Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Sajam automobila Auto Show - Novi Sad od 12. do 16. oktobra

Recommended Posts

sajam%20novi%20sad.jpg

Sajam automobila ''Auto šou – Novi Sad'' će se održati na Novosadskom sajmu od 12. do 16. oktobra. Kao i ranijih godina na Sajmu će biti niz novina i sajamski popusti, saopšteno je danas u tom akcionarskom društvu. Na Sajmu automobila u Novom Sadu uz promocije novih modela četvorotočkaša, biće predstavljene i novine teretnog programa, odnosno pratećih grana automobilske industrije.

Sajam će obeležiti i atraktivan prateći program za široku publiku, a premijerno će na Novosadskom sajmu biti izloženo više desetina modela. Neki modeli automobila biće prvi put predstavljeni za tržište jugoistočne Evrope, drugi pak za Srbiju, a tu su i nezaobilazne novosadske premijere. Značajno mesto i ove godine imaće i zastupnici i proizvođači rezervnih delova, auto-kozmetike, pneumatika, ulja, maziva i dodatne opreme, a veliku podršku prodaji četvrtotočkaša, atraktivnim uslovima kupovine pružiće lizing kuće, banke i osiguravajuća društva.

Novi modeli moći će da se vide na štandovima automobila, motocikla i kamiona. Premijerno će biti predstavljeno 25 modela, među kojima i nove verzije Yarisa, Mercedesa ML, Citroen DS4, VW Tiguan, Renault Koleos, Nissan Micra, Peugeot 508, Opel Astra i drugih kola. U godini jubileja, Mercedes će na Novosadskom sajmu predstaviti dva nova modela. Kako navode u Auto kući "MikoM", premijerno će biti predstavljen novi ML i nova B klasa. Uz to, posetioci će moći da vide kompletnu ponudu putničkog i komercijalnog programa Mercedesa. Od putničkog programa, biće izložene A, B, C, E, GLK, ML, SLK i E klasa. Teretni program biće zastupljen sa modelima Vito, Sprinter, Canter, Atego, Actros.

...Uvoznici i distributeri vozila najavljuju i značajne popuste, tako da će pojedini modeli biti jefitiniji i do 3.500 eura, a veliku podršku prodaji automobila atraktivnim uslovima kupovine pružiće lizing kuće, banke i osiguravajuća društva.

Posetioci sajma imaće jedinstvenu priliku da vide najbolje modele iz Peugeot game automobila, ''popularne francuske uzdanice'' putničkog programa Peugeot 107, Peugeot 206+, Peugeot 207, restilizovani Peugeot 308 i predstavnike više klase: urbani terenac Peugeot 3008 i vrhunsku limuzinu Peugeot 508. Na Sajmu u Novom Sadu "Verano Motors", omogućiće kupcima izuzetno povoljne uslove finansiranja, bogat paket opreme i trenutnu isporuku. Uz to, obezbeđene su tri godine garancije i tri godine besplatne pomoći na putu u zemlji i inostranstvu. Glavne zvezde sajma su Peugeot 107 koji je na sajamskom popustu i košta 7.990 eura, najpouzdaniji automobil u Evropi Peugeot 207 za 9.990 eura, a restilizovani Peugeot 308 košta 12.990 eura. Za one kojima je potreban komforan auto na sniženju je Peugeot 3008, kombinacija limuzine i terenca za 17.990 eura.

Generalni sponzor 11. sajma automobila “Auto šou – Novi Sad” je kompanija "Dunav osiguranje". Kompanija "Dunav osiguranje", kao generalni sponzor 11. sajma automobila u Novom Sadu, pripremila je specijalne pogodnosti za sve posetioce. Tokom Sajma biće obebeđeno 10 odsto popusta na premiju auto kasko osigurаnjа novih i polovnih putničkih vozilа, bez obzirа nа oblik kupovine (gotovinа / lizing / kredit) i nа nаčin plаćаnjа premije osigurаnjа, sa uključenim dodatnim pokrićem troška u vezi sa zamenom registracione nalepnice do iznosa od 3.000 dinara, za ceo period osiguranja.

