Jump to content
FAS Goran
Guest 1499

Fiat/Lancia/Alfa Romeo servisi, dileri - pozitivna i negativna iskustva

Recommended Posts

Ovo se odnosi na ozbiljnije modele konkretno Kappa 2.4 koje sam ponosni vlasnik

Imam loše mišljenje o servisima Goran, Marea-Beli, Ninic, Bogunovic

Ljudi koji nece da otmu pare (Danko iza Kilera u Zemunu) nece da rade jer su matori i mrzi ih...

Covek mora da kupi stubnu dizalicu 1000e polovna i sam brate da radi. Moj predlog. Ili da ide u NS ili Deltu obe opcije su skuplje da odrzava kola

Vlasnici puntica imaju taj Tim servis i slicne koji takodje NE preporucujem

Ovo je VAZNO nikad nikad nikad ne vozite kola u servis Radovic u Zemunu Banatska 66, doduse oni se i ne pominju na forumu jer i nisu specijalizovani za Fiata vec ko zna za sta amortizere i sl ali gazda je takav prevarant kakvog nikad nisam video (a video sam razne)

Pisem ovo najiskrenije i iz licnog iskustva a ko ne veruje nek ode tamo pa ce videti lopurdu kojem oci i faca govore kakvo je govno. Ne nasedajte na reklame i lepo uradjene sajtove gledajte gazdu u oci i ne zalecite se.

Pozdrav od iskusnog Lanciste

Edited by neshaoct

Share this post


Link to post
Share on other sites

Umesto sto si ispljuvao doticnog mogao si lepo da napises Tvoje negativno iskustvo sa istim. Malo da ljudima docaras o kakvom se "prevarantu" radi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@damjanko

Obrati pažnju na izražavanje. Ulični rečnik ostavi za ulicu.

Preporuka, negativna ili pozitivna mora biti obrazložena iskustvom, kao što ti je i Laki sugerisao. Napiši svoja iskustva sa svakim od tih servisa koje si pomenuo.

U suprotnom, svako se može registrovati i pisati šta god mu padne na pamet...ali, to onda nije ozbiljna priča i njoj nema mesta u ovoj temi.

Dakle, obrazloži svoje stavove jer ovo nije Forum gde se drugi mogu pljuvati, već se mogu obrazloženo kritikovati.

EDIT:

Molba za članove Foruma je da sada ovu temu ne pretvorimo u pisanje odgovora mušterija ovog ili onog servisa koji će nešto braniti ili ne.

damjanko će obrazložiti, tj. navesti svoja iskustva sa svim servisima koje je nabrojao jer ovo i jeste tema u kojoj se pišu svoja iskustva.

Ako to u narednih nekoliko dana ne uradi, jasno je onda koliko su njegove kritike bile proizvoljne na račun svih pomenutih servisa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@damjanko-predpostavljam da niko od navedenih servisa nije prihvatio da radi tvoj tip motora a razlog je sto su retki i retko koji servis je ulozio u specijalni alat(kao i ja)jer je neisplativo a i pitanje je oce li ti ikad koji doci.kao pomoc sa moje strane mogu da te uputim na kolegu lakija koji drzi istoimeni servis a posedovao je (mozda i jos uvek)auto kao tvoj.ako sam pogresno shvatio tvoje pisanje izvinjavam se unapred i voleo bi da u tom slucaju objasnis toliko ogorcenje na fiat servise po beogradu.inace moj (tim) servis nije samo za puntice kao sto se moze videti i iz predhodnih postova cak i na ovoj temi

