YUgisa 3261 Posted May 3, 2025 Razocaraces se onda jos vise kad skontas da si platio skuplji auto pa se isto tako ponasaju. U svetu gde ljudi prodaju obraz za jedan lajk, ne moze da se ocekuje da ce neko da brine umesto tebe nazalost. Postoje izuzetci, ali sve ih je manje i manje jer svet sve manje postuje posten i kvalitetan rad, nego koje kakve nesvakidasnje gluposti su najbolja reklama. Realno vise su reklame dobili tvojim cudjenjem kako je to reseno, nego da su uradili kako treba i da si napisao da si zadovoljan, a verovatno ni to ne bi napisao u tom slucaju. 1 oktopod reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 464 Posted May 3, 2025 Cinjenica jeste sto se tice online reviewova generalno da ces naici na vise negativnih, jer retko ko zadovoljan ce doci da napise da je zadovoljan vec pre onaj iznerviran i nezadovoljan da bi se ispraznio. Pitanje je sta raditi ako ooet kupim nov auto nevezano za marku, dal da proveravam sta je uradjeno i ugradjeno i kako da dokazem da je filter za vazduh neodgovarajuci a da ne bude sto ste sami dirali sad nemate garanciju i kako dokazati da je to kod njih ugradjeno a ne ja stavio neodgovarajuc jer sam zaludan da se svadjam, a u obavezi si da tamo odrzavas zbog garancije za i do 50 posto vece cene. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4933 Posted May 3, 2025 Nemoj se bojati gubitka garancije, kvarni su i lazu (usmeno), a ako dodje povuci potegni neka ozbiljnija situacija nece smeti da ti ukinu garanciju za neke gluposti, svaki krsten advokat ce ih pokopati. Imao sam situaciju na novoj skodi superb u intersremu gde sam sumnjao da ne menjaju sve filtere koje naplate, kad su mi predali kljuceve, a ja kazem servisnom savetniku da priceka, dignem haubu i otvorim kutiju gde je filter vazduha, a ono stari filter, izvadim merac ulja, a ulje debelo iznad maksimuma (verovatno nisu ni menjali samo usuli litru za svaki slucaj). Izvinuli se, vratili auto i odradili sve kako spada, jos su majstora okrivili da je eto on pogresio auto itd. Tako da proveru najbolje odradi prilikom preuzimanja auto na parkingu servisa, a ako si otisao kuci onda to dokumentuj (tipa video snimak). Nakon toga sam ja iz opravdanog nepoverenja pre servisa u ovlascenom obelezavao markerom filtere da mogu lakse da proverim da li su ih stvarno zamenili. Takve stvari su teska povreda poslovne politike i mogu izgubiti licencu. 7 Woodoo, blingaro, oktopod and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2688 Posted May 4, 2025 Uvek ali uvek, slikas motorni prostor sve cega se setis pre servisa a onda posle, isto tako sam primetio da precutkuju niti navode stvari koje su odradjene , pa nek je samo otkaci zkaci granu , zaborave dihtung neki i sl. i eto ti fantom nevidljivog problema. U danasnje vreme se auto i ne servisira jer vidim po gradu pola auta ni ne ide punom snagom tako da je i ta vecina na debeloj muci i jednostavno dignu ruke od borbe. Niko ih ne kontrolise, advokati na njihovoj strani jer su pravno lice koje peljesi kupce a pritom daju ogroman pdv, nece njih sudije ni pipnuti. Pipnuce ih samo stangla koju si im spremio za posle smene 1 oktopod reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2688 Posted May 5, 2025 A drugo , jednom kad fabricki ugradjeno demontiras i montiras i to ti je to tako da ne mora da bude ni do servisa vec jednostavno neke stvari nisu predvidjene za zamenu i sl. nego srbija pa kao sve moze skoro kao indija i afrika mada i licimo vec na to. Nek daju plate nije problem eto odma kreda i novo 0km da ne brinem 4,5 godina i posle toga samo zamena a ovaj na reciklazu i sve bi bilo ok i posteno, oni ce ionako to ispravno 5 godina staro vozilo raskockati i skockati novo od istih obradjenih delova = manje zagadjenja nego da liju nove blokove klipove i ostali metalo sekundarni shit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
