima, uskoro krecem, valjda cu se snaci )) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted May 24, 2012 Upravo sam se parkirao u Sarajevskoj kod Maxija, iz druge sam nasao prolaz )Jos jednom, hvala svima, thread moze pod lock! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25602 Posted May 24, 2012 Kako si prosao u ambasadi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted May 24, 2012 Čekaj čekaj... sad kao lock... ne ide to tako Sad ćeš lepo da nam kažeš kako je bilo u ambasadi i koliko su te mnogo čerečili za us*anu vizu a onda ćeš lepo da se javiš pa sa nama u BG da popijemo poneku Quote Share this post Link to post Share on other sites