Pored toga, osigurаnik koji, osim auto kasko osiguranja, zaključuje ili već poseduje polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, pored navedenog popusta, dobija i osiguranje od auto nezgode za 1 dinar. Ponuda će važiti do 1. novembrа nа svim prodаjnim mestimа Kompаnije "Dunаv osigurаnje".

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otvoren 11. sajam automobila ''Auto Show - Novi Sad''

sajam%20novi%20sad.jpg

Na Novosadskom sajmu danas je otvoren 11. sajam automobila ''Auto Show - Novi Sad'', na kojem je premijerno za tržište Srbije ili novosadskoj publici prikazan 31 automobil. Član Izvršnog odbora Novosadskog sajma, dr Bojan Gajić rekao je na otvaranju da je Sajam u saradnji sa vodećim auto kućama u Srbiji uspeo da organizuje ovogodišnju priredbu, i pored veoma teške globalne finansijske situacije, koja je pogodila i auto industriju.

- Zahvaljujući obostranoj predanosti uspeli smo da nađemo zajednički jezik sa izlagačima i organizujemo ovogodišnji sajam, na kojem će publika imati priliku da vidi ukupno 31 premijeru vozila, rekao je Gajić.

Sajam je svečano otvorio automobilski dizajner Saša Milovančević koji trenutno radi na pripremi prvog srpskog vozila koje će učestvovati na poznatoj trci ''24 sata Le Mana''. On je posetiocima sajma poručio da narednih dana - ''Dozvole da ih izloženi modeli osvoje i zaraze, jer je automobil simbol slobode i emocije''.

Na sajmu učestvuju gotovo svi prodavci putničkih automobila u Srbiji, pojedini dileri teretnih vozila, prodavci opreme i rezervnih delova, banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva. Sajam automobila traje do nedelje, 16. oktobra. Radno vreme Novosadskog sajma je od 10 do 19 sati, a cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara.

Najskuplje izloženo vozilo je Mercedes CLS 350 cdi 4m be, sa cenom od 91.990 eura, dok je najjeftiniji Punto Classic, koji uz zamenu staro za novo, košta 6.199 eura.

Izloženi Mercedes ima 265 konjskih snaga, zapreminu od 2.987 kubnih centimetara i automatski menjač 7G ''tronic plus''. U standardnoj opremi ima ABS, ESP, ECO start-stop, LED farove, ambijentalno osvetljenje, automatsku klimu ''termotronic'', kameru za vožnju unazad, putni računar, multifunkcionalni volan i klimatizovana prednja sedišta...

Novog Punta posetioci na Sajmu automobila mogu kupiti po popularnoj ceni, uz zamenu staro za novo, koja omogućava popust od 600 eura. Uz to, novi vlasnici samo tokom Sajma na poklon dobijaju pripremu za radio prijemnik, naslone za glavu na zadnjim sedištima i branike u boji karoserije.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na Auto Show-u u Novom Sadu prodato 240 automobila

ns%20toyota%20yaris.jpg

Na Sajmu automobila ''Auto Show - Novi Sad'', koji se danas završava na Novosadskom sajmu, predstavljeni su proizvodi oko 100 kompanija iz oblasti automobilske industrije, a posetioci su imali prilike da premijerno vide 31 model. Uz posetu koja je bila na prošlogodišnjem nivou, za pet dana prodato je oko 240 vozila, što je za 20 odsto više nego lane, čime se potvrdilo da Sajam ima izuzetan potencijal za zastupnike i dilere najpoznatijih svetskih proizvođača automobila. Naravno, pravi poslovni rezultati nastupa na Sajmu automobila očekuju se u narednim danima, po zatvaranju kapija, kada se očekuje realizacija sklopljenih predugovora o prodaji.

