neshaoct 9235 Posted December 1, 2011 Izgledaju ovako >>> Preuzimanje >>> - ili lično svake nedelje od 18:00 na redovnom Okupljanju Kluba, ili kurirskim službama.http://www.fiat-lanc...vent&event_id=1Plaćanje >>> Cena 150 dinara za komplet ramova je jednaka proizvođačkoj ceni. Dakle, nema zarade Kluba. Preko opšte uplatnice >>> Svrha uplate: promo ramovi za tablicePrimalac: Fiat-Lancia Club Serbia, Mrakovička 45/25, BeogradIznos: 150 dinaraBroj računa: 265-1040310001355-67Primer za jedan kompletAko ste van Beograda, ili ste u Beogradu ali ne možete lično da preuzmete ramove, onda treba da uplatite i troškove isporuke:- uplaćujete 250 dinara za isporuku.http://www.balkanaut...ex_cenovnik.phpOnda bi primer popunjavanja uplatnice za jedan komplet ramova i slanjem izgledao isto kao gore, jedino bi iznos bio drugačiji:Iznos: 400 dinara (150 za ramove i 250 za slanje)ili za dva kompleta iznos je 550 dinara (2x150 za ramove +250 za slanje =550)Sve ide preko jedne uplatnice.-------------------------------------Okvire možete lično preuzeti svake nedelje od 18:00 na redovnom Okupljanju Kluba. Možete tada i platiti, tj. ne morate ranije preko opšte uplatnice. http://www.fiat-lanc...vent&event_id=1Ako želite kurirskim službama, pošajite mi PP nakon uplate sa podacima (ime, telefon, adresa).Ako ne znate šta je PP i kako se to šalje, pogledajte ovde:http://www.fiat-lanc...showtopic=40151(da bi ste videli ovu temu, morate biti ulogovani na forum) Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted December 1, 2011 Ne treba da skenirate uplatnicu, niti bilo šta sl. Vaša uplata će biti potvrđena od strane Banke kod koje FLCS ima račun preko Email-a koji nam Banka pošalje. Vi samo na uplatnici upišite svoje ime i prezime. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igorvr 0 Posted December 1, 2011 Ok ja cu ovih dana uplatiti za dva kompleta...pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane_pop 0 Posted December 1, 2011 vec sutra uplacujem novac. jedva cekam da ih stavim. pooooz drugari Quote Share this post Link to post Share on other sites
deltars 0 Posted December 1, 2011 Postoji li neki nacin isporuke u inostranstvo, konkretno BIH? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted December 2, 2011 Ae, videću nešto ako može, pa ću napisati u narednih par dana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milan HGT 0 Posted December 2, 2011 Danas uplacujem za tri kompleta, jedan za mene , jedan za zulurbr i jedan za Dejan_zr ta tri kompleta posaljes na moje ime , saljem ti podatke u inbox Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milan HGT 0 Posted December 2, 2011 uplatio sam mozes slati ramove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pirlo 0 Posted December 2, 2011 Obavezno uzimam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makkisa 0 Posted December 2, 2011 popunio nalog za uplatu ,idem odmah da uplatim. zbunjuje me malo na uplatnici model i poziv na broj ,tu se nista ne pise? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted December 2, 2011 Model i poziv na broj ništa.I ramovi i isporuka idu preko iste uplatnice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 2968 Posted December 2, 2011 Danas uplacujem za tri kompleta, jedan za mene , jedan za zulurbr i jedan za Dejan_zr ta tri kompleta posaljes na moje ime , saljem ti podatke u inbox Sad videh! Hvala ! Cujemo se ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milan HGT 0 Posted December 2, 2011 Danas uplacujem za tri kompleta, jedan za mene , jedan za zulurbr i jedan za Dejan_zr ta tri kompleta posaljes na moje ime , saljem ti podatke u inbox Sad videh! Hvala ! Cujemo se ! cujemo se kad stignu ramovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane_pop 0 Posted December 2, 2011 uplatih i ja danas. tako da, ocekujem ih s nestrpljenjem. poooozzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
darconni 0 Posted December 3, 2011 Jel ovo samo za clanove kluba, ili i mi ostali mozemo da kupimo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted December 3, 2011 Mogu svi naravno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markokm 0 Posted December 3, 2011 Je li se salje postexpresom ili Cityexpresom. Pitam posto City nenosi na kosovo samo pst.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted December 3, 2011 Šalje se preko njih:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=50763&view=findpost&p=784260Pitah njihovog kurira kada je uzimao ramove za Vrbas i reče da nije siguran, zna sigurno da idu do administrativne linije sa KiM, ali nije znao za dalje.Nazvaću njihov call centar u ponedeljak, pa ćemo videti šta kažu.Svi koji ste platili obavezno mi pošaljite PP (ukoliko već niste) kako bih imao podatke na koje treba da pošaljem ramove. Verovatno ću ih sve poslati u utorak, ili sredu, tako da faktički svako ko uplati i u ponedeljak može očekivati da upadne odmah u ovu seriju koja će otići u utorak ili sredu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darconni 0 Posted December 5, 2011 Uplaćeno danas !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted December 5, 2011 Nešo, šta je sa mojim ramovima? Kada ih šalješ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 5, 2011 sacuvajte i meni jedan par, javicu se kad uplatim pa da mi posaljete Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted December 5, 2011 U sredu se šalju ramovi.Sutra predveče (ili uveče) ću ovde postaviti spisak kome se sve šalje (bez punih podataka napisanih ovako javno, ali dovoljno da vidite da ste na spisku). Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted December 6, 2011 akoliko da uplatim za 3 rama.Dve pandice i lancia Quote Share this post Link to post Share on other sites