yayaki 6 Posted January 23, 2020 U brzini nisam ubacio dobru sliku, a ne mogu da editujem post, plastično kućiište na strani ručice menjača je deblje i tu ide kraj sajle sa većim rastojanjem između utora i ivice bužira, uostalom probajte i biće vam sve jasno, važno je da obratite pažnju da krajevi bužira sajli nisu isti. 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
gavranpero 19 Posted September 6, 2022 Zamjenio sajle mjenjača (neke su no name), lakše ubacuje, ali sad ima mnogo kraći hod lijevo desno prilikom biranja, tako da mi se desi da ubacim u treću umjesto u prvu. Da li će vremenom to "sjesti" ili tako ostaje ? Da dodam da su jako krute, jedva se daju saviti prilikom kačenja na mjenjač. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexy090 0 Posted November 10 Pozdrav, danas u vožnji kad sam ubacio u 1 brzinu,nešto je puklo i nisam mogao ubacim u brzinu , menjac kao da lebdi prazan hod i može se pomera napred nazad,jedva sam došao kuci , ostao u brzini, sad sta bi to moglo da bude?čisto onako mišljenje pre nego što ga oterao u servis, auto je fiat grande benzin 1.4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1505 Posted November 11 Sajla biraca. Samo iz originala, sve "zamenske" su kratkog veka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexy090 0 Posted November 11 (edited) 1 hour ago, MiloshBg said: Sta mislis posto su original? Hvala na komentaru Edited November 11 by dexy090 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dexy090 0 Posted November 11 (edited) Zamenio majstor, sajla menjaca akron stavljena nova 6200 plus 4000ruke.. menjac kao da je nov takav osećaj u voznji Edited November 11 by dexy090 Quote Share this post Link to post Share on other sites