skile86 583 Posted January 25, 2021 Svaka mu dala. 1 djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8395 Posted January 26, 2021 @horvat @skile86 tačnije, zasluge idu @Danilo1 on mi je poslao isti link pre neku godinu Tako da ne mora svaka, može i svaka druga. 3 1 1 skile86, bit, neshaoct and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 583 Posted January 26, 2021 Timski duh, nema sta. 3 horvat, djomla and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alezars 1 Posted April 9, 2021 Evo opet mene uzeo sam nov kkl i dosli su drajveri sa njim, ali opet ista prica izlazi mi no ecu response. Gde gresim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojanchampion 2 Posted October 31, 2021 Pozdrav, gledam da uzmem dijagnostiku za Fiat, ja imam ovaj plavi VAG KKL sa pinovima, ali mi radi samo ECU i mislim AirBag ili ABS, nijedan drugi modul. Da li moze onaj FULL SET da pristuta svim modulima na autu, konkretno ce mi trebati pristup automatskoj klimi Bravo 2, ali i ostali moduli. Ova je u pitanju koju gledam: https://obd2.rs/proizvod/fiatecuscan-multiecuscan-full-set/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted October 31, 2021 @bojanchampion Odogvor od @Prijatelj: Kad je tvoj Bravo u pitanju, sa KKL-om koji imaš bi trebalo da možeš da otvoriš motorni komp (ECU), ABS i servo. Za sve ostalo ti treba ELM327. Ako hoćeš možeš da uzmeš ceo taj set i onda imaš kompletno za Fiat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojanchampion 2 Posted October 31, 2021 (edited) Okej, super, to me je zanimalo, sa setom sve ce ocitavati. Hvala. Edited October 31, 2021 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted October 31, 2021 (edited) @bojanchampion Da, sa tim full kompletom će ti očitavati bilo koji modul na bilo kom Fiatu. Ako hoćeš da radiš samo tvoj Bravo, onda ti je dovoljan ELM. Edited October 31, 2021 by neshaoct Quote Share this post Link to post Share on other sites
danko 165 Posted December 24, 2021 Ne mogu da pronadjem na sajtu. Ima li još u ponudi onih BT ili BT mini uredjaja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bor 0 Posted May 3, 2022 Punto 1.2 8V 2000. VAGKKL sa prekidačima i Multiecuscan 4.8 registrovan. Ulazi samo u engine. Da li postoji mogućnost da sa ovom kombinacijom uđem u body. Treba da odradim proxy alignment. Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 794 Posted June 3, 2023 (edited) Koju dijqagnostiku da kupim i da li mi uopste treba za Pandu 2012 0,9 Twin Air Najvise me nervira iritirajuci zvuk nevezanog pojasa koji bi iskljucio ili ako neko moze da mi iskljci uz nadoknadu naravno Edited June 3, 2023 by clockwork_orange Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21260 Posted June 3, 2023 (edited) 5 hours ago, clockwork_orange said: Koju dijqagnostiku da kupim i da li mi uopste treba za Pandu 2012 0,9 Twin Air Da li ti treba, zavisi koliki si entuzijasta, kakav auto kupis, da li volis da pripomognes drugima, itd. Koliko vidim na MES sajtu, za neke module ti je za tu Pandu dovoljan samo ELM327 adapter, a za neke i dodatni zuti adapter (A3): Konkretno, gasenje upozorenja za pojas se izvrsava u Instrument Panelu, a za koji ti kod tebe treba ELM327+zuti adapter: 5 hours ago, clockwork_orange said: koji bi iskljucio ili ako neko moze da mi iskljci uz nadoknadu naravno Imam oba adaptera (ELM327+zuti), pa se javi na PM da probamo da iskljucimo kada obojica uhvatimo vremena. Bez ikakve nadoknade, naravno. Edited June 3, 2023 by Ivan 1 sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
virke 76 Posted October 5, 2023 Moze li neko da preporuci ELM 327 adapter? Koji uzeti a da radi? Vidim da neki preporucuje Vgate ali i tu ima vise verzija... Najvise mi treba za reset servisnog intervala. U servisima su postali preskupi. Zuti adapter imam. Da li moze reset da se radi preko neke android app ili mora preko MES-a? Quote Share this post Link to post Share on other sites