Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
marija12

Fiat Stojanov - Specijalna akcija “Staro za novo“

Recommended Posts

Novosadska auto kuća ''STOJANOV doo'' započela je sa posebnom prodajnom akcijom “Staro za Novo“ bez vremenskog ograničenja, uz akcijski snižene cene najnovijih Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Honda modela čiji je i zastupnik...

U okviru ove kampanje, vršiće se besplatne procene isključivo u ''STOJANOV doo'' servisu koji se nalazi u ulici Veliki Rit 27d, Novi Sad, za vozila svih brendova, a pripremljen je i poseban paket za finasiranje novih i polovnih vozila.

Kontakt za detaljne informacije i zakazivanje besplatne procene vozila: 021 / 6311 411

Fiat Stojanov

Preuzeto sa

automagazin.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovi uslovi imaju i u AK Vozdovac,to je prica svuda slicna da ne kazem ista! Uz reciklzu/subvenciju drzave,postoji i otkup vozila u vidu staro za novo! :rolleyes:

P.S.Prica je sledeca,za vozilo starije od 12godina ide reciklaza,za mladje vozilo ide procena vozila gde se gleda njegova trzisna cena,stanje itd,tacnije vrsi se procena i za tu cenu se umanjuje cena novog vozila!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigurno ga procene na manje nego sto bi ti mogao dobiti na trzistu. U fazonu - ja ti nudim ovoliko, ako ti se ne svidja idi na pijacu svake nedelje narednih meseci pa zaradi tih par stotina eur vise.

To je stvar tvoje procene, za koliko brzo, i za koliko para mozes prodati svoj stari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa jel procene "realno" ili ti ga zavuku kao sto "ovlasceni" uvek radi!? :unsure:

Naravno da ti ga zavuku, pa ne misliš da će da prave kolekciju matorih krševa za velike pare. Ni u najboljim ekonomijama sa ogromnim tržištima automobila nikad od dilera ne možeš da dobiješ ni blizu koliko bi mogao sam da prodaš auto, ali te lišavaju petljavine s prodajom, gubljenja vremena i smaranja s uvrnutim potencijalnim kupcima, pretoče ti auto u ”gotovinu” u najkraćem mogućem roku, ali naravno da ti to i naplate. Pa i ti bi njima to naplatio : ) . I nije to par stotina eura, pre će biti par hiljada.

To je rešenje za ljude kojima se žuri ili imaju auto koji se teško prodaje a spremni su i da kupe nešto što se teško prodaje. U ostalim varijantama se ne isplati, pogotovo nekome kome svaka stotka znači...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...