Interesantno je da je zabeležena odlična prodaja ekskluzivnijih modela, dok je potražnja vozila niže cenovne kategorije bila za nijansu slabija nego prethodne godine.

ford%20ns%20111.jpg

Opšta ocena finansijskih kompanija koje su učestvovale na 11. sajmu automobila ''Auto Show - Novi Sad'', je da su se u najvećoj meri kupci odlučivali za finansijski lizing i najčešće se opredeljivali, ili za vozila do 12.000 eura, ili za najskuplja vozila na tržištu. Na Sajmu su bile prisutne gotovo sve lizing kompanije koje posluju u našoj zemlji.

Tokom Sajma, generalni sponzor Kompanija ''Dunav osiguranje" pripremila je niz pogodnosti za posetioce, koji su imali priliku da ostvare popust od 10 odsto popusta na premiju auto kasko osigurаnjа sa uključenim dodatnim pokrićem troška u vezi sa zamenom registracione nalepnice do iznosa od 3.000 dinara, za ceo period osiguranja. Ponuda koja je predstavljena na Sajmu, važi do 1. novembra nа svim prodаjnim mestimа Kompаnije ''Dunаv osigurаnje''.

ns%20vw%20tiguan.jpg

Sajam automobila obeležile su i Dečije olimpijske igre u poznavanju saobraćajnih propisa, koje su održane u petak, 14. oktobra, a na kojima je učestvovalo oko 400 dece uzrasta od 6 do 11 godina starosti, iz oko 30 lokalnih samoupravaiz zemlje. Dečije olimpijske igre su deo projekta ''Nacionalna kampanja bezbednost dece u saobraćaju'' koje se prvi put realizuje ove godine.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

15. sajam automobila u Novom Sadu od 25. do 29. oktobra

 

Auto%20Kuca%20MikoM%20-%20Sajam%20u%20Novom%20Sadu%20(7).jpg

 

Sajam automobila u Novom Sadu omogućava posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u automobilskoj industriji. Izlagači promovišu nove modele putničkih vozila, novitete u teretnom programu, kao i pratećim granama automobilske industrije. Istovremeno, sa Sajmom automobila, biće održan 1. međunarodni sajam saobraćaja „Traffic Solutions Expo“ u saradnji sa Public Connection i NAVAK-om, koji je prevashodno posvećen stručnoj publici. Zahvaljujući nastupu najpoznatijih lizing kuća, poslovnih banaka i akcijama prodavaca, biće obezbeđeni brojni popusti i pogodnosti pri kupovini vozila tokom Sajma. Interesovanje posetilaca i medija za dešavanja na Sajmu, stvara idealne uslove za promociji novih proizvoda i usluga, i istovremeno doprinosi ubrzavanju prodajnog procesa i generisanju novih prodaja u mesecima posle održavanja Sajma automobila u Novom Sadu. Uz ponudu izlagača biće organizovani i prateći programi poput stručnih skupova na temu bezbednosti u saobraćaju, kao i atraktivni programi za posetioce „Tuning – Styling Show“, izložba oldtimera, mogućnost test vožnje...

 

Mesto održavanja
Hala 1, Hala "Master", Aula, Kongresni centar, otvoreni prostor
Radno vreme
Od 10 do 19 časova

 

Sadržina izlaganja:

•    Putnička vozila

•    Teretna vozila (kamioni, laka dostavna vozila, vozila posebne namene)

•    Autobusi i mini-busevi

•    Motocikli, skuteri, mopedi i bicikli

•    Kamp-prikolice

•    Jahte, gliseri, čamci

•    Rezervni delovi i alati

•    Auto-servisna oprema

•    Goriva i maziva

•    Auto-kozmetika

•    Pneumatici

•    Audio i video oprema za vozila

•    Zaštita za vozila (alarmni uređaji)

•    Garažna vrata

•    Osiguranje, lizing, kreditiranje

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...