Zverkan 0 Posted August 9, 2012 E ovako malo novosti, cisto da osvezim temu, posle predjenih 10000km od kupovine dosao redi i na kvacilo, zamenjeno komplet sve, ceo set kvacila, i zamajac, a glavni uzrok crkavanja svega toga je taj sto je lezaj spojnice menjaca se rasuo, sreca u nsreci je sto ni jedna kuglica nije upala medju zupcanike, sto znaci kad se on raspao osovina je dolila luft, unistila semering koji je izbacio ulje i nakvasio lamelu sto je uzrokovalo klizanje kao da je lamela gotova, tako da sad sve ima novo, prvi utisci su vise nego odlicni, cekam malo da ulegne i onda da probam kako auto ide Quote Share this post Link to post Share on other sites
drazen89 0 Posted October 1, 2012 ekstra je Marea...koje si opruge kupio?? mislio sam i ja malo da spustim, ali sve se bojim da nece zapinjati??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 26, 2013 Evo posle duzeg vremena da se oglasim, kao stos am rekao u prethodnim postovima za sad zadnja stavka je odradjena, ofarbane su pragovi, zadnji branik donji deo, prednji branik i hauba, celokupna zamisao je sad ok, stim sto su sad zimske gume sa 15-icama na vozilu, kad 17-ice dodju bice to sasvim druga prica, evo jedna slika sadasnjeg stanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 26, 2013 Svaka čast, lepo izgleda i na 15", nisu mu uopšte male Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted January 26, 2013 Zverkane video sam ja tvoj auto u gradu čak sam i razmišljao da te zovem da trgujemo pre nego što sam ja kupio moju. No dobro bilo prošlo. Auto je prelep samo meni se lično nesviđa kako si farbao felne, ja bi ono unutra ostavio crno ali o ukusima ne vredi raspravljati neko voli crne neko plave, Autu baš leže 17-ke felne nisam mogao ni da zamislim da tako može da bude lep sa tim točkovima od stila, bacio si me u trip da nabavljam felne od dvovratnog stila :laughing: ,Ja bi joj ofarbao i one plastike oko zadnjih stopova i sanke, onda bi bila tuto kompleto, inače i ovako je brutalika....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 26, 2013 Hteo sam da ostavim sto vise fabricko stanje, da mnogo ne filozofiram, zato su felne i ofarbane u sivo, a ne u plavo kako ti kazes Plastike oko zadnjih svetala ce isto biti ofarbane i skije na krovu ali na prolece, sad je hladno, i ovo sam sve radio na brzinu zbog posla jer mi treba auto stalno, imao sam lufta pa sam ovo odradio A od prodaje sad nema nista, bar neko vreme, sredio sam sve sitnice oko farbarije, registrovao auto, tako da mi se ne isplati da je dam za neke sitne novce Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted January 26, 2013 Mislio sam CRNO one unutrašnje delove felne sa samo krakovi ostanu srebrni ali tako je kako je i ovako je ekstra! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 26, 2013 Znam na sta si mislio, ali mislim da nebi doslo do nekog efekta, ubilo bi izgled same felne, ovako je sasvim zadovoljavajuce Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted January 26, 2013 (edited) Super je ispalo, kazem lepo o ukusima ne vredi rasprvaljati, meni su te felne ekstra svakako jedne od najlepsih , ja imam one standardne kao tvoje zimskeali nemam te cepove a ni nemam ni najmanju ideju gde to nabaviti ako znas gde ima molim te javi mi, 4 komada mi trebaju fino ću da platim. Mada vidim da je tvoja Marea sa webastom i šiberom što je prava retkost.Zaista je lep auto šteta bi ga bilo sad prodavati.... Edited January 26, 2013 by -Jovan-FF- Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 26, 2013 Ma naravno, meni je auto dosao sa tim felnama 15-icama, imam 3 cepa, 2 valjaju, 3-ci nema onu zicu sto drzi kopce pa stoji u kaseti, i ja isto trazim te cepove, ovako sa dva mi je skroz losa variajnta, nervira me, da ima Webasto, siber i klimu, fabricki alarm i centralnu, podizanje prozora i zatvaranje sibera preko daljinca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted January 27, 2013 Zverkane kralju!!!!! Svaka čast na Sexy Wagonu!!!! :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 27, 2013 Hvala Maki, trudim se po malo, nista preterano Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted January 27, 2013 Zverko ako nešto čuješ za čepove javi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted January 27, 2013 Jovane, budi bez brige...nisam zaboravio na čepove....ako slučajno naletim, javljam vam obojIcI! Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted January 27, 2013 Divan si Maki e svaka ti dala ono što tražiš u ogromnim količinama da prosto dehidriraš, i da ti bog da zdravlje i sreću i što više da devojkama sunčaš tabane na mesečini!!!Zverkane a i ti buraz ako naletiš na više čepova nego što ti treba javi molim te! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 27, 2013 Ko pre naleti javlja drugom, nema brige Mada znam gde ima par komada sto imaju sve, ali nisam isao u tu lopovsku skolu, mene bi odma ufatili Quote Share this post Link to post Share on other sites
saledelagano 26 Posted January 28, 2013 Zlo koliko je dobra mareica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 28, 2013 Hvala s@le I da konacno posle godinu dana sam uspeo i znak da najdem, inace ovaj znak pasuje sa haube Punta 2 tj. isti je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted January 30, 2013 Jedna zanimljiva napelnica Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted January 31, 2013 Ovakva bi i meni jedna dobro došla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zverkan 0 Posted February 1, 2015 Da malo temu dignemo iz mrtvih P.S. Auto nije vise u mom vlasnistvu, ali kao da jeste, kum se voza sa njom Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2618 Posted February 1, 2015 uhh kako dobro izgleda marea sa ovim felnama,ekstra je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 815 Posted February 15, 2015 Izgleda vrh!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites