miske17 0 Posted September 9, 2014 Ako ne dodjes na skup u Kg, upucace te neko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 9, 2014 ko Buca il ja? sto pucanje odma? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 9, 2014 Kog ce be pucas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted September 9, 2014 Kako ti ne bese zao ovako da je parkiras ? Vidiš valjda da ga cedi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 9, 2014 Da l joj pa voda ulazi pa ce je ovako cedi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 9, 2014 ama kratko mi crevo :-) a limuzina niska ne moz se popenje u dvoriste. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 9, 2014 Razvuci ga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 9, 2014 to bre u tazbinu da je u Nis bilo bi reseno a i dvoriste bi voleo a ne pred zgradu ovako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Majstor_Paja 92 Posted September 12, 2014 Ovaj Loshmi je još veći zaluđenik od mene (a mislio sam da sam ja najgori) i imao je i m..a da krene u sve ovo..Svaka čast ,vidi se da čovek voli svoja kola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 12, 2014 volim volim a idu mi takve zebancije od ruke. sad sam uradio tablu na poly firmin ne da svetli tabla od zastavu sad ko luda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 12, 2014 A moju kad ce radis? asistiracu sa pivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 12, 2014 samo tablu mogu za ostalo nemam zivci trenutno dok se odmorim malo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 12, 2014 Pa za tablu i ocu. a ostalo na tamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 12, 2014 u nedelju ce vidimo na skup sta oces i kako pa ce se dogovorimo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 12, 2014 Dogovoreno. fala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Peka1391 0 Posted September 22, 2014 Kappa je odlična, i lepo je što još neko vodi računa o kappi jer je to neprevaziđen auto. I sve što si joj uradio čučnulo joj je bruka, samo kad bi mogla da nosi veći disk i klešta sa tim felnama bila bila bi tip top. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 22, 2014 fala. mogu veci diskovi od turbo ali sa distancerima ovako ne moz da se namontira felna probao sam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 26, 2014 (edited) iskopah neke stare slike ova 2 pezojca su mi bila medju top 5 auta koja sam imao mali 306 bio dizel a 605 3.0 24v eh da je to vreme opet sto se tice reg. i cene benzina. I naravno Top1 smece od auta koji sam imao jeep grand jes bio lep auto al motor djubre alfin 2.5:) a evo mi ga i prvi auto crvenko, ajmo u napad antigolfisti Edited September 26, 2014 by kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 20 Posted September 26, 2014 Strast prema velikim felnama vuces jos od Golfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 26, 2014 (edited) nego sto vece to bolje. :-) al golf nije imao velike te sa slike su 15 al imao je kratko i 17 al nije to za golfa iovako je bio kao karuce. :-) Edited September 26, 2014 by Milosnis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 26, 2014 Za gnoja sam znao. Al za jeepa nisam znao da je ovaj tvoj bio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 26, 2014 bio pederaj auto kad ga cale uzeo 2003 a ja sam ga vozio 2008,09 i tad je crklo smece bese sneg dobar tu zimu :-) i tako sam ga zamenio za onu sivu kappu. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 27, 2014 (edited) drugari sta mislite da menjam moje 19 sa gumama za ove 20 koje nemaju gume glava za glavu? jedino me odbija sto su 9.5 jota. ne znam da napravim printscreen nemoj da me kritikujete. https://www.kupujemprodajem.com/alu-felne-20-5x108-15672360-oglas.htm#photoBig Edited September 27, 2014 by Milosnis Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8686 Posted September 27, 2014 Ja sta mislim bolje da ti ne kazem Moze li da stanu bre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 27, 2014 da ne moz ne bi gledao bre Mico.:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites