Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Bruno Senna u Williamsu

Recommended Posts

senna%20williams.jpg

Bruno Senna je novi vozač tima Williams i ove sezone će uz Pastora Maldonada pokušati da nekada slavnu ekipu odlepi sa dna poretka. Za sada nije poznato da li će dosadašnji Williamsov vozač Rubens Barrichello ostati u Williamsu u ulozi rezerve, što je malo verovatno, ili će napokon okončati svoju prebogatu F1 karijeru.

''Biće zanimljivo voziti za isti tim za koji je vozio i moj ujak, posebno jer je dobar deo ljudi bio u timu i radio sa Ayrtonom. Nadam se da možemo oživeti neke od starih uspomena i stvoriti nove. Takođe bi rezultatima želeo da zahvalim svojoj zemlji bez čije pomoći ne bi uspeo da izborim ovu poziciju. Ponosan sam na svoju zemlju. Odlučan sam i motivisan da pokažem šta mogu za upravljačem bolida. Otkako sam prvi put seo u karting želeo sam doći do Formule 1 i izboriti se za svoje mesto'', rekao je između ostalog Senna, koji za sada osim izdašnih sponzora i slavnog prezimena nema značajnijih rezultata u svom portfelju.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...