dulegti 1 Posted December 11, 2011 Posto je Marea otisla, red je bio da se uzme neko drugo vozilo. Izbor je pao na Alfu 156 JTD. Nasao sam ovaj primerak i prenuo po nju...2002 god...Presla je 156000 km, Progresion oprema (Bose ozvucenje, tempomat, senzori za kisu, kozni volan, sva 4 podizaca stakala) i stigao ovde...Sutra je teram na carinu pa ce onda biti lepsih slika, posle pranja... To je to za sad...Sad opet sledi sredjivanje i doterivanje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 813 Posted December 11, 2011 Jedno detaljno sređivanje i ima da bude ko nova!!!! Mada i ovako ekstra izgleda....sve najbolje ti želim i naravno, da se još lepše navozaš sa Alficom!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted December 11, 2011 lepo,lepo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 264 Posted December 11, 2011 Super auto, sa ekstra opremom!!! Srećno, i uživaj!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
smeker192 3 Posted December 11, 2011 Ovakav auto mi se uvek svidjao, a ovaj je EXTRA! Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted December 11, 2011 Ha,ha...jos jedna alfa Sta je bre ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 264 Posted December 11, 2011 Ima Neša da nas sve banuje!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted December 11, 2011 Odlican auto, gepek skoro kao kod Stila karavana.Jedino onaj poklopac suvozacevog air bag-a... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 9 Posted December 11, 2011 Divna makina! U zdravlje da se "najurcaš"...( ali operzno!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted December 11, 2011 Ima Neša da nas sve banuje!!! bolje da preimenuje forum u fiat-lancia-alfa.rs Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 264 Posted December 11, 2011 Jedino onaj poklopac suvozacevog air bag-a...Taj poklopac im je boljka. Čim se malo čačne, ne stoji više kako treba... bolje da preimenuje forum u fiat-lancia-alfa.rs Ma formiraćemo neki alfa klan unutar fiat-lancia kluba! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted December 11, 2011 Lepo, nadam se da taj airbag nije ispucan.i neće valda ostati na tih jadnih 115, znamo kako je išla Marea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dulegti 1 Posted December 12, 2011 Nece ostati na tome,naravno...hahahaha.....Pa nisam valjda lud...Videcu jos sta je sa begom,sad je u zici na carini i cekam da se zavrsi i taj deo price,pa cu onda polako da pocnem sa sredjivanjem svega... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2523 Posted December 12, 2011 (edited) sjajan auto,sa srecom da se navozas,a sta je svi navalili na alfice,ovaj nas klub ima da se zove fiatlanciaalfa FLA. club srbija Edited December 12, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
dulegti 1 Posted March 7, 2012 Evo malo da se i ovde javim...Malo se i radilo...Folije,migavci neki ruzni, felne i,nadam se za vikend, opruge...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted March 7, 2012 (edited) Koliko vidim nazad fali ozvučenje :whistle: Alfine telefonke uopšte nisi morao da menjaš, stoje joj baš ekstra. Edited March 7, 2012 by kole Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted March 7, 2012 Lepa AlfaKako se ti snalazis na mesto vozaca, meni je bilo nezgodno kad sam imao prilike da provozam ovakvu Alfu, nekako mi je bilo tesno, da li nisam podesio sediste ili sta vec uglavnom mislim da vise mesta ima u Puntu na vozacevom sedistu nego u Alfi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolicaca 0 Posted March 7, 2012 lepa alfa druze! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dulegti 1 Posted March 7, 2012 @ Kole...Druze,ne fali jos...Nego je bila zima,pa se to nije radilo,polako,bice...Samo da se malo prolepsa... @ Punto...Mislim da nisi lepo podesio polozaj,meni je extra,cak i posle Maree,koja je veca od Alfe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
banjo1990 264 Posted March 8, 2012 Lepa AlfaKako se ti snalazis na mesto vozaca, meni je bilo nezgodno kad sam imao prilike da provozam ovakvu Alfu, nekako mi je bilo tesno, da li nisam podesio sediste ili sta vec uglavnom mislim da vise mesta ima u Puntu na vozacevom sedistu nego u AlfiKod alfe sedišta jesu uža. Ceo vozačev okoliš je namešten tako da nema puno mesta da se razbacuješ levo-desno, nego si utegnut. I meni je posle punta bio skroz drugi osećaj kada sednem u alfu baš zbog toga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2523 Posted March 8, 2012 (edited) ee to stoji,kad sam seo jednom u alfu 147,ima manje mesta negoli u puntu,kao da sedis u formuli,kao da su pravili namenski za kineze i japance al dule,alfa ti je super,a i ove felne su ekstra Edited March 8, 2012 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted March 8, 2012 ee to stoji,kad sam seo jednom u alfu 147,ima manje mesta negoli u puntu,kao da sedis u formuli,kao da su pravili namenski za kineze i japance al dule,alfa ti je super,a i ove felne su ekstraJa sa mojih 100 kg ne mogu bas da se opustim unutra, znam da je i Dule krupan covek, ne kritikujem nista samo iznosim svoje misljenje, jer Alfin dizajn enterijera je u odnosu na Punta razlicit kao nebo i zemlja, tako da meni odgovara nesto vece, u Alfi mi ne bi bio neki dozivljaj Quote Share this post Link to post Share on other sites