werp690 878 Posted October 21 @Axic Ma jasno sve. Mac sa dve ostrice kao sto kazes ali ako se nadje kvalitetan nov ne bi trebalo da bude problema. Sa druge strane sigurno nije kvaliteta kao taj fabricki. Sta znam, licne preferencije. Ja kao ja bi menjao sa kvalitetnim novim. 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
salevs 13 Posted October 22 Nisam majstor i ne bih da petljam tamo gde ne znam. Platiš i ćao, samo da zamenska kutija odgovara. Majstor je inače mnogo jak u gradu, dolaze ljudi i iz bg, nema sta ne može da reši. Komšiji isto rešio isti problem s klimom i klapnama. Jedino molim Boga da je kutija identična mojoj. I ako jeste bolje da uzmem celu kutiju s klapnama nego da jurim pojedinačno tj ono što je crklo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
salevs 13 Posted October 29 Evo kako izgleda menjanje kompletne kutije s klapnama. Ruke 130e kutija 10000,jeste mnogo al to jedini nacin bio da se problem reši. Sreća sto su sve klapne i motorici u kutiji koju sam uzeo bili ispravni. A za majstor ivu iz Vršca samo reči hvale, čovek je za 4 sata rasturio sve ovo. Sad još da ga napunim do cepa, eventualno još 50l da napravim zalihu goriva i da uživam u zimskoj voznji s grejanjem Quote Share this post Link to post Share on other sites