Jump to content
FAS Goran
dulegti

Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Recommended Posts

Posto je Marea otisla, red je bio da se uzme neko drugo vozilo. Izbor je pao na Alfu 156 JTD. Nasao sam ovaj primerak i prenuo po nju...2002 god...

Presla je 156000 km, Progresion oprema (Bose ozvucenje, tempomat, senzori za kisu, kozni volan, sva 4 podizaca stakala) i stigao ovde...Sutra je teram na carinu pa ce onda biti lepsih slika, posle pranja...

as1.jpg as2.jpg

as3.jpg as4.jpg as5.jpg

as6.jpg as7.jpg as8.jpg

To je to za sad...Sad opet sledi sredjivanje i doterivanje...

biiip :thumbup:

Jedno detaljno sređivanje i ima da bude ko nova!!!! :unworthy:

Mada i ovako ekstra izgleda....sve najbolje ti želim i naravno, da se još lepše navozaš sa Alficom!!!! :yes

Ha,ha...jos jedna alfa :unworthy: Sta je bre ovo :rolleyes:

Odlican auto, gepek skoro kao kod Stila karavana.

Jedino onaj poklopac suvozacevog air bag-a...

Jedino onaj poklopac suvozacevog air bag-a...

Taj poklopac im je boljka. Čim se malo čačne, ne stoji više kako treba...

bolje da preimenuje forum u fiat-lancia-alfa.rs :lol:

Ma formiraćemo neki alfa klan unutar fiat-lancia kluba! :rofl:

Lepo, nadam se da taj airbag nije ispucan.

i neće valda ostati na tih jadnih 115, znamo kako je išla Marea. :rolleyes:

Nece ostati na tome,naravno...hahahaha.....Pa nisam valjda lud...Videcu jos sta je sa begom,sad je u zici na carini i cekam da se zavrsi i taj deo price,pa cu onda polako da pocnem sa sredjivanjem svega...

sjajan auto,sa srecom da se navozas,a sta je svi navalili na alfice,ovaj nas klub ima da se zove fiatlanciaalfa FLA. club srbija :thumbsup:

Edited by silenci

Evo malo da se i ovde javim...Malo se i radilo...Folije,migavci neki ruzni, felne i,nadam se za vikend, opruge......

s11.jpg

Koliko vidim nazad fali ozvučenje :whistle: :whistle:

Alfine telefonke uopšte nisi morao da menjaš, stoje joj baš ekstra.

Edited by kole

Lepa Alfa

Kako se ti snalazis na mesto vozaca, meni je bilo nezgodno kad sam imao prilike da provozam ovakvu Alfu, nekako mi je bilo tesno, da li nisam podesio sediste ili sta vec uglavnom mislim da vise mesta ima u Puntu na vozacevom sedistu nego u Alfi

@ Kole...Druze,ne fali jos...Nego je bila zima,pa se to nije radilo,polako,bice...Samo da se malo prolepsa...

@ Punto...Mislim da nisi lepo podesio polozaj,meni je extra,cak i posle Maree,koja je veca od Alfe...

Lepa Alfa

Kako se ti snalazis na mesto vozaca, meni je bilo nezgodno kad sam imao prilike da provozam ovakvu Alfu, nekako mi je bilo tesno, da li nisam podesio sediste ili sta vec uglavnom mislim da vise mesta ima u Puntu na vozacevom sedistu nego u Alfi

Kod alfe sedišta jesu uža. Ceo vozačev okoliš je namešten tako da nema puno mesta da se razbacuješ levo-desno, nego si utegnut. I meni je posle punta bio skroz drugi osećaj kada sednem u alfu baš zbog toga. ;)

ee to stoji,kad sam seo jednom u alfu 147,ima manje mesta negoli u puntu,kao da sedis u formuli,kao da su pravili namenski za kineze i japance :thumbsup:

al dule,alfa ti je super,a i ove felne su ekstra

Edited by silenci

ee to stoji,kad sam seo jednom u alfu 147,ima manje mesta negoli u puntu,kao da sedis u formuli,kao da su pravili namenski za kineze i japance :thumbsup:

al dule,alfa ti je super,a i ove felne su ekstra

Ja sa mojih 100 kg ne mogu bas da se opustim unutra, znam da je i Dule krupan covek, ne kritikujem nista samo iznosim svoje misljenje, jer Alfin dizajn enterijera je u odnosu na Punta razlicit kao nebo i zemlja, tako da meni odgovara nesto vece, u Alfi mi ne bi bio neki dozivljaj