Jump to content
FAS Goran
edvard81

Fiat Brava 1.4 12v - problem sa el. instalacijama

Recommended Posts

Pozdrav svim clanovima.

Javio mi se problem sa strujom. Naime ne radi mi zadnji brisac, svetlo za tablice i grejac zadnjeg stakla. Ima li neko ideju sta bi mogao biti uzrok?

Presmirglao sam kontake na petim vratima i proverio osigurace. Kada ukljucim zadnji brisac upali se lampica kao da sam ukljucio grejac na petim vratima (grejac ne radi)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

najverovatnije problem u kontaktima i to sumljam na masu.izmeriti prvo unimerom na zadnjoj gredi pa ako je ok onda skinuti plastiku sa unutrasnje strane gepeka i iz gepeka meriti sa zatvorenim gepekom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogledacu sutra. To se pocelo desavati od kako su mi proveravali ispravnost pumpe u rezervoaru, pa su prosviravali neke zice. Na kraju se ispostavio kvar da je otisao rele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E,ponovo se vratih na italijana, fiat bravo 1.4 12v 1996 god....medjutim imam situaciju sledece prirode.kada upalim auto umesto stopaljki mi svetle migavci (konstantno) a kada hocu da dam levi ili desni nista se ne desava,u kabini mi svetli lampica za zadnji grejac i ne mogu da upalim svetlo u kabini. (Ovo se sve odnosi na upaljen auto) ☺ kada je ugasen,blinkaju prednji migavci kada guram palicu a zadnji nece I radi svetlo u kabini.sijalice za stopaljke znam da mi rade jer kad ga zakljucam na alarm one zablinkaju.sijalice sam proverio...rade...tako da nije do njih.osigurace sve gledao,svi su OK.kontakte u stopaljkama sam gledao nisu kordirali...jedino sto jos nisam probao je da izvedem masu iz stopaljki i zavrnem na sasiju pa da vidim sta se desava.znam da sam udavio ali mi je to jako bitno,jer mi se bas ne placaju kazne. Ako je neko imao slicnu situaciju ili mozda moze da mi pomogne veoma cu biti zahvalan. Pozdrav svima!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni to liči da ti alarm pravi problem.. ako je naknadno ugradjivan ... proj da ga isključiš pa vidi šta se tad dešava..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možda ima onaj ključ od alarma, pa se njegovim korišćenjem alarm deaktivira. Da ne kreneš fizički da vadiš, a opet...ne znam da li bi takva deaktivacija promenila stanje stvari.

Realno, teško će to moći preko foruma jer je problem specifičan. Ako to sa alarmom ne bude dalo rezultate, onda u servis da ''pretresu'' instalacije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nadjoh vremena jutros i problem resen. ono na sta sam i sumnjao...masu bacao negde pozadi, izvucena masa na sasiju i to mu je to...a usput zamenio i klemice i ocistio sve

moguce kontakte :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...