Jump to content
FAS Goran
Mik

Kompilacija sudara...

Recommended Posts

I meni malo na pamet, posvadjao se sa suvozacom ili suvozacicom :D 

 

Ali moguce samo da je debil, klot debil, nista specijalno :D  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni na snimku sa Golfom deluje da je solo lik, verovatno se zaglupeo u tel.

Bila je slika sa nekom Kineskinjom preuzimanje auta u 17:04 i auto u reci 17:06 fazon.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Udario motociklistu, pa samo nastavio da vozi

 

motociklista udaren.jpg

 

Bizarne nesreće se često dešavaju, a zahvaljujući društvenim mrežama sve češće možemo videti kako su se desile ili koje su posledice. A pre nekoliko dana se u Kaliforniji desila saobraćajna nesreća koja je prilično šokirala javnost.

 

Naime, jedan vozač je na autoputu snimio staru Hondu Odyssey i kako nešto iskri ispod nje. Približivši se tom jurećem automobilu, pomenuti vozač i suvozačica su ostali šokirani kada su videli da je za prednji deo automobila zakačen motocikl Honda CBR, koji je vozač Honde Odyssey verovatno prethodno udario. Na snimku je vidljivo da motociklu nedostaje zadnji točak i da je celi zadnji kraj do sredine motocikla uništen. Vozač Odysseya je nastavio beg od nesreće i to punom brzinom po autoputu. Na sreću, vozač motocikla ipak nije bio na motociklu u tim trenucima. Vozač i putnik koji su snimili ovu nesreću na autoputu pratili su vozača Odysseya i ubrzo na livadi pronašli odbačeni motocikl. Osim toga, ubrzo su naišli i na sam monovolumen koji je bio razbijen u obližnjoj ogradi.

 

Lokalni mediji izveštvaju da se vozač motocikla žalio na bolove u rukama i nogama, ali da je u bolnici utvrđeno da nema ozbiljnijih povreda. Sa druge strane, 25-godišnji vozač monovolumena je uhapšen dan kasnije i čeka suđenje za nesreću i beg sa mesta nesreće. Motociklista je za lokalne medije izjavio da ga je udarac monovolumena odbacio gotovo 60 metara, kao i da nije ni stigao da pogleda kada je vozač monovolumena već počeo da beži. ''Imao sam osećaj kao da je želeo da me ubije, kao da je to namerno napravio'', izjavio je motociklista. Kalifornijska policija je utvrdila da se motociklista vozio brzinom od oko 100 km/h u trenutku kada ga je pogodio monovolumen koji je vozio brzinom oko 112 km/h. Još uvek nije utvrđeno da li je vozač Odysseya namerno udario motociklistu, ali u ovom slučaju su sve opcije moguće.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zakonodavci širom sveta su ograničili brzinu kretanja u naseljenim mestima na 50 ili 60 km/h. U takvim uslovima vožnje može se pravovremeno reagovati na iznenadne situacije gustog saobraćaja, brojnih semafora, raskrsnica, sporednih ulica, prisustva pešaka i biciklista. A šta se dešava kada se gradskim ulicama divlja za volanom pokazuje svež snimak iz ruskog grada Ufe (republika Baškortostan).

Tamošnjom Oktobarskom avenijom velikom brzinom jurio je 33-godišnjak za upravljačem Kia Optime. Na jednoj raskrsnici prvenstvo mu je oduzeo 56-godišnji vozač teretne Gazele, a brzina putničkog automobila bila je takva da se žestok sudar nije mogao izbeći. Obojica vozača sa povredama različite težine prebačena su u bolnicu:

 

 

preuzeto sa - radiosarajevo.ba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kamionom zdrobio policijski auto

 

kamion policija.jpg

 

Dramatičan snimak prikazuje saobraćajnu nesreću koja je srećom prošla bez mrtvih. Snimak prikazuje nesreću u kojoj su učestvovali kamion s prikolicom i policijski automobil. Suprotno očekivanjima, ne radi se ni o kakvoj poteri. Policijski auto je stajao na semaforu, a onda je iz suprotnog smera stigao kamion. U krivinu je ušao neprilagođenom brzinom te se na kraju prevrnuo, i to tačno na policijski auto. Saobraćajna nesreća iz Smirne neće ostati upamćena i po poginulima. Naime, policajac zarobljen u automobilu je spašen zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca te je odveden u obližnju bolnicu, u kojoj su konstantovane tek lakše povrede. Trenutno se sprovodi istraga kojom pokušavaju da se utvrde sve činjenice koje su dovele do ove nesreće.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treba mi pomoć da pronađem jedan video!

 

Video prikazuje nesrećne situacije u saobraćaju, momenat pre sudara, onda sve ono što se događa posle, kada neko pogine, bude osakaćen itd. a sve u potencijalno mogućim situacijama, kao npr. u jednom momentu vozač piše poruku na telefonu, pa onda udara neko dete, pa preticanje, sećam se neka honda je bila, mlad momak pretiče, pa se prevrće i ubija momka i devojku koji sede na nekom zidiću pored itd. Vrlo poučan video, ali ne znam kako da ga pronađem. I rekao bih da je dosta stari snimak, recimo barem 5 - 6 godina ...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video iz Kanade: Nesmotreni vozač kamiona, ilegalna trka...

 

trka sudar.jpg

 

Nadzorna kamera sa jedne zgrade u kanadskom Montrealu je snimila nesreću u kojoj na sreću niko nije stradao. Kamion sa prikolicom se pomerio u krajnju levu traku da bi skrenuo desno (preko tri trake). Sa uključena sva četiri pokazivača smera krenuo je u skretanje kada su na njega naleteli punom brzinom Volkswagen Golf i Honda Civic. U ovoj nesreći nema teško povređenih, a moglo je da bude mnogo gore. Na ovom delu puta ograničenje je 60 km/h, a vozač kamiona procenjuje da su se vozači u automobilima utrkivali i da su vozili brže od 100 km/h. Montrealska policija istražuje nesreću, a vozač kamiona tvrdi da je bio oko 200 metara od raskrsnice na kojoj je bilo crveno svetlo na semaforu i nije mu jasno kako su odjednom Golf i Civic ''doleteli'':

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teško je do kraja samo na osnovu snimka zaključiti šta se tačno dogodilo...vidi se da beli auto (koji udara u Teslin X koji sotji na semaforu) kao da pokušava da se prestroji pre jednog Subarua, ali to ne uspeva. Vozač belog auta je kroz šoferku izleteo napolje i tom prilikom zadobio posekotine na glavi, dok je vozač Teslinog auta sačekala u