Edited by mikisxy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo ukratko Lakiju da obrazlozim da ne bude da pljujem po Radovicu neosnovano, dakle

kod doticnog servis menjaca izadje oko 1000e i kada mu platite (ja nisam tezak na lovi samo ne volim prevarante) isti taj menjac se ponovo pokvari posle 20 dana. Naravno viljuska biraca koja je bila problem je samo zavarena (inace se ona mora menjati bas jer to peckanje ne drzi) inace u delti kosta 250e nova, i onda Vam taj gazda kaze kako garancija koju je usmeno dao ne vazi jer lose saltate! Na kraju sam morao da kupim polovan menjac i zamenim ceo (da ne pominjem da je ulje iz menjaca posle popravke lilo (zategnucemo ne brinite)) i da sam se pokajao cim sam ga video ali zurio sam trebala su mi kola sto pre i dosao sam slepom. Pa eto ako zelite da ustedite uvek je bolje dati 2000din slep sluzbi i oterati auto negde drugde. Naravno sve ovo bi se u nekoj Drzavi resavalo tuzbom ili inspekcijom, naravno racun i sl. se ne dobija ali ja najvise krivim sebe sto sam tamo otisao, nece se ponoviti. Ne znam da li ce ovaj tekst nekome pomoci ali meni je malo lakse.

@neshaoct

Svako moze da izmisli pricu kakvu god hoce i da obrazlaze i pozitivno i negativno ali to i dalje nije relevantno ili sigurno istinito. Stvar je u tome da niko nema interesa da piskara po forumima bilo sta samo da bi nekog neosnovano optuzivao vec da svoja iskustva podeli sa drugima a svako sam nek odluci u koju pricu ce poverovati a u koju ne.

Ja cu naci vremena da napisem nesto iz 20 god iskustva povlacenja po majstorima za fiate (kec, Thema 2.0 i sada Kappa 2.4) pa nek forumasi sami ocene strucnost raznih majstora (da ne bude Damjanku nad*kanku svi ne valjaju) a ja i dalje mislim da ako zelis da bude uradjeno kako valja moras to da uradis sam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iz mog iskustva u poslu generalno, znam da ce svaki ozbiljan vlasnik firme, uvek predloziti resenje ili prihvatiti deo odgovornosti za posao koji je radio, a nesto ipak nije ispalo kako treba.

Posebno ako se kvar desi tako brzo po intervenciji.

Da se to desilo posle dve godine, pa i da kaze da je razlog tome tvoja voznja i saltanje, ali posle 20 dana, vrlo je izvesno da je razlog tome lose ili polovicno odradjen posao.

Ne razumem samo tvoju rezignaciju. Dao si ogromne pare i imao si svako pravo da insistiras na resenju problema.

Naravno, najpre ljudski i dogovorom, a ako to nikako ne ide, nebitno je da li imas ili nemas racun. Postoje i drugi sasvim legalni i dozvoljeni nacini da se situacija resi.

Stavise, za njega je mnogo gore sto ti ga nije izdao, a pri tome ne zeli da nadjete neko resenje, niti da prihvati odgovornost za posao. Meni to lici samo na bezobrazluk, a na to niko ne bi smeo da ima pravo kad su u pitanju tvoje, moje ili bilo cije pare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mikisxy

Pozdrav za Tim servis, Nikad nisam ogorcen kad mi neki servis kaze ne ne radimo lancie ili kappe to je nesto najpostenije sto se moze reci. Tacno je da je kappi napravljeno jako malo i da se delovi za nju tesko pronalaze ali ne treba bas toliko specijalnih alata ipak je to samo auto, ustvari ladja. Hocu da istaknem da mastori biraju posao (evo nek Goran napise zasto ne radi lancie sad kad je na Altini, a u zemunu ih je radio) a Lanciu izgleda bas izbegavaju tako da je jako tesko naci bilo kakav servis a kamoli za preporuku.

U Tim servisu nisam nikad bio (jer ne rade kappu) tako da ne bude zabune nemam lose misljenje o servisu (sudeci po postovima servis je u vrhu po preporukama forumasa sto pozdravljam) ali ni preporuku za kappu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav svima, evo ja da dodam svoje misljenje za TIM servis. TIM sam izabrao zato sto sam ovde procitao sve najbolje i drugar mi je preporucio. Medjutim smorio sam se kada mi je Toma rekao da ne moze da proveri pravu kilometrazu na puntu 2, i Miki kada mi je rekao da ne moze da proverim klimu ako nije ispod 16 C napolju.

kod drugog majstora shvatih da ih je mrzelo da se cimajum jer je ovaj lik proverio i kilometrazu (sa istim "laptopom" koji ima i TIM) i klimu na 10 C.

