Jump to content
FAS Goran
calicd

Lancia Lybra 2.0 SW - Check signal and trip computer missing

Recommended Posts

Meni se i dalje pojavljivao taj problem.Tipa u 2-3dana iz cista mira i ugasi gresku nakon pola minuta. Pre 4 dana bio kod drugara električara,skinuo racunar sto ispod suvozačevih nogu,prelemio sve i Bogu hvala sve ok od tada.Kaze dva kontakta bila su malo slabija. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/15/2015 at 1:00 PM, Ajvanho said:

Drugari molim sve koji su rešili ovaj problem da napišu kako su otklonili grešku a korisnika Lybra posebno da pita tog svog majstora o kojem se tačno osiguraču radi? Unapred hvala!

Osigurac broj 13.ALi taj osigurac nije vezan samo za tu gresku,vece uopste ne sija ni jedna jedina lampica na instument tabli tj km satu :D

Tj ako ti sijaju lampice i radi km sat,osigurac je dobar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da mrdnem temu iz mrtvih.Dakle svi sto ste gledali racunara kod suvozacevih nogu,batalite to.Problem je u komunikaciji kmh i bord racunara odnosno radia.Dakle skinete sat,prvoerite kako stoje dzekovi i zice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni se to desava...ugasi mi i celu tablu mrak... I radio, nista ne pokazuje, peva ali nema koja je stanica... Tako prodje do minut i sve se unormali, pa opet... Provericu i osigurac br 13,i sve kontaktre...javicu sta sam uradeo, tj dali sam uspeo da resim problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nazalost problem i dalje prisutan... Ne radi nista na tabli, nema signalizacije nazad... Pregledani osiguraci, dzekovi, i na instrument tabli i na radiu... Sve ok, napricani kontakt sprejem, ali nije proradelo... Ima li neko neku ideju... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imao sam isti problem i resio sam ga NEVEROVATNO brzo. Skinuo sam instrunemt tablu i otkacio PLAVI konektor (desna strana). Isprskao sam kontakt sprej i vise se problem ne pojavljuje. Ima vec dve godine kako sam to uradio i nema vise problema. Ponekad se desi da se po rupama u mom sokaku pojavi greska - malo lupim rukom po instrument tabli i greska nestane. Ako je pomoglo, pomoglo....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...