Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Maserati ponuda modela

Recommended Posts

Ovaj promo video materijal pokazuje na atraktivan način Maserati ponudu od 2012 godine. U pitanju su modeli GranTurismo, GranTurismo MC Stradale, GranCabrio i Quattroporte.

 

 

 

Edited by neshaoct
update naslova teme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro vuce u prvoj :thumbsup:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

dpccars.jpg DPCcars video: 2021. Maserati Ghibli Trofeo & Quattroporte Trofeo dobili Ferrari V8 snagu

 

2018. predstavljen je Levante Trofeo, a sada se u liniju Trofeo modela upisuju Ghibli i Quattroporte, čime i ove limuzine dobijaju svoje najjače verzije.

Kako bi se još jednom naglasila italijanska tradicija, izabrane su i tri nijanse bele, plave i crvene kao asocijacija na bolje italijanske zastave. 3.8 V8 koji se pravi u Maranelu sada daje 580 konja na 6.250 obrtaja i 730 Nm, i isti motor je u sva tri auta. Ranije je već bio u Quattroporte GTS sa 530 konja, ali je sada izmenjen, pojačan i zadovoljava sve najstrožije euro norme:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maserati Ghibli MC Edition, Quattroporte MC Edition i Levante MC Edition

 

222235-maserati 2022 07.jpg

 

Dok čekamo na novi SUV model Grecale, Maserati je kupcima ponudio specijalnu MC Edition verziju za limuzine Ghibli i Quattroporte kao i SUV Levante. Specifikacija slavi Maseratijeve ''beskompromisne performanse i trkački duh'', oslanjajući se na trkačku reputaciju koju je izgradio od početka trkanja 1926. godine. MC Edition dolazi samo sa V8 verzijama ova tri modela, uz dve ekskluzivne boje Giallo Corse i mat Blue Vittoria.

 

222236-maserati 2022 05.jpg

 

Žuta i plava su zvanične boje Modene, italijanskog grada gde je Maserati osnovan i gde i dalje proizvodi automobile. MC Edition verzije imaju i Piano Black detalje, posebne oznake na blatobranima i B stubovima, plava kočiona klešta, kao i sjajne crne točkove od 21 inča (22 inča kod modela Levante).

 

222239-maserati 2022 04.jpg

 

Osim toga, za unutrašnjost su predviđeni plavi elementi od ugljeničnih vlakana (na centralnoj konzoli i vratima), uz crnu kožu, MC Edition logo na naslonima za glavu, specijalne oznake, kao i plave i žute šavove po kabini.

 

222240-maserati 2022 03.jpg

 

Deo standardne opreme čine i el. šiber, Bowers & Wilkins audio sistem i Driver Assistance paket.

 

maserati levante 2022 02.jpg

 

Motor je 3.8 twin-turbo V8 sa 527KS pa Ghibli MC Edition, Quattroporte MC Edition i Levante MC Edition od 0 do 100 km/h ubrzavaju za 4.3, 4.5 odnosno 4.1 sekundu.

 

maserati levante 2022 01.jpg

 

Narudžbine će početi da se primaju još tokom ovog meseca, dok cene nisu objavljene.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maserati Ghibli 334 Ultima & Levante V8 Ultima

 

Ove godine Maserati odaje počast poslednjem poglavlju svoje legendarne linije grand tourera sa V8 motorom, koji su prodati u preko 100.000 jedinica od lansiranja Maseratija 5000 GT 1959. godine. Da bi se obeležio predstojeći kraj proizvodnje legendarnog twin-turbo V8 motora sa 572 KS, na terenima Goodwooda biće održana globalna premijera dva specijalna izdanja.

Ghibli 334 Ultima (broj koji označava njegovu najveću brzinu u km/h - što ga čini trenutno najbržom limuzinom sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem na svetu), kao i Levante V8 Ultima. Zajedno obećavaju da će očarati posetioce festivala u First Glance padoku.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...