Jump to content
Goran
neshaoct

Polovni delovi - Fiat Punto mk.1 & mk.2a/b, Bravo/a, Marea

Recommended Posts

Motoric centralne brave od gepek vrata bravo marea mozda je isti i od punta i ako imas od vrata bilo kojih slikaj ako mozez mozda su isti

Kompletan zadnji most sa kocnicama sa HGT-a (most, glavcine sa diskovima, klestima, nosaci, plocice, amortizeri)

dsc00001vx.th.jpg dsc00003xs.th.jpg dsc00004ivr.th.jpg

Za samo 60eur (na ovu cenu ne vazi popust, jer je i ovako povoljna)

a sitnice za enterijer od Punta 2, 2b dođe mu isto: ženski deo pojasa, zadnji nasloni za glavu (teget po mogućstvu) ; ruko-držači na plafonu, zadnja polica 3v, ablender sa tripom itd :question:

sve ovo me zanimaju pojedinačne cene ili ako daješ neki dodatni popust na količinu za nas vandžije :thumbsup: Pozz :welcome:

@phantom

Sve te sitne delove enterijera ja dajem uz kompletan enterijer za prepravku Van-a

Ablender sa bordom 30eur

@klaywert

Nemam farove sa maglenkom. Imam one prekidace koji imaju i prekidac za maglenku 25eur

dsc00008yq.th.jpg

Dam ti ja i poluispravan šanžer s obzirom da mi je u piksli jedan nosač mali napukao, pa mora rukom da se otvori i zatvori tj ne radi onaj fini mehanizam, al ne bih je menjao zato već jer mi šaržer više ne treba a piksla mi je nezgodna za dohvatiti a treba mi, plus ove rupe dole za konezerve, plus srebrna, ihaaaj :D

Jel može deal? Sutra bih došao jer danas radim do 20h a šaržer mi je kući...

Moze, nije problem.

I ove moje konzole imaju po neku ogrebotinu da znas. Mozda bi najbolje bilo da ti skines tvoju pre nego sto dodjes kod mene i ja ti samo dam ovu moju, a ti je posle sredis (operes) posto su pune prasine od stajanja. Sto se mene tice ti ne moras da zuris, kad god ti hoces mozes da dodjes po nju. I jos nesto da ti napomenem postoje dve nijanse te sive, recimo ova sa sarzerom i ova sto ti hoces nisu ista nijansa sive, tako da znas, da ti se nerazlikuje zbog prekidaca

Edited by laki

Ma ako je samo to razlika, izeš ga daj pikslu da tresem :D Aj svratiću možda već sutra pa da uporedimo uživo, ja to skinem za 2 minuta, izveštio sam se :lol:

Imaš česmu u dvorištu? :) Odmah da montiram tvoju :D