endorfin13 12 Posted June 30, 2025 (edited) Marko je brz u rešavanju problema, meni je više puta rešavao kvarove pred put u inostranstvo , zna znanje, i ostavlja utisak majstora kojemu nije prioritet kako da vam uzme novac beć kako da trajno reši kvar , sa cenom vrlo, vrlo ,korektan . Ima i rezervne delove adresa Vinogradska 218 , Bežanija 064 1593361 Edited July 3, 2025 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
gazdaMoljac 3 Posted July 15, 2025 Pozdrav ekipa, treba mi neko ko u dusu zna 2.4 10v u lybri od 150konja, da mi ispregleda ceo auto i da menjamo sta god da treba. Servis bi bilo pozeljno da je u okolini Novog Sada, mada ne bih smetalo ni Beograd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6886 Posted July 15, 2025 @gazdaMoljac ja verujem da ih većina majstora koji su radili u ovlašćenim servisima zna u dušu i isto tako verujem da izbegavaju da rade starije automobile jer ne mogu da naplate svoj rad i ispregledavanje svega. Za NS ti mogu reći da imaš Radoičkog i Zeka čini mi se u Futogu i ima na klisi servis koji radi Fiate. Isto tako ne mogu da kažem da imam iskustva sa njima. Za BG imaš Fiat servis Goran, na Altini, ovde je na forumu hvaljen isto, lično imam pozitivna iskustva, sam sam iz NS vozio kod njega. Isto tako servis koji mogu da preporučim je Alfa T&M iz MML-a. Družili smo se fino zadnjih skoro 2 godine, ako ne i više. 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
gazdaMoljac 3 Posted July 15, 2025 Mislim da sam cuo za te na klisi, ako se ne varam Servis Luka ili tako nesto, ali ne znam nikoga da je isao kod njih ili bilo kakva iskustva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6886 Posted July 15, 2025 Jeste Luka, sad si me podsetio. Radili su oni u ovlašćenom fiatovom servisu onaj što je bio pre Stojanova u Temerinskoj valjda. Ako ćeš gledati po NS, guglaj pa gledaj recenzije i zovi redom. Jednostavno malo je njih koji hoće da se mlate sa dijagnostikom problema. Većina bi najradije mali/veliki servis, kvačilo i da se zameni po nešto tu i tamo. Kad pogledaš, tvoj auto tebi ima veću upotrebnu nego tržišnu vrednost a da ti neko naplati popravku trećinu ili čak polovinu tržišne vrednosti auta, to retko ko pristaje. A opet tvoj auto i motorizacija su jako jednostavni i njihovi problemi su poznati a bogami i pouzdani Quote Share this post Link to post Share on other sites
Srđan15 39 Posted November 20, 2025 Podelio bih loše iskustvo sa Fiat servisom "JAKŠIĆ" u Mladenovcu! Imao sam problem sa automatskom digitalnom klimom na Fiat Tipo 1.4, 95ks,benzin! Nije radilo hlađenje, samo grejanje! Jakšić mi je zakazao dijagnostiku...prvo...tvrdio je da je u pitanju dvozonska klima i da ima 7 motorića, iako nije, a kad je odradio dijagnostiku, pronašao je da su mi crkla dva motorića za topao-hladan vazduh i da treba da se skida kimplet cela tabla da bi se zamenili...i da auto ostane 3 dana kod njih! Rekao je cenu 30.000 din za skidanje table i dva puta po 17.000 din za motoriće (po komadu)! Naplatio je dijagnostiku 3.000 din. S obzirom da znam da kod mene nije dvozonska klima, ponovio sam dijagnostiku u ovlašćenom servisu "NIKOM" u Kragujevcu! Ljudi su dijagnostikom pokrenuli taj JEDAN motorić za toplo-hladno i otklonili kvar bez ikakvog skidanja table. Sada klima radi normalno i kao i ranije! Potvrdili su da je jednozonska klima! Cena usluge je bila 2.500 dinara! Inače, kod njih zamena tog motorića košta 7.500 din, sa sve radnim časovima (motorić 4.500 din i rad 3.000 din)! Zato, moja preporuka je da Fiat servis "JAKŠIĆ" u Mladenovcu, zaobiđete u širokom luku jer očigledno varaju klijente! Pozdrav.... 5 ISV_01, werp690, Srdjan011 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
fiat_entuzijasta 3 Posted December 13, 2025 Ja mogu da NE PREPORUCIM servis Goran na Altini. Ne mogu da kazem da sam imao katastrofalno iskustvo, jer kvar koji sam imao je popravio bez greske (osim sto sam video jedan dihtung u kabini, verovatno su zaboravili da ga montiraju, jbg) samo me je dobro odvalio po usima, kao ovlasceni servis. Prvi put sam bio kod njega i bas me je dobro zveknuo. Mada, da budem iskren i ostali majstori po bg sibaju po novcaniku, skoro je isto kod koga god odes. Resenje je da nadjes nekog van bg, sacekas da se nakupi par kvarova (da se isplati put) i onda odes. Sad vidim na forumu da "Nikom" u Kragujevcu nije los, jbg trebao sam se organizovati tamo da odem, ili nesto slicno tome. A za bg, bio sam par puta i u MBS 4 isto u Zemunu, i imam osecaj da malo manje siba od Gorana, a isto su korektno sve popravili. 1 Srđan15 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
