neshtry 12277 Posted December 22, 2022 Puntaći 4 italiano, neshaoct, Woodoo and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9439 Posted January 9 Bentley je skupa marka, čak i kad pravi igračke Bentley je sinonim za luksuz, skupa marka koju samo retki mogu da priušte. I tu ne mislimo samo na skupe automobile, već i na prilično skupu ponudu iz tzv. Accessories shop-a. Ponuda je bogata, a uključuje i veoma zanimljive modele automobila. Radi se o modelima 1:43, gde se sada uz Bentaygu i Flying Spur nudi i model najposebnijeg Bentleya, a to je Bacalar by Mulliner. Izbor je pao na veoma upečatljivu žutu nijansu, ali ono što posebno raduje je visok stepen kvaliteta izrade te posvećenost detaljima. Osim atraktivnog dvoseda, nudi se i model Continentala GT Speed u Candy crvenoj nijansi. Svi modeli 1:43 su nemerljivo jeftiniji od pravih automobila, ali nisu jeftini. Cena im je 100 funti (113 evra), što je na nivou drugih proizvođača poput Porschea. Ponudu modela možete pogledati klikom OVDE. 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted January 9 Ovi se bar ne kvare kao Bentli… Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted January 25 (edited) Sad naleteo na zanimljiv oglas pa ako nekog zanima… Punto mk2 5 porte 1/43 oglas Edited January 25 by neshtry Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted February 23 (edited) malko mi sumnjiva razlika između Pande mk1 i mk2…. Edited February 23 by neshtry 2 dach@ and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted March 29 1949. Škoda Superb DeA 1/43 4 Djuk85, rocket, Woodoo and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted March 30 Kako je dobra nisam odoleo Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted March 30 Ja ih imam dva-tri…Isto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 867 Posted April 3 Ja imam skromnu kolekcijicu od nekih 15ak autica. Ono sto je zanimljivo je da imam trip da skupim sve autice koje sam stvarno imao u prirodnoj velicini. Skupio sam vecinu (7 komada) ali mi 2 jos fale. 2 PremieRacing and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted April 3 (edited) Ja imam neke od onih koje sam posedovao,nedostaju mi opel astra g i opel ascona c….nisu prave boje ali ti modeli,a poređao sam ih redom kako sam ih posedovao… Edited April 3 by neshtry 1 dach@ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted April 3 (edited) Ja klincu dosta kupujem HW, Majorete i Matchbox, HW smo 90% pokupovali sto se vrti kod nas po radnjama, ne racunam one izmiljene automobile kojih dosta ima ali mi ih ne volimo i ne kupujemo samo ove da kazem serijske modele. Juce smo kupili 5 komada sto HW sto Majorete koje su mi nekako najbolje uradjene od tih malih pogotovo one serije od 500+din koje imaju i otvaranja tipa reno 5 turbo, ajkula, lambo kuntach itd. od njih mi je jako lepa toyota 2000gt i stara celica ali kod nas se mahom uvoze jedni te isti pa sad sve tze nalazimo ono sto nema a da nisu neke ludacke cifre tipa 700din na NIS-u i sl. gde i HW kosta 400 a u pepco 250. Edited April 3 by OMP 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted April 3 (edited) Ja kupujem malce(1/6x) ali većinom su mi u 1/43 jer mi je interesna grupa italijanski automobili a njih retko bude u 1/6x…A kupujem i šta mi se svidi na oko,lambose,land rovere,bmw … najviše imam fića ,pa fiata 500, njima ne mogu da odolim… Edited April 3 by neshtry 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted April 24 Mali ,slatki Jeep 1/6x,neki rendom kinez Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5001 Posted April 29 Novi radovi mog drugara! Sa kanala: 6 neshtry, Woodoo, Djuk85 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted May 9 Fiat serija 500 2x Fiat 500L 2x Abarth 500 Fiat 500X 2 Woodoo and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted May 25 Baš volim ovoga iako je vagen,jako je lepo napravljen Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted June 11 Jucerasnji ulov, skoda i spacek 4 bane1321, Grafit, neshtry and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 548 Posted June 12 Svaka cast! Gde ih nalazis, da ne kazem lovis? 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted June 12 (edited) konkretno ove u Pepco, klinac voli jednom nedeljno da odemo da obidjemo sta ima pa ako ima nesto zanimljivo onda i kupimo mada ove oldtajmere retko imaju u nekom broju a pre neki dan ih je bilo bar 6 koje bi kupili ali jbg mnogo je Edited June 12 by OMP 2 MiloshBg and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted June 12 (edited) odličan ulov! Imam ih i ja….jel bio i renault 4? Edited June 12 by neshtry Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted June 12 (edited) 4 nije ali bio 8 gordini, ford capri, volvo 240, camaro, neki bmw i ne secam se vise sad gledam ovi tvoji koje si postavio su 1:60 a ovo sto smo mi uzeli su 1:36 welly Edited June 12 by OMP 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4617 Posted June 15 Opet nisam odoleo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1335 Posted June 15 (edited) Nervira me sto ne rade neke detalje do kraja na ovim HW pa moram da ih doradujem, tipa ne boje zadnja i prednja svetla a to zavisi od modela do modela nije kod svih tako i to me cudi, ako si mogao kod nekog da uradis cak i 3d da izgleda zasto je kod nekog neobojeno...eto taj audi npr. pozadi sve belo nisu uradili stopke, bas ruzno, meni to bode oci ne samo kod HW nego i kod drugih modela generalno, evo ova skoda npr. nije imala prednje migavce pa sam obojio Edited June 15 by OMP 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12277 Posted June 15 (edited) @OMP Takav je HW oduvek, to mu “ deo šarma” …Evo slikao sam moje(jedva preživele) sa kraja sedamdesetih,jedan majorette(morgan), jedan HW(442) i jedan matchbox(mercury sw)… to im je tradicija… @PremieRacing to postane bolest vremenom… Uđeš u apoteku, na benz pumpu,u prodavnicu i ajd sad ne kupi… Edited June 15 by neshtry 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites