David_WRRT 1 Posted November 13, 2011 E pa da ukratko predstavim. Kupio sam auto od ortaka, ponajvise sto mi se komplet svideo a zatim i zato sto znam kako ga je on odrzavao i sta je ulagao i kako ga je odrzavao i prethodni vlasnik koji je auto i uvezao pre 3 god i koji je nas zajednicki ortak.Pre svega auto je uvezen kao VAN, ali cim je stigao ovde, stavljen mu je enterijer (koji nisam slikao) od nekog drugog punta mozda nekod sportinga, kozni volan, cajger sa obrtaljkom, rucica za brisace sa "TRIP" tasterom, zatamnjena zadnja stakla, stavljena maska bez znaka, napred su Eibah opruge valjda na eibach amortizerima a nazad su neki drugi amorti sa jako debelim stablom i opuge koje su sa njima dosle a uskoro dolaze i prednji amorti iz istog seta. Felni je taj auto dok nije dosao kod mene dosta promenio ali meni je stigao sa ovim Alessio felnama farbanim u belo i nista ja tu ne bih menjao. Ima tu jos svasta nesto ali da nedavim bas... A da, ja sam izbacio katalizator i stavio sam REMUS zadnji lonac Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 13, 2011 Lepo, mnogo lepo! ... Gde sad onaj MilanLaki da vidi kako treba da izgleda beli 3v punto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
David_WRRT 1 Posted November 13, 2011 Hvala. Najverovatnije cu mu ovih dana raditi krov i retrovizore u neku Camuflage varijantu a i neke detalje enterijera, jos razmisljam na tu temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted November 13, 2011 Druze auto je savrsen ovako! Razmisli dobro dal ici dalje jer svaka promasena sitnica moze sve ostalo sto je lepo da zakopa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2829 Posted November 13, 2011 (edited) eee mnogo lep punto,ekstra,ja tu nebi vise nista radio na autu,samo sipaj i vozi Edited November 13, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted November 13, 2011 Još da ima crne farove, mada nisu neophodni, odličan je i ovako! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted November 13, 2011 Lep puntisha zanimljivo da je skinut/zatvoren znak na 3 vratima, a brava gepeka i brisac ostali...Lepo, mnogo lepo! ... Gde sad onaj MilanLaki da vidi kako treba da izgleda beli 3v punto? Znam ja, nego dodje zima pa sam morao sve da poskidam sa auta Quote Share this post Link to post Share on other sites
David_WRRT 1 Posted November 13, 2011 Hvala momci, bas razmisljam o toj foliji i nisam bas siguran, a planiram farove u crno da odradim mislim da bi to bilo ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted November 13, 2011 ...zanimljivo da je skinut/zatvoren znak na 3 vratima, a brava gepeka i brisac ostali...Tako je isto i kod mene, ali prvenstveno zbog funkcionalnosti... Jeste lepše bez, ali meni je na prethodnom autu zaglavljivala sajla od gepeka, a bila je zatvorena brava i kada zaglavi, morao sam da oborim zadnja sedišta i da se zavučem u gepek, a imao sam plinsku bocu, pa uvučem stomak da bih se nabio unutra, pa se sav preznojim dok je odglavim šrafcigerom, tako da sad ne bih to zatvarao baš iz tog razloga, a ne bih to preporučio ni ostalima baš zbog tog svog iskustva, a za brisač manje više, nije na odmet.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted November 13, 2011 ^kod tebe je druze znak kao nalepnica pa samo skines, kod nas tj. na mk2b je utisnuto mesto u limu i imaju 2 rupe gde znak naleze pa je moralo limarijski da se odradi i naravno ofarba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasha015 34 Posted November 13, 2011 Bas mi se svidja.Tako obican, a tako specifican.Svaka cast.Mozda bocne lajsne u boji vozila,cisto da se ne nerviras ako pocnu da udaraju vratima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted November 13, 2011 Hvala. Najverovatnije cu mu ovih dana raditi krov i retrovizore u neku Camuflage varijantu a i neke detalje enterijera, jos razmisljam na tu temuMa jok!! Samo crne farove i eventualno mat crnu foliju na krov i to je to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skorex 0 Posted November 13, 2011 crna folija na krov i crni zatamnjeni farovi i bice zmaj ma da je i ovako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted November 13, 2011 Po meni moze i rep od hgt/a! Ovako sve ekstra! Beli puntici su jedni od najlepsih.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gax2 0 Posted November 14, 2011 Stvarno, jako dobro odrađena transformcija VAN-a, za svaku pohvalu (nisi pogrešio u odabiru)! Može još kačketić, da se kvalitetno odrade farovi i crna ili carbon-look folija na krov i to bi bilo to, što se tiče exterijera (po mom ukusu i bez preterivanja)!Sad daj neke fotkice enterijera, da "osetimo" feeling za upravljačem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2829 Posted November 14, 2011 sinoc sam ga video na ustanickoj,bio iza mene,stvarno uzivo ekstra izgleda ,oni xenoni biju kao da rade na 220v.cak sam i mahnuo njegovom gazdi davidu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bukovski 0 Posted November 14, 2011 (edited) heheh ko da gledam moj, slobodno odradi pragove i kacketic, i na prolece lepim crnu foliju na krov. A ja za koji dan skidam i opruge i stavljam standarad a narucio kayabine amorte no to u mojoj temi Edited November 14, 2011 by bukovski Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaNS 2 Posted November 14, 2011 evo primera kako beli van može lepo (i više nego lepo) da se skocka..svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
David_WRRT 1 Posted November 14, 2011 @ Silenci: tacno sam znao da je tako nesto u pitanju, prvo sam se zbunio a onda rekoh sebi da mora da je neko sa foruma... Jako mi je drago da vam se svima dopada Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted November 14, 2011 Bombona!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoranic MNE 0 Posted November 14, 2011 Sve cisto 5 samo jos crne farove i krov crni nego,kakav je taj Remus,ima li efekta na dizelacu??i bi li mogao da se raspitas,posto je i moj Punto VAN ,sad treba da mu ugradjujem cajger s obrtaljkom,jeli to komplikovano??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 14, 2011 Sredjen sa ukusom Quote Share this post Link to post Share on other sites
David_WRRT 1 Posted November 14, 2011 Sto se tice remusa, malo je bucniji (nijanse su u pitanju) ali se mnogo vise cuje fijukanje Turbine sto je skroz gotivno.Sto se tice table mislim da se samo udžeka druga tabla i da sve radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
*mishko* 1 Posted November 14, 2011 Super sređeno. Samo tako nastavi. Pažljivo biraj šta radiš nadalje, da ne preteraš i razmotri savete ovih iskusnijih. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted November 14, 2011 i bi li mogao da se raspitas,posto je i moj Punto VAN ,sad treba da mu ugradjujem cajger s obrtaljkom,jeli to komplikovano??? Probaj malo pretragu foruma, korisna stvar Citaj: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=38298 Quote Share this post Link to post Share on other sites