neshtry 472 Posted Monday at 11:07 AM @gile smederevo Sada sam gledao kod mene,ono dugme je za grejanje sedišta na Alfi 147(imam neki Lusso Confort line paket,sa winter packom...) Tako da si u pravu,nema eletrično podešavanje... Share this post Link to post Share on other sites
Rasta 69 Posted Monday at 12:05 PM E sad, kozhna, ili štofana ? Sviđa mi se sivi velur jako ... al' teško je naći očuvana i da ne smrde gomno na vandu, jer čuo sam da ti vozači alfi, da to sve neurozno i besno, samo purnja ! A ova štofana propustiš kroz paročistač, i ki nova ... I ja bih samo prednja zamenio, ne bih se zezao sa zadnjim. Uostalom, i ova fabrička su ok, deljiva zadnja klupa, tri naslona za glavu ... Alfa nema varijantu sa tri pozadi, ako se dobro sećam ? Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 472 Posted Monday at 12:09 PM Nisam siguran da je u svim paketima bilo lumbalne podrske ili samo u višima....mora[mention=41]gile[/mention] smederevo da kaže kakva je on uzeo...koliko sma gledao kod Peđe,samo kožna omaju.... https://fiatdelovi.kpizlog.rs/search.php?action=list&data%5Border%5D=view_count+desc&data%5Bpage%5D=1&data%5Bper_page%5D=24&data%5Bprice_from%5D=&data%5Bprice_to%5D=&data%5Bcurrency%5D=&data%5Bno_price%5D=&data%5Bkeywords%5D=Alfa+147+sedišta&data%5Bcategory_id%5D=&data%5Bgroup_id%5D=&submit%5Bsearch%5D=Traži Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 263 Posted Monday at 02:24 PM Ja sam uzeo štofana. I to su bila od prve generacije 147ica. Ove novije imaju i onaj "alfatwx" tkzv. Bitno je da je sundjer dobar. I da mehanizam za gore dole i obaranje nije pokvaren. Kablovi ako nisu isti, lako se to preveže. Share this post Link to post Share on other sites
Axic 278 Posted Tuesday at 07:31 PM (edited) On 10.2.2019. at 1:57 PM, gile smederevo said: Skines minus kleme sa akum. Otkacis dzekove ispod sedišta, odvrnes 4 srafa i sediste ide vani. Onda obrnuto sve kad ubacujes od 147ice. Ovo važi kad imaš airbagove u sedištima, ako nema što je slučaj kod većine onda samo skineš 4 šrafa, izvadiš sedište, staviš drugo, zašrafiš i gas. Edited Tuesday at 07:33 PM by Axic Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 263 Posted Tuesday at 10:14 PM Takò je, sve je takô! Share this post Link to post Share on other sites
Rasta 69 Posted Wednesday at 09:22 AM To je lepo čuti, baš ste me ubacili u rebus s tim kablovima ... reko' otkud kablovi pod sedištima, čemu to ? Nego kad sam tu ... juče gledam nešto po kaseti, i vidim ističe 2023. rok predzatezačima pojaseva.Valjda sam se pravilno odrazio. Je l' menjao to neko ? Sećam se kad sam uzeo auto i video te rokove, pomislio sam daleeko je 2023. Moj je '08, ali vidim voze se i '01 i stariji ... Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 472 Posted Thursday at 05:11 PM (edited) On 11.2.2019. at 3:24 PM, gile smederevo said: Ja sam uzeo štofana. I to su bila od prve generacije 147ica. Ove novije imaju i onaj "alfatwx" tkzv. Bitno je da je sundjer dobar. I da mehanizam za gore dole i obaranje nije pokvaren. Kablovi ako nisu isti, lako se to preveže. Ladno su ista kao moja u Puntu,samo je podesavanje sedista na drugoj strani....I ja imam airbegove u sedistima(ukupno 6 airbega) Dobro,jako slicna..... Edited Thursday at 05:26 PM by neshtry Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 263 Posted Thursday at 10:17 PM Pa, bre bar ti znaš da je osim boje, svaka sličnost apsolutno slučajna. Da je kojim slučajem i Punto mk2 dobio skoro ista sedišta kao i 147ica-bio bi to prenajbolji auto u klasi...ovako je samo najbolji. Share this post Link to post Share on other sites