fiat_entuzijasta 3 Posted December 13, 2025 On 11/26/2022 at 5:18 PM, nebojsa zvezdara said: Predlažem i Fiat Bogunović, Tošin Bunar,............. ispali su iz zvaničnog Fiat dilerstva jer nisu hteli (mogli) da izgrade izložbeni salon,....ali, majstorski deo je na najvišem nivou...bez zezanja..., kod njh sam 14 godina održavao dva punta clasicc-a, tada su bili ovlašćeni servis, sve preporuke, zaista. Ja mogu da podelim svoje iskustvo sa Bogunovicem, prvo su ekstremno bezobrazni u komunikaciji, zatim deru nenormalno, npr. za farbanje krova i haube na Giulietti su mi pre god dana trazili 1000eur, sto sam odbio. Kod njih sam menjao zadnja gepek vrata, i to su lose uradili, vrata su lose namontirali, morao sam da reklamiram, a kupili su gepek vrata sa fabricki zatamnjenim staklom, a ostatak auta nema zatamnjena stakla. To je bilo preko osiguranja, i opet su pokusali da izvuku jos novca direktno od mene, kazu moram da dodam jer ovo nije dovoljno, rekli su da moram da napisem neku izjavu, sad sam zaboravio detalje bilo je pre god dana, ali nesto tipa da osiguranje isplati jos novca, i osiguranje je to uradilo, bilo je oko 115000din za gepek vrata (polovna), i jos mi je taj majstor rekao nesto tipa "ovo nece biti dovoljno, moraces da dodas". Ja sam se tu svadjao i na kraju su odustali od "dodavanja". Pri tom, auto je bele boje, na oglasima uvek ima gepek vrata bele boje, znaci bukvalno mozes da kupis druga gepek vrata i samo da ih montiras bez farbanja, i to je kostalo 115000din kod njih za polovna gepek vrata, i jos im je to bilo malo. Da odes van bg, ne mnogo samo malo, dobices daleko DALEKO bolju uslugu za 1/4 novca. 1 simonen reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1889 Posted December 14, 2025 Ja mogu da NE PREPORUCIM servis Goran na Altini. Ne mogu da kazem da sam imao katastrofalno iskustvo, jer kvar koji sam imao je popravio bez greske (osim sto sam video jedan dihtung u kabini, verovatno su zaboravili da ga montiraju, jbg) samo me je dobro odvalio po usima, kao ovlasceni servis. Prvi put sam bio kod njega i bas me je dobro zveknuo. Mada, da budem iskren i ostali majstori po bg sibaju po novcaniku, skoro je isto kod koga god odes. Resenje je da nadjes nekog van bg, sacekas da se nakupi par kvarova (da se isplati put) i onda odes. Sad vidim na forumu da "Nikom" u Kragujevcu nije los, jbg trebao sam se organizovati tamo da odem, ili nesto slicno tome. A za bg, bio sam par puta i u MBS 4 isto u Zemunu, i imam osecaj da malo manje siba od Gorana, a isto su korektno sve popravili.Znaci tvoj problem sa servisom Goran je taj sto je skup? Sent from my ABR-LX1 using Tapatalk 2 Dzimbo and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20909 Posted December 14, 2025 8 hours ago, fiat_entuzijasta said: Da odes van bg, ne mnogo samo malo, dobices daleko DALEKO bolju uslugu za 1/4 novca. iskreno SUMNJAM Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2680 Posted December 14, 2025 Nikom je ovlasceni servis i radi po radnom satu koju nije ispod 3-4000 za starija vozila tako da nema sanse da bude jeftiniji od nekog drugog. Zamislite samo za mali servis da vam naplate 1.5 sat... Sve samo ne jeftino. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokratbg 214 Posted December 14, 2025 Mogu oni da naplate i 10 sati za mali servis ali on traje pola sata. E sad mogu da dodju i onaj cuveni pregled vozila u X tacaka jos pola sata i to je max. U sustini je nebitno koliko naplacuju dok znas unapred bar okivirno cenu i posao je zavrsen korektno. 