Milosnis18 7 Posted November 30, 2016 @PremieRacing @sp sve ovo sam ti vec odgovorio u inbox jos ranije ali evo opet: volan ne pase nijedan jer kappa nema takvu instalaciju pitao si me dal pase od libre rekoh ti da ja mislim da nema sanse da se to uradi da bude dobro a i pitanje je dal pasu zubci i jos sto sta oko spulne. nisam sekao jesam lud ali ne toliko, opruge se mogu naci ali skupe ko djavo (javi se ako hoces da proverimo cenu i jel se mogu jos uvek poruciti) ubodnost pa ko jos gleda udobnost na spustenom autu sa felnama od 19incha ali mogu ti reci da nije losa udobnost i dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sp 0 Posted December 2, 2016 (edited) Ma ako skupe toliko onda radije dam ovdje napraviti , par kolega je vec radilo za alfe replike i zadovoljni su pa cu i ja tako. Sta da ti kazem, smeta mi jako taj volan Koju gumu si stavija da.ti kilometar sat ne laze. Inače mi je tvoja kappa top. valjda ce i mojabiti do ljeta. Znas li pase li brembo sa alfe 166? Edited December 2, 2016 by sp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted February 15, 2017 (edited) Sad se vec proseravam jer nemam sta da radim oko auta mislim na estetiku i gadgete i onda nalazim neke jako retke stvari gotovo nemoguce za naci. 1. nasao sam NOVU fabricku rucicu menjaca iz 97god sa sve celofanom 2. stvar za kojom pravi kappisti svravaju jer sam nasao negde podatak da je svega 25 ili 26 kappa proizvedeno sa tempomatom 3. fabricki alat sa svim alatkama unutra sada vec (na slici je kad je stigao pa fale neki elementi) 4. fabricka dizalica bas od kappe 5. jos jedna bas bas retka stvar elektro retrovizor unutrasnji ali iz zadnje serije 99/00 godine. razlika u odnosu na stari elektro je ta sto nema ovaj istureni donji deo sa tasterom za nivo zatamnjenja vec je full automatizovan i sam regulise jacinu zatamnjenosti. uzet je pre svega zbog malo lepseg dizajna i zato sto je redak haha bolest jbg rekoh vec a ovo su svi modeli koji su isli u kappu, imam sva tri grunuo sam xenone i u maglenke posle dvesta god. nekako mi lepse xenon u paru sa kratkim svetlima a i one su 6000k. I za duga sam uzeo set h3 ali nisam jos metnuo mrzi me ali bice ludnica kad se upali sve u isto vreme. da znam da maglenke vise nemaju funkciju po magli ali ni ne palim ih inace cak ni sada sa xenonima se ne kurcim Edited February 15, 2017 by Milosnis18 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted February 6, 2019 Umrla tema ali kappa nije Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 2 PremieRacing and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7466 Posted February 6, 2019 Dobro je Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2442 Posted February 11, 2019 Koja razlika u izgledu auta sa fancy aluminijumskim felnama i obicnim celicarama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted February 14, 2019 Sezona Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted April 10, 2019 Uvek se nesto cacka, odrzavamo se redovno i usput nesto novo dodamo. Brojimo 10god druzenja lagano Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites