Jump to content
pingvin44

P: Fiat Stilo 1.9 JTD MJet 120 ks karavan

Recommended Posts

Postavi to malo detaljnije i kvalitetnije slike sto enterijera, tako i eksterijera sa svih strana...:) To registracija istekla ili na ime?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bio je registrovan ali je registracija istekla. Uvezen iz Italije 2009e. Imam i kupoprodajni ugovor od njega i papir da je auto proveren preko Interpola. Zaboravio sam u oglasu da napisem da napred ima dve nove zimske gume. Pozadi dobre ali ne nove. Nov Bosch akumulator 74Ah sa garancijom. Mali servis sam mu uradio pre 150 kilometara. Veliki servis je radjen prosle godine u avgustu a od tada nije presao ni par hiljada. Imam knjizicu iz servisa sa kompletnim spiskom sta je sve radjeno. Auto je zaista u perfektnom stanju. Samo moram da kazem da mi je zao da ga prodajem ali tako je kako je.Cena je fiksna. Mozda bi dobrodosla neka zamena uz vasu doplatu. Ali uz zaista detaljnu proveru jer imam dete koje se vozi sa mnom. Tako da u slucaju zamene moram da mislim i na to. Fotografija imam jos par od danas u toku dana:

10122011367.jpg10122011371.jpg

gepek.jpg10122011369.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar auto, koliko god on vredeo te pare, a i više, trenutna situacija što se tiče prodaje automobila je kritična! :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mozda sam ja nestrpljiv i kratak sa zivcima...tako mi makar kazu svi.

Ali posle 9 dana oglasavanja, na polovnim automobilima pogledalo 140 ljudi oglas, ovde 300 i nesto otvaranja teme, na halooglasima ne znam. Od toga jedan "mozda dolazak posle posla da pogledam" i kolega sa foruma koji je pogledao.

Zivot je do sada u Srbiji bio borba a izgleda da ce borba postati krvava kakvo vreme dolazi.

Ionako mi je bilo zao da ga prodajem i da sjasem sa mog konja kojeg sam sredio na magarca kojeg prvi put vidim u zivotu.

Stoga, auto nije vise u prodaji pa vas molim za ili brisanje oglasa tj teme ili zakljucavanje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×