podvarak 1 Posted January 4, 2012 Razmisljam da ofarbam ovaj zaokruzeni poklopac sa slike, jer se u jednom cosku oljustila boja. Zanima da li je neka komplikacija skinuti ga? Pretpostavljam da je to samo neka gornja ploca (video sam kako izgleda na kappi 2.0) i da necu morati da izvadim pola motora napolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 134 Posted January 4, 2012 Kolega kompletna operacija je veoma prosta. Prvo skones srednji poklopac sa natpisom.Zatim pocupas kablove sa svecica i sklonis ih u stranu..Kad to uradis onda ides u kruk i odvijas imbuse koji drze poklopac bregastih.Ne zaboravi da odvijes dve desetke sa strane motora od zupcastog kajsa koje drze poklopac zupcastog kajsa za poklopac bregastih.To bi bilo to,ostaje ti samo da skines poklopac bregastih.Operacija vracanja ide obrnutim redom. Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted January 4, 2012 ^Hvala na detaljnom objasnjenju!! Reci mi samo jel treba oko neceg da povedem posebno racuna? Ti kablovi dal su osetljivi il tako nesto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 134 Posted January 4, 2012 U principu ne bi trebalo da imas ikakvih problema.Kad skidas sam poklopac bregastih moze da se desi da krene ulje da curi na turbinu.Zato stavi neku krpu preko nje da ti se ne bi desilo da posle kad sve zavrsis krene da dimi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted January 4, 2012 Sve jasno, hvala jos jednom!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 134 Posted January 4, 2012 No problem!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2895 Posted January 4, 2012 kratko i je.itacno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted January 4, 2012 pri sklapanju vrati kablove kako treba hahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRAZIONE_INTEGRALE 0 Posted January 5, 2012 Pa mozda bi trebalo da obratis paznju na farbu koju ces koristiti zbog recimo temperature koju bi trebalo da izdrzi... da ne dodje do guljenja iste i sl.... inace jako ti lepo izgleda to pdo haubom , fino , cisto, uredno Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted January 6, 2012 ^Nema da brigas, to gradivo sam utvrdio A ova slika je tvoja od ranije, cisto da narod zna. Videcemo kako ce da se sija kad je ja skockam uskoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bojan Simonovic 0 Posted January 15, 2012 svidja mi se, ko apoteka...daj da vidimo kad ga ofarbas kako ce da izgleda... Quote Share this post Link to post Share on other sites