Pirlo 0 Posted April 7, 2012 Doslo vreme da se rastajemo.Prekopiracu tekst koji sam malopre napisao za oglas:Auto je u jako dobrom stanju, u mom vlasnistvu 3 godine, ima original Lovato plin sa tocak-bocom upisan u saobracajnu, '89 godiste, 1600 kubika, 90 konja, dve bregaste, digitalna tabla, registrovan je do decembra 2012. Kod mene je garaziran sve vreme, takoreci bez ogrebotine, po snegu nije ni vozen. Maksimalno je cuvan i dosta je ulozeno u njega. U zadnje 2 i po godine je kupljen nov akumulator, nov original Lovato isparivac, kompletan auspuh je promenjen. Potrosnja plina mu je nekih 14l u gradu. Takodje, u zadnje 2 godine uradjen mu je trap, promenjene su bile i viljuske, jabucice, spanel, itd. Svecice, ulja, kablove, i takve stvari da ne pominjem. Anlaser polovan zamenjen, termostat, i razne sitnice. Kupljena i nova vodena pumpa koja nije ni motirana jer nije bilo potrebe. Imam i jos poneke delove. Na predlog majstora mu je zbog plinskog uredjaja stavljen dvogrli karburator umesto ajnsprica (koji i dalje imam, samo je skinut). Pred zimu kupljene dve dobre polovne zimske gume, pozadi ostale letnje malo losije. Jesenas uradjena kompletna zamena ventila, kostalo 160e. Limarija odlicna, patos nesto slabiji, ali nista alarmantno. Enterijer takodje dobar, jedino mu je nebo pohabano, i na par mesta prednja sedista malo zakacena, ionako ima presvlake. Postoje neke stvarcice koje ne rade, tipa zadnji brisac nekad hoce-nekad nece, centralno sam iskljucio jer mi ponekad ne zakljuca zadnja desna, pokazatelj na digitalnoj tabli za temperaturu i gorivo ume da zeze, i slicne sitnice u skladu sa godinama. Slike su od letos, ovo na njemu je novija maska, imam i njegovu originalnu. Bez zamene.Cena: 1200etel: 065/55-31-347 Share this post Link to post Share on other sites
Pirlo 0 Posted April 7, 2012 Heh, Bane druze, ne pomazes mi s tom patetikom. Mora tako, jbg. Idemo peske neko vreme, pa Boze zdravlje, nastavljamo druzenje sa nekim novim Fiatom. Share this post Link to post Share on other sites