Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Dan trampe u Mikser hausu 1. aprila

Recommended Posts

199631158.jpg

Neprofitna kulturna organizacija ''Mikser'' i nevladina organizacija ''Jungle Tribe'' organizovaće u nedelju, 1. aprila, Dan trampe tokom koga će svi koji donesu polovne delove kompjutera u ''Mikser haus'', dobiti tanjir pasulja, a one koji donesu najviše kompjuterske opreme očekuju i nagrade. Dan trampe pod nazivom ''Trampililili'' trajaće od 12 do 16 časova, a osim kompjuterskih delova, učesnici mogu doneti i knjige, odeću, igračke, stvari za kuću i trampiti ih za neki drugi komad.

Za one koji donesu najviše komjuterske opreme spremljene su nagrade: ulaznice za festival EXIT, putovanje u Krakov za dvoje koje dodeljuje ''Jungle Tribe'', pozivnice za otvaranje ''Mikser'' festivala, pet tetovaža koje će na licu mesta raditi tattoo majstori studija ''Candy Ink''.

Ispravni delovi kompjutera biće sklopljeni u računare koji će, u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Beograda biti donirani Svratištu u Krfskoj ulici, a u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, svi neupotrebljivi delovi biće reciklirani. Trampi će se priključiti i ličnosti iz javnog života, poput Marka Somborca, koji će ovaj događaj obogatiti svojim karikaturama, kao i prodavci novina ''Liceulice'', među kojima je mnogo dece iz Svratišta. U programu će učestvovati članovi ''Cirkus sfere'', škole salse ''Ritmos Del Mundo'', Kapoera kluba Beograd i Kapoera asocijacije Srbije, a za muzički deo programa biće zadužen bend ''Zemlja Gruva''.

Deo ''Mikser hausa'' (Karađorđeva 46) biće pretvoren u ''ćoše za slobodno izražavanje'', koje će voditi stend-ap komičari iz organizacije ''Standup.rs''.

------------------------------------------------

Ako imate nekih pitanja tipa...moram li to baš da nosim u Karađorđevu ulicu, mogu li da dam ovo ili ono, možete ovde na temi, a možete i preko privatne poruke za little. Natalija će Vam rado izaći u susret... :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

to je čarobni pasulj!

Šalu na stranu, biće da je jestiv, kuvan. To je misterija koju ćemo morati da otkrijemo u nedelju :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozda nema zainteresovanih zato sto su ljudi (u nedostatku detaljnijeg opisa u gornjem tekstu) pomislili da je pasulj klot :rolleyes: ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...