Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
marko.jovanovic

Volga vs BMW

Recommended Posts

Koncept automobil Volga 2020 impresionirao Amerikance

 

167913-volga%2011.jpg

 

Američki mediji posvećeni automobilizmu, posebno CarScoops sa velikim oduševljenjem pišu o novom koncept automobilu Volga-2020 koji je osmislio dizajner Aleksandar Štorm. U Sjedinjenim Američkim Državama automobili sa oznakom Volga smatraju se ostatkom prošlosti, vozilima velikih dimenzija koja su u prošlosti korišćena za prevoz visokorangiranih članova KPSS. U vreme njihove najveće popularnosti za običan svet bili su preskupi...Koncept automobil ''Volga 2020'' razvio je Aleksandar Štorm koji je bio zadužen da oživi duh starih automobila Volga. Na prvi pogled autombil odlikuju ''mišićave'' linije karoserije, kao i niski krov, svetleće diode dnevnog svetla, hromirani umeci i moćni kočioni diskovi, pišu američki mediji.

 

167912-volga%201.jpg

 

Iz određenih uglova Volga 2020 podseća na savremene prvoklasne modele kompanija Genesis i Mercedesa. Časopis CarScoops toliko je impresioniran dizajnom ovog koncept automobila da je na svom sajtu organizovao glasanje u kome se traži da čitaoci hipotetički uporede ovaj automobil sa luksuznim nemačkim, japanskim i južnokorejskim modelima.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...