Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Red Bull neće kalkulisati na trci u Japanu

Recommended Posts

f1%20red%20bul%20japan%20kalkulacija.jpg

Iako Sebastijana Fetela deli samo jedan bod od osvajanja druge šampionske titule i mogućnost da mu neko preotme titulu je samo teoretska (Baton bi trebalo da pobedi na pet trka a Fetel da ne završi ni jednu uz osvajanje bodova) u timu Red Bula kažu da neće ići na siguricu nego će voziti kao što to uvek rade ne bi li potvrdili titulu kako i dolikuje šampionskom timu.

"Za nas nije gotovo dok se ne završi" rekao je Kristijan Horner vlasnik tima. "Idemo u Japan sa potpuno istim pristupom kao i do sada. Želimo da osvojimo taj jedan poen ali još više želimo pobedu. Biće sjajno ako posao završimo sa stilom uz devetu pobedu Sebastijana.

Do sada smo imali fenomenalnu sezonu i želimo tako i da je završimo. Staza koja sledi u Japanu je jedna od onih koja nam potpuno odgovara. RB7 će biti spreman i nadam se da će posao sa osvajanjem titule uskoro biti gotov. Ipak, iako je ostalo pet trka do kraja šampionata, mi ćemo dati sve od sebe da na svakoj budemo najbolji."

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...