Djoxaa 0 Posted January 28, 2012 imam znak koji ne znam za shta je, nalazi se izmedju znakova stop na zadnjem delu auta i zasvetli pa se ugasi, da li neko zna cemu sluzi tj. sta oznachava? hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
misosneza 0 Posted January 28, 2012 Ne radi ti jedno svetlo koje osvetljava tablicu. Iznad tablice ima mislim da ima dve sijalice i ako jedna ne radi, na instrument tabli ce signalizirati da ne radi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darko58 0 Posted March 7, 2012 (edited) Zanima me znacenje nekih sijalica u instrument tabli,rdi se o analognoj tabli? Edited March 7, 2012 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted March 7, 2012 Slikaj,pa reci sta ti treba zaokruzi,recice ti vec neko sta znaci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted March 7, 2012 ...znacenje nekih sijalica...Ali kako...kako si ti zamislio da ti bilo ko može odgovoriti na ovako formulisano pitanje???Kojih to nekih? Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted March 7, 2012 bre nesho! Da covek zna kojih ne bi napisao tako Salim se naravno. Ajde druze slikaj ti to pa da razresimo ovu misteriju. Verovatno je to slucaj kako kod mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
darko58 0 Posted March 8, 2012 Pomogla mi je ova tabela,da li Tipo ima lampicu za vodu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pirlo 0 Posted March 10, 2012 Jedino sto ima veze sa vodom je skala za temperaturu motora. Quote Share this post Link to post Share on other sites