Menjao sam i termostat kod njih i neokn toga mi je polako ali sigurno curkao antifriz, da bi isti ovaj majstor video (a i ja svojim ocima jer sam bio prisutan) ostecen mali ventil na crevu koji sluzi za ispustanje vazduha iz instalacije. Covek mi je razbusio ventil (posto je od plastike) urezao navoj i stavio gumicu sa srafom. Za jednog majstora i nije toliko tesko. A ne da mi ostave tako ostecen ventil jer su sigurno morali da vide kada su menjali termostat.

Eto da li se meni zalomilo kod TIM-a ili sta vec uglavnom ja tamo vise ne idem.

Ja mogu bez rezerve da preporucim trenutnog majstora, pa ako nekoga zanima moze da me cimne na PP.

Pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ del-napravio si malu gresku,rekao sam za klimu da je temperatura preko 16 stepeni.ako servisna uputstva lazu slagao sam i ja tebe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ja mogu bez rezerve da preporucim trenutnog majstora, pa ako nekoga zanima moze da me cimne na PP.

i ja bi voleo da znam,jel to tolika tajna da se napise javno ili ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

...Svako moze da izmisli pricu kakvu god hoce i da obrazlaze i pozitivno i negativno ali to i dalje nije relevantno ili sigurno istinito. Stvar je u tome da niko nema interesa da piskara po forumima bilo sta samo da bi nekog neosnovano optuzivao...

Sve što se ovde napiše je podložno proveri. Zbog toga nije moguće da neko ''izmisli pricu kakvu god hoce i da obrazlaze i pozitivno i negativno'' a da mi to ne saznamo.

A i ovo drugo...oko interesa...još kako ima takvih ljudi...npr. šta sprečava nekog drugog servisera koji nije na dobrom glasu da se registruje, i onda kao običan član Foruma baš slučajno krene u priču oko ostalih servisa? Ovim ne kažem da si upravo ti neki serviser, već načelno kažem da i to može da se dogodi. :thumbup:

Ali, kao što rekoh, sve je podložno raznim vrstama provere.

Opet sam ti izbacio jedan deo posta zbog rečnika i načina obraćanja. Gledaj da to ne radim ubuduće. ;)

--------------------

Del, napiši javno kog majstora preporučuješ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izvinjavam se sto je majstor ostao tolika tajna, ali ja bas iz razloga sto ovde svi preporucuju majstore nisam hteo da radim isto jer sam samo jednom bio kod njega. Ali naravno da nije nikakva tajna.

Majstor je Toma iz Resnika koga mi je preporucio kum jer zivi u Resniku. mozda je nekima daleko ali to prepustam vama. Radio je u Delti sada ima svoj servis kuci - kanal, dizalica, "laptop" za dijagnostiku i sve sto imaju i drugi servisi.

Evo i kontakt.

Toma 063 349 192

@Miki. Ispravka mislio sam iznad 16 C. A kako mi ostaviste onaj ventil za antifriz onakav? Ne ulazim u to da li je bio ostecen ili ste ga vi ostetili ali prosto mi neverovatno da niste videli kada si menjao termostat i antifriz jer ako sam dobro razumeo morao si da ispustis vazduh na njemu.

Pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne postoji razlog da se taj "veliki"(mislim na popravku) problem oko tog srafa sredi,jedino objasnjenje je da nije primeceno i izvinjavam ti se zbog toga,ali sto se tice kvalitetnog testiranja rada klime a ne elektronske ispravnosti, i dalje stojim iza izjave zasnovane na servisnom uputstvu. inace toma resnik i toma(tim) su prijatelji i saradjuju vec duze vreme tako da verujem da bi se slozio za tvoj odlazak kod njega

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Miki. Da se razumemo ja sam kod vas odradio veliki servis, termostat i sta li je vec bilo. I uopste nisam nezadovoljan odnosom prema musterijama samo sam kako sam i napisao razocaran sto sam stekao utisak da ste me otkacili za proveru kilometraze i klime (kvalitetno testiranje rada klime ili elektronska ispravnost klime?) mene je samo zanimalo radi li ili ne, i naravno ova cela prica sa srafom za antifriz. Ja iskreno posle servisa kod vas nisam podizao haubu mesec, dva i kada sam hteo da sipam tecnost za soferku vidim da je nivo za antifriz ispod MIN a bio je oko MAX, dospem tecnost i vratim na MAX, posle nedelju dana opet ispod MIN. I onda Toma (Resnik) sredi sraf i sada je OK.

