Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Bez Top Gear-a do 2013. godine

Recommended Posts

top%20gear%20pagani.jpg

Loša vest za sve ljubitelje emisije Top Gear. Džeremi Klarkson (Jeremy Clarkson) potvrdio je prethodne najave da ljubitelji ove emisije neće moći da uživaju u novim epizodama do kraja 2012. godine.

Klarkson je nedavno u jednoj radio-emisiji izjavio da 2012. neće biti jesenje sezone Top Gear-a, što znači da će gledaoci morati da čekaju do januara 2013. godine kako bi videli sledeću epizodu tog programa.

Vest o privremenom prekidu emitovanja serijala Top Gear dovedena je najpre u vezu sa Olimpijskim igrama koje se ove godine održavaju u Londonu. Međutim, Klarkson je pravi razlog otkrio na svom Twitter nalogu u sebi svojstvenom stilu. ''Rado bismo se vratili na TV ekrane na jesen, ali ne možemo zbog debelih ljudi koji pevaju i koji su zauzeli sve televizijske termine nedeljom uveče'', napisao je Klarkson, aludirajući na poznati šou program ''Britanija ima talenat''. Posle ove izjave, očekujemo reakciju fanova pevačice Suzan Bojl (Susan Boyle ) i izvinjenje BBC-ja, a što se tiče emisije Top Gear, Klarkson je fanovima ipak obećao još jednu emisiju u 2012. i to tradicionalni Božićni specijal.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top Gear u Ginisovoj knjizi rekorda.

U najnovijem izdanju za 2013, godinu Top Gear je proglašen za najgledaniju TV emisiju na svetu. Prikazuje se u 212 zemalja i gleda je preko 400 milijona ljudi.

http://www.polovniautomobili.com/wiki-Vesti/bbc-top-gear-usao-u-ginisovu-knjigu-rekorda.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Top Gear se vraća 27. januara

top%20gear%202011.jpg

Kako je i bilo najavljeno u maju prošle godine, megapopularna automobilska TV emisija produkcijske kuće BBC zamenjena je u programu emitovanja jednim muzičkim show-om.

Srećom, obećanje iz maja će biti održano i Top Gear se vraća u etar 27. januara. Sadržaj nove sezone, naravno, nije objavljen, a šuška se tek o poseti glavnih junaka serije SAD-u, začinjenom očekivanim superautomobilima. Ipak, i bez znanja sadržaja, zabava je ionako zagarantovana.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Večeras u 20 bila prva epizoda 19. serijala, BBC 2 i BBC HD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...