beli_Punto 123 Posted December 9, 2013 au, nisam znao gde ovo da stavim ... imao sam prilike u Rusiji da vidim nesto slicno ovome, ali mnogo manje i bilo je samo vozova i automobila ... ovo je vrh http://www.youtube.com/watch?v=H3Sz5wsNnzY Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted December 9, 2013 Zastava 101 project No.2 Spusten,izbacen visak iz enterijera,stavljena kadica i ovo sto bi trebalo da predstavlja rezervoar ,crna hauba i vizir na soferci,zuti farovi. Bice jos nekih detalja,kad uradim bice jos slika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted December 9, 2013 svaka cast Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted December 9, 2013 Kubura, pa zar i makete moraju da budu spuštene do koske? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted December 9, 2013 (edited) Znas da mi je to fetis Ili ga spusti kako treba ili ne diraj,to je moj moto radim i Golfa jos jednog,ovog sto se vidi u pozadini,sta da ti pricam o spustanju kad sam mu odsekao karter sinoc,hahaha Edited December 9, 2013 by kubura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted December 30, 2013 Dok ne predstavim mog Stila, da bar predstavim malu Deltu sa police. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted January 9, 2014 (edited) Edited January 9, 2014 by kolega.jankovic 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojmeNS 1 Posted January 9, 2014 (edited) Evo i moje skromne kolekcije Edited January 9, 2014 by BojmeNS 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 9, 2014 Svaka cast, postavljeni su kao u nekom muzeju 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojmeNS 1 Posted January 9, 2014 (edited) hehehe ma nije to nista , tek treba ove sive vitrinice da kacim na zid , pa da pravim josh neke zezancije bicete obavesteni o radovima na vreme I da , ono u tegli nisu krastavci , nego se jedan bmw kiseli u acetonu , posto mu skidam boju da ga krecim u drugu Edited January 9, 2014 by BojmeNS Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted January 18, 2014 Malo sam se igrao i sa Jugicem Rasklapanje i spustanje: proba visine: Enterijer out: Kadica in: Volan in: Trenutni izgled: I Buba je naravno morala da bude spustena I jedan novitet,to sam dobio od devojke,kod nje je jos uvek pa nemam boljih slika,bice: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted January 18, 2014 Kako si to dobio, a još uvek kod nje?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted January 18, 2014 hahah ja izabrao na netu,ona kupila,ali ne zivimo u istom gradu pa nije jos stigao do mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted January 18, 2014 Ja u "kolekciji" imam skromna dva modela 500L havarisan od strane moje ćerke i Grande Punta Abarth u fabričkom stanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted January 18, 2014 hahah ja izabrao na netu,ona kupila,ali ne zivimo u istom gradu pa nije jos stigao do mene Da da... znamo... uvek je tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted January 18, 2014 Kubura sine, mora li to spuštanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted January 18, 2014 Imam Hummera,on nije spusten Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted February 3, 2014 Stigao i Grande do mene konacno I naravno pale su odmah neke sitne dorade,blago spusten napred i ofarbana klesta Pre: Work in progress: Posle: Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted February 3, 2014 Ti si lud Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6050 Posted February 3, 2014 Yugic mi je vrh, to bih voleo da imam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 3, 2014 Ja sam svoje prodao, ostalo par modela ali vecina je zavrsila kod nekog deteta Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted February 3, 2014 Uleteo roll bar u Juga danas,bice kasnije slika,dok ga fiksiram samo Ako neko ima viska nekih ostecenih,nek prosledi,da mu ne smeta Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted February 3, 2014 za delove jedino da te povezem sa ovim sto sam mu prodao kupio covek detetu da se igra, pa racunam da nece da potraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
kubura 0 Posted February 3, 2014 Ma lazu kolege,to kao za decu valjda ima neko na forumu decu...koja lome autice Quote Share this post Link to post Share on other sites