Mozda se meni zalomilo pa sam jedan na 100 zadovoljnih ali to je moj krajnji utisak.

Pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poz svima.

moja preporuka ide Servisu GOran na Altini. Pre nedelju dana sam ostao u kvaru ( auto nije hteo da upali niti "da cuje" - Bravo 1.6 16v `97 god.). Sve se to desilo oko 6 sati poslepodne i ja okrenem broj njihov ( i ako sam msilio da su zavrsili sa poslom ) gde su mi da listvarno extra savete ( pretpostavljam da bi drugi o****o na keca pogotovo sto je kraj vremena ). Auto sam odneo sutradan ( u subotu ) pre 8 sati i ispred servisa je bilo, pa malo je reci 15-ak auta. Odmah sam pomislio nema nista od ovoga narednih nedelju dana... :( . Medjutim Goran je prisao, pokazao sam mu o cemu se radi i covek je rekao - velika guzva ( kao sto sam sam video ) - da ostavim i da ce mi biti reseno utorak / sreda... ( POmislih - jbg, nisam zakazao, stvarno ogromna guzva a nije ni kod drugih - da ne pominjem na koje druge servise mislim, da cekas 3-4 dana sta je tu je...) Auto mi je stvarno trebao za vikend ali "visa sila" morao sam se pomiriti.

Ostavio sam auto i ne ocekujuci poziv oko pola 3-3 - Goran me obavestava da mi je auto gotov! Nisam ni pitao sta koliko samo sam zvao druga i pravac Altina...

E sad na moju srec kvar nije bio toliko strasan i skup - rec je bilo o resetovanju stepo motora ili nekog kompjutera j***m li ga zaista vise ne znam i kostalo je 1000 din. Nisam ni pitao zaista za tako brzu uslugu mogao mi je reci i 50e opet bih dao,,,

Poenta: Kad sam zaista video onoliku guzvu ispred servisa u 8h ujutru subotom! a covek Vam odradi istog dana - to nesto govori... Jos jednom veliko hvala Goranu i zna se gde ide moj auto od sada na "pregled" ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Del

mesec dva trebalo da dodje do minimuma a posle kad si sipao trebalo nedelju dana? :blink:

nije bitno ulaziti dalje u tematiku vazno je da je to reseno i da imas proverenog majstora

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam od pre 2 meseca Puntisu 1.3 multijeta, 2004.

Ne zelim da ulazim u pricu ko je bolji/najbolji majstor, ali imam razloge zasto idem, i zasto cu ici kod Mikija u Tim servis.

01 - pre kupovine kola, kada nisam znao koja cu kola uzeti, zet [koji ima Stila koga 2 godine odrzava kod Mikija] je bar 10x zvao Mikija u toku njegovog radnog vremena, i pitao ga bukvalno sve i svasta u vezi Fiat modela [kakav je koji Punto, sta se menja, kad sta crkava ...]. Na sve to Miki "a" nije rekao u smislu da ja odbio da odgovori, da je "iskulirao". Upoznao sam ga kad je zetu radio mali servis i zamenu diskova na Stilu, i tada sam ga, kao laik i neupucen, pitao sve i svasta, na sta mi je on davao odgovore. To mi je mnogo znacilo. Cak sam dobio i par saveta sta da gledam i na sta da obratim paznju.

02 - zet i njegov brat vec 2-3 godine odrzavaju kola tamo, i nemaju reklamaciju, cak samo reci hvale.

03 - uradio sam mali servis, zamenu vodene pumpe, uz prethodno detaljan pregled auta, i bio sam jako zadovoljan odnosom, postovanjem termina, kao i uslugom.

Sve sto sam rekao da se uradi - bilo je uradjeno. Cak je izvrsio dodatni pregled [pakne i kocnice] koji prethodni put nije mogao [snag je sve "maskirao"].

04 - Goran mi je na 10min/10km od kuce, ali mi ta stavka nije bitna kao ona da kod Mikija ne cekam [toliko] dugo. Ok za npr mali servis, pa ga zakazes unapred, ali kad nesto "zagusti", i ako bude ne_daj_Boze problema, vise volim da to brze mogu odraditi, kao i da mi to radi neko ko se vec neko vreme "druzi" sa mojim kolima.

05 - iako Miki ima ogroman broj vozila na "odrzavanju", prija mi sto zna "sta vozim" kad ga zovnem telefonom i predstavim se.

To mi je pokazatelj da je "ukljucen". A sad, verovatno me je zapamtio kao "onog sto pita puno". :)

Ima tu jos stvari, napisacu kasnije. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiat servis Đukić.

Melenački Drum 9, Zrenjanin.

Tel. 023/530-016

Sasvim solidan i jedini u ovom delu Srbije.

Od nedavno imaju pojačanje u vidu jedanog elektroničara iz Delte. Dobitak na kvalitetu.

Važila je priča da su cene previsoke, što međutim nije više tako izraženo.

Osim standardnih usluga ovde je moguće servisirati klima uređaj.

Poseduju solidan stok rez. delova za Punnto, Stilo, Ducato.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imao sam problem sa menjacem. U pitanju je punto 1, 1,2 kubika 60ks. Malo manje od godinu dana iz menjaca sam imao cudan zvuk, kao da nesto melje i grebe, struze. Bio sam kod par majstora i dobijao sam razlicite dijagnoze. Sasvim slucajno sam dosao do broja telefona servisa koji radi samo servis menjaca. Pozvao sam otisao porpicao sa deckom koji tamo radi, gazda, sam radi. Posto mi decko delovao ok i cela prica, zove se Goran, ostavio sam auto posle par dana. Auto je bio gotov posle 2 dana. Vozim se evo vec nedelju dana i ponovo uzivam u voznji i tisini u kolima. Decko daje garanciju na svoj rad, 6 meseci od preuzimanja auta. Tako da je ovo moja preporuka za ovaj servis. Ako nekom treba broj tel. nek se javi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nikakav problem, decko se zove Goran a servis se nalazi u Zemunu ul. Backa broj mislim 15D.

Kontak tel. je 064/261-0665

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preporuka za auspuh servis VM, Bulevar Revolucije 588, kad se ide iz smera grada, sa desne strane nekih 300 metara pre osnovne škole u Malom Mokrom Lugu, one što ima pešački nadvožnjak.

Dvorište i kuća neugledni, ali sam servis onako ok, imaju 2 dizalice i puno cevki i lonaca spremnih, hoće da se prihvate posla bez one priče "mora to novo komplet" ako nemate para i slično...

Edited by Oktopod

Share this post


Link to post
Share on other sites

da se prikljucim zanimljivoj temi sa svojim iskustvima. Imao sam mareu 1.6. 16v od 2001-e do 2005-e, i auto sam servisirao u marea trade-u u Zemunu. Bili su korektni i brzi , a radilo se svasta , od sitnica poput redovne boljke kod marea-e , zamene kvaka na vratima , pa do zamene kbvacila. e , jedini problem je nastao posle zamene kvacila.......saltanje je bilo tesko , i kvacilo vise nikada nije bilo kao pre. 4x sam dolazio na dostelovavanja, 2 x mi je sajla promenjena, bilu su korektni , ali to vise nikada nije bilo kako valja. Auto je ubrzo prodat , i covek koji je kupui autu , promenio je kvacilo ubrzo, naime nije presao ni 10 000 km sa ovim ugradjenim u marea trade-u. drugi servis sa kojim imam dobra iskustva je kulic servis auspuha. tamo sam vec godinama stavljao izduvne lonce i ostalo vezano za izduvni sistem , i bilo je skroz korektno i brzo odradjeno. auspuh menjan na xantia-i , yugu , puntu.........sve preporuke za njih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da se prikljucim zanimljivoj temi sa svojim iskustvima. Imao sam mareu 1.6. 16v od 2001-e do 2005-e, i auto sam servisirao u marea trade-u u Zemunu. Bili su korektni i brzi , a radilo se svasta , od sitnica poput redovne boljke kod marea-e , zamene kvaka na vratima , pa do zamene kbvacila. e , jedini problem je nastao posle zamene kvacila.......saltanje je bilo tesko , i kvacilo vise nikada nije bilo kao pre. 4x sam dolazio na dostelovavanja, 2 x mi je sajla promenjena, bilu su korektni , ali to vise nikada nije bilo kako valja. Auto je ubrzo prodat , i covek koji je kupui autu , promenio je kvacilo ubrzo, naime nije presao ni 10 000 km sa ovim ugradjenim u marea trade-u.