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2680 Posted December 14, 2025 (edited) 1 hour ago, sokratbg said: Mogu oni da naplate i 10 sati za mali servis ali on traje pola sata. E sad mogu da dodju i onaj cuveni pregled vozila u X tacaka jos pola sata i to je max. U sustini je nebitno koliko naplacuju dok znas unapred bar okivirno cenu i posao je zavrsen korektno. Ne odredjuju oni koliko ce se sati naplatiti. Sve je normirano od strane proizvodjaca i ovlasceni servisi to postuju a to sto ti mislis kako mislis je samo do tebe. Cene radnog sata su im uvek jasno istaknute za sve brendove inace pregled celog vozila se uvek podrazumeva i to je prednost a ne mana za razliku od ostalih "manjih" servisa. Edited December 14, 2025 by MiloshBg 2 italiano and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokratbg 214 Posted December 14, 2025 @MiloshBg To sto si rekao nemenja sustinu mog posta niti sam ja komentarisao prednosti i mane. Znaci da ponovim: obracun i cena nisu bitni dok je musterija upoznata unapred bez naknadnog zidanja cene i naravno posao zavrsen korektno. Ja sam zbog posla cesto u prilici da vozim razlicita kola po ovlascenim servisima i dok neki pregledaju svaku sitnicu drugi ne vide ni kad sijalica ne radi. Za mene postoji samo jedna kategorija servisa oni koji urede dogovoreno po dogovorenoj ceni i ostali koji fusere na razlicite nacine. 2 shuxx and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9829 Posted December 15, 2025 Treba poštovati svačije mišljenje i iskustvo sa odrđenim servisom, al to ne znači da ga treba i uvažiti i slepo verovati istom.Nema servisa u mom vozačkom stažu kojem nisam našao manu al isto tako nema osobe u mom životu koja meni nije našla manu Elem, što se tiče auto servisa, brzo isplivaju na površinu oni koji su "loši" , jer kad nešto bode oči i nije kako treba , to se brzo proširi i sazna.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9776 Posted December 15, 2025 On 12/13/2025 at 11:18 PM, fiat_entuzijasta said: Ja mogu da NE PREPORUCIM servis Goran na Altini. Ne mogu da kazem da sam imao katastrofalno iskustvo, jer kvar koji sam imao je popravio bez greske (osim sto sam video jedan dihtung u kabini, verovatno su zaboravili da ga montiraju, jbg) samo me je dobro odvalio po usima, kao ovlasceni servis. Prvi put sam bio kod njega i bas me je dobro zveknuo. Možeš li napisati šta je rađeno i koliko naplaćeno? 20 hours ago, sokratbg said: Mogu oni da naplate i 10 sati za mali servis ali on traje pola sata. Obrnuto. Ovlašćeni mogu da naplate samo onoliko radnih sati koliko im je normirano za određeni posao, bez obzira koliko su dugo stvarno radili taj posao. A, kolika je cena radnog sata je javni podatak, svakome će reći. Sećam se davnih dana kada je u Porsche SCG stajao cenovnik radnih sati po modelima - od A3 pa dalje. Naravno, što veći Audi to skuplji radni sat... 3 MiloshBg, nemanja84bg and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 3261 Posted December 15, 2025 Sto je dobro kad si sam sebi ovlasceni serviser 4 2 moron, neshaoct, werp690 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 5138 Posted December 18, 2025 Meni je Goran jedan od povoljnijih ako ne i najpovoljniji veliki specijalizovani servis. 1 1 Goran Zemun and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomiNBGD 944 Posted December 24, 2025 Da ne bude da hvalim ili kudim, ali ako posle Gorana nadjete deo neki u kabini u strec foliji, to je stari deo koji je skinut. Ja sam tako jednom nasao crevo kod suvozacevih nogu i bio u fazonu jbt sta je ovo pa sam se brze bolje vratio pa su mi objasnili ako je u foliji znaci da je to skinut deo.. 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 464 Posted December 24, 2025 Zanimljivo mi kakva je ta Đulijeta ako je pogadjano farbanje krova i haube, menjana gepek vrata za polovna i štelovana vrata (ne znam koja).Ja dva puta nisam bio zadovoljan Goranom, da se ne ponavljam ali i mene zanima i mislim da nije fer navesti šta je menjano i koliko je koštalo kad već primedba nije na kvalitet već cenu. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites