Jump to content
Goran
vivicav

Makete automobila

Recommended Posts

Ovo nas očekuje u utorak 18.11. u ediciji legendarni automobili i na redu je FSO Warsawa 210

FB_IMG_1763212536163.jpg

FB_IMG_1763212541355.jpg

Sutra u sredu izlazi novi broj legendarnih kamiona i na redu je Mercedes-Benz NG 1936

images.jpeg

FB_IMG_1764048314646.jpg

Edited by neshtry

Na kioscima je novi broj iz edicije legendarnih kamiona i na redu je Fiat 190

ca74c67c584e251f60ed334e8ec8e955.jpeg

FB_IMG_1765258200818.jpg

znaci da posecujem pepco ovih dana, ne treba propustiti akciju mada mi stalno nesto kupujemo kod njih skoro smo uzeli jedan i ne secam se koji bese, posto smo samo taj nasli da nam se svidja, nekad bude bas dosta noviteta da ne mozes da se odlucis a nekad nema bas nista da se probere

Da Pepco kako je Knezevic vec i pomenuo, bio danas, jako los izbor jedva smo probrali 3 komada..inace tamo pise da akcija traje od 05.12.-27.12 a juce u drugom pepcu videh da je navodno pocela danas, ko ce ga znati, uglavnom od 2 pepca nismo nasli nista zanimljivo, mahom su oni izmisljeni automobili koje ne kupujemo od realnih jako slab izbor a da ih vec nemamo, treci pepco nismo obisli ali u njemu je uglavnom slab izbor uvek i bio mada skoknucu sutra ili prekosutra da bacim pogled. Bilo je ovih iz F&F kolekcije koji su 550din ali mi iskreno ne vrede taj novac ali ni tu nije bilo nesto bog zna sta zanimljivo, bio jedino jedan firebird jako lepo uradjen isto neka kolekcija od 550din ali opet malo mi mnogo 550din za HW bez obzira na sve.

Pazarismo ova tri.... ford rs200 nije neka liverija ali jbg, pšostoji iz F&F kolekcije koji je mnogo bolje uradjen, kod ovog tockovi uzasni neki hrom narandzasti odmah otisli u crno ali bice beli ili silver verovatno, doradio sam farove i migavce napred i stopke pozadi posto to nije bilo ofarbano, na land-u odradjeni farovi takodje kao i snork i retrovizori u crno kako je i na slici na pakovanju, bronko nije diran nista on je ok.

IMG_20251213_203328.jpg

IMG_20251213_203340.jpg

Danas izlazi novi broj iz edicije legendarnih automobila i na redu je Mercedes-Benz w110, reponja 

1-43-DeAgostini-mercedes-W110_slika_L_165772885.jpg