Zanimljivo, imam veoma slicno iskustvo sa Marea tradeom, posle koga sam odlucio da vise ne posecujem taj servis. Duboko u meni crv sumnje uporno ponavlja "a da ti ipak proveris da li su ti ugradili bas one delove koje si ti odneo". Nazalost, od sasvim dobrog i korektnog servisa Marea trade se pretvorio u veoma neprijatno mesto u trenutku kad je na prijemu poceo da radi izvesni Nikola, a vlasnik Ivan prestao da se redovno pojavljuje. Samo da potkrepim ovu tvrdnju jednom cinjenicom: kada sam menjao zamajac, taj navedeni gospodin mi je nudio da kupim za 350e reparirani zamajac od njegovog ortaka iz Sapca i to je moralo hitno jer oni "nemaju vremena da drze auto na dizalici", dok je u to vreme nov Valeo zamajac kostao 30.000 din, a evro bio manje od 80 din. Kad sam mu spomenuo tu cinjenicu promumlao je nesto u stilu: "ma to nije taj zamajac, nema sanse..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^ ja generalno nemam zamerke za odnos , doduse to je bilo poodavno , do 2005-e. usluzni , ljubazni , brzi.....e sad to sa kvacilom je navodno bilo zbog neodgovarajuce sajle??/ tako su bar majstori rekli.....jednom me je cak auto ostavio u gradu zbog toga , zastopao menjac , i majstor je dosao za pola sata i sredio......ali dzaba , kada to generalno nije valjalo....i tako je ostalo do kraja.........uglavnom , set kvacila vise ne bih nikada menjao kod njih.

imam jos jednog majstora za preporuku , za sitne , i one malo krupnije zahvate , sve sem , dijagnostike ustvari...odrzavao mi je yuga i neke stvari na stilu.......peca , NBG blok 61, 064-160-13-98. brz je , dobar majstor , korektan skroz , i ne dere po usima....sve sto je do sada uradio bilo je ok. Znaci kod nejga mozete uraditi mali servis , promenu kvacila , kocnice.....i sve ostale sitnice , brzo i jeftino.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:thumbsup: evo mog komentara za servis za Fiata i Lanču.

verovatno većina vlasnika ove dve Italijanske marke znaju za ''Fiatservis GORAN'' u zemunu na Altini. www.fiatservis.rs

ja sam danas radio veliki servis kod njih na Stilu MJET iz 2006. god. mislim da je blago reći da sam zadovoljan svime šta je urađeno, a posebno za koje pare. kompletan veliki servis, i ruke i delovi sa dijagnostikom i odklanjanjem kojekakvih sitnica(grešaka), sijalice i sl sitnurija košta nešto više od 25000din. ovom prolikom stvarno hoću da toplo preporučim ovaj servis kao servis koji stvarno ima alat, znanje i mislim podjednako važno ''volju'' da sve odradi kao što je dogovorenoa. Jedina stvar koja malo(možda) smeta je to da se zakazuje a da su od prilike dve nedelje u napred zauzeti, ma da ja to ne bih na kraju nazvao smetnjom.. to samo govori o profesionalnosti, znanju i količini posla koji ti ljudi tamo očigledno dobro rade. Svaka preporuka! :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...