paja. 0 Posted February 16, 2012 Imate li sliku svog prvog auta, ovo je moj... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivanerns 0 Posted February 16, 2012 Srce moje Ovo je kad sam ga uzeo, posle sam mu celu limariju sredio, ma lukta Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted February 16, 2012 Moj prvi auto je Daihatsu Applause, kupljen u lošem limarskom stanju od nekog majstora u Zemunu, kod nekog pozorišta, teatra, tako nešto, a prodao sam ga u Prokuplje nedelju dana pošto sam kupio Punta i mislim da se i dalje nalazi tamo...Oko limarije nisam dirao ništa sve dok nisam dao svojoj devojci da vozi, koja je inače pola sata pre toga uzela dozvolu, a onda je otišlo krilo, far, branik i malo hauba, ali srećom deda ima isti auto, pa smo godinu dana pre toga kupili stranca da imamo za delove, a onda sam prepakovao sve što mi se na tom strancu dopalo, ogitovao, ošmirglao, nabacio špric git i vodenom prešao ceo auto i na kraju dao 50e farbaru za ruku da ga ofarba u komori, pošto nisam hteo da 20 dana šmirglanja upropastim učeći se da farbam aute... i kada se sve na kraju sklopilo je izgledalo ovako i u tom stanju je prodat... Ma koliko me je namučio pretpostavljam zbog nemarnosti prethodnih vlasnika, ipak sam se teška srca odvojio od njega... Quote Share this post Link to post Share on other sites
im6987 0 Posted February 16, 2012 Moj prvi auto je bio Golf 1 1.3 benzinac '81 god,slike nemam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kejd 1 Posted February 16, 2012 Moj prvi auto je moj trenutni auto (stilo sa avatar slike)...pre toga sam vozio biciklu Sikter svaka ti cast, bas napravio bombonicu od tog Daihatsua Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cartman 0 Posted February 16, 2012 Moj prvi auto, kadet kockica, presao sam sa njim skoro 100.000km i nikad me nije izneverio.Nema gde nisam stigao sa njim, ali mu je propala limarija pa sam morao da se oprostim od njega!Bas sam voleo taj auto i jos uvek ga se rado secam i opet bi ga vozio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milan HGT 0 Posted February 16, 2012 (edited) Moj prvi auto je Yugo Florida 1,3 sa plinom, rezervoar za benzin je bio probusen pa je ja nikad ni nisam vozio na benzin. na plin je palila uvek cak i na minus veliki Imao sam koralke crne, jbl vufer u gepeku, napravio sam joj zadnju svetlosnu grupu od led dioda i zadnji lonac je bio od kawasakija zzr 1100 sa njom sam presao 22000 kilometara za godinu dana i nikad me nije ostavila. auto sam dobio kada sam polozio sa 18 godina. bila je 98 godiste ovo je jedina slika i to kada sam je dobio nazalost ne mogu da nadjem sliku sa felnama ovo sam je vozio bez auspuha celog samo metar cevi je bilo a evo sa kawasakijevim auspuhom, a ovo sto zvrcka je popusten sraf sto drzi menjac koji ima veliku platnu Edited February 16, 2012 by Milan HGT Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pirlo 0 Posted February 16, 2012 Zastava 101, maksimalno odrzavana, moj deda bio prvi vlasnik, i posle njegove smrti ja sam taj auto vozio i cuvao kao oci u glavi. Nazalost, prodao sam ga (poklonio), i to ce zauvek da me boli. Nikad me nije namucila i ostavila (za razliku od Tipa), i bilo je pravo uzivanje imati tu limuzinu. Motor je prosto pevao kako se lepo cuo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted February 16, 2012 Twingo 2001god, 1.2 16V... Normalno sutradan posle kupovine pravac po OZ 5Star Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted February 16, 2012 (edited) 1992 godine Buba koja je bila 1968 godiste i bila je extra, na noj sam naucio da vozim i mogu reci da ni malo nije bilo lako, vozio sam ju oko godinu dana Edited February 16, 2012 by lancia Quote Share this post Link to post Share on other sites
iggyboy 24 Posted February 16, 2012 trabant karavan,kupio cale novog ja mislim 1990 ili 1991 ne secam se tacno , na njemu se ucio a prvi bas MOJ auto je zastava 101 mediteran,slike naravno nemam jer davno to bese krajem 1995 godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 465 Posted February 16, 2012 (edited) Moje prvo s...nje je isti ovakav sa slike, samo ne znam šta ovaj ima na krovu ovo iznad šoferke Edited February 16, 2012 by Oktopod Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1091 Posted February 20, 2012 Peglica 1978, narandzasta, krsh neopevani, naravno nemam sliku jer je to bilo jos 97 Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted February 20, 2012 Lada 110 1.5 lipegličoner koji je i dan danas u upotrebipa ne prežaljena Brava Quote Share this post Link to post Share on other sites
del-boy 0 Posted February 21, 2012 Lično moj prvi auto je Chevrolet Kalos. Kupio sam ga pretprošle godine, prodao prošle, 2007 godište.Pre njega sam se navozao tuđih auta, najviše tetkinog juga (mislim da je '87 godište bio), pa kad je njega prodala onda Ibize. Prešao sam sa ta dva auta bar 30k km. A vozao sam solidno dok sam radio preko leta i Reno 4, neku Feliciju karavana, ponekad neki VW kombi (nemam pojma koji)... Praktično sve što mi je palo pod ruku Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 265 Posted February 23, 2012 Auto na kom sam napravio prve vozačke korake, i koga sam kao klinac krao i vozikao se po kraju bio je suza GSI... Otišao je dosta pre nego što sam položio vozački, a toliko mi ga je bilo žao da sam bukvalno plakao za njim. Prvi auto za koji mogu da kažem da je bio moj je upravo ovaj puntać... Teška srca govorim, ali ode i on sutra, i moram da priznam da mi je jako žao, jer vozim ga par godina od kada sam položio, i imam jake uspomene vezane za njega... Išao sam svuda gde sam mogao dospeti sa njim, služio je svemu i svačemu...kad je trebalo i spavalo se u njemu... Evo večeras na poslednjoj vožnji imao sam osećaj da ide bolje nego ikad, da mu motor prede... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted February 23, 2012 ^^greota samo što i ovako lepe felne odoše sa njim Quote Share this post Link to post Share on other sites