Milosnis18 7 Posted September 30, 2014 daj Boze i karavana,mini bus da kupim ako treba. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 30, 2014 Prodam ti sprintera odma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 30, 2014 moze. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 30, 2014 Samo nek je zdravlje Quote Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 46 Posted September 30, 2014 Super je ovo ispalo. Ekstra sto si imao sve instalacije pa si samo kacio Ja sam za noge sve izvlacio nove instalacije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted September 30, 2014 kako si to uradio uzeo si od plafonjeru ili od vrata? e jedino nisam uradio u kasetu mnogo be mala ona plastika ne moz ni jedan segment da stane pa sam ostavio zutaljku. jedino da kupim gotovu sijalicu al kasetu nisam otvorio 2x od kad imam auto pa me mrzi. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 30, 2014 Ja ti kupim tj dam Quote Share this post Link to post Share on other sites
zrnke 46 Posted September 30, 2014 Sa plafonjere sam uzeo struju Ja sam izvadio bio kasetu pa napakovao unutra isto ali onde gde ide fabrička sijalica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Peka1391 0 Posted October 3, 2014 Odlično izgleda, ali mislim kad uveče otvoriš vrata i sedneš da ti trebaju naočare koliko jako biju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 3, 2014 ako gledas u njih da ovako jok naviko sam vec. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 13, 2014 Moram da podelim s Vama nesto Put na skup u Kg mi je doneo srecu jer sam resio potrosnju plina a boga mi i benzina jer vecina znate da smo imali peh kad je kappa detonirala na autoputu (hteli smo jeftinije da nam izadje put normalno, pa smo terali na plin jer na otvoreno nije trosila mnogo). naime kappu ne vozim na plin vec godinu dana skoro jer trosi ko blesava (sve je radjeno uvek na vreme sto treba da se radi i mali servisi i veliki i cuda muda a FILTER ZA VAZDUH nisam menjao 2 godine citaj KONJ. odma sutradan sam stavio drugi step-motor jer je on stradao-izleteo pri detonaciji, drugo nista nije stradalo ni crevo ama bas nista i kad sam skinuo step rekoh aj da ocistim klapnu mada je bila cista onda reko ajde da obrisem od prasine kuciste vazduha,creva i sve ostalo i onda izvadim filter kad sam ga video pao sam na dupe kakav je bio strokav zapusen od lisca i prasine ma zlo, odma sam stavio hengst neki od 1200kinte i preso sam za 3 dana 200km sa 30l plina sreci nema kraja. eto to sam teo da vi recem. evo dve slike mali teaser za vikend montaza i onda je kappa full fullova kako i zasluzuje a plus sto su retka u ovoj boji usralo me nema sta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 13, 2014 Da nam vratis pare onda hahahahahah salim se super je to. Pricas gradska voznja ta potrosnja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Multijet forever 0 Posted October 13, 2014 Lele lele, ako ti se popale sve svetiljke dok vozis uvece ljudi pored ce da pomisle da su na stadion :laughing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 13, 2014 (edited) da be Buco samo gradska i do novo selo ako racunam i to, odusevio sam se majke mi a i dzep ce se tek odusevi. sad idem u subotu opet do tazbinu 800km pa javljam kolko je trosio na otvoreno al cenim 10 moja voznja penzionerska.Lele lele, ako ti se popale sve svetiljke dok vozis uvece ljudi pored ce da pomisle da su na stadion :laughing: sto zbog sedista mislis? Edited October 13, 2014 by Milosnis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Multijet forever 0 Posted October 13, 2014 Da, extra su ova krem jos sa tim osvetljenjem mislim da ce ispasti odlicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23967 Posted October 13, 2014 (edited) Ja mislio kad si pričao na skupu za sedišta da se zezaš kad ono međutim. Odlična su ova sa slike, nego ide li uz njih i tepih u toj boji ili ti ostaje sadašnji ? Edited October 13, 2014 by Axic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 13, 2014 sto bi se zezao Axicu nisam ja od onih sto serundaju :-) nisam hteo tepih da uzmem jer je sav nikakav,prljav,ofucan i jos je krem pa se sve vidi a i da ga ne bi menjao mnogo onda posla ima. a moj tamno sivi vuce na crno i taman se uklapa, ne vidi se kad je prljav a i i u dobrom je stanju. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted October 15, 2014 Losmi srecan rodjendan ziv bio pa da ti se vozni park prosiri u skorije vreme ziv bio!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 15, 2014 hvala lepo brate. kola jok dosta mi je i ovo matoro sokocalo al moze jedna yamaha majesty 400 na prolece da ne kuvam guzicu i to je to. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted October 15, 2014 Srecan rodjendan, sve najbolje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 15, 2014 (edited) hvala buraz (uvek kad ti vidim nick ovo topola lepo mi bude, podseca me na moju B.topolu). :-) u subotu idem za topolu al ovu backu. :-) Edited October 15, 2014 by Milosnis Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 15, 2014 I ja da se pridruzim cestitkama i zeljama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milosnis18 7 Posted October 15, 2014 fala smederevac ziv bio. :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 12 Posted October 16, 2014 SrecAn RoDjendankuS Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 16, 2014 Srecan rodjendan matori. Quote Share this post Link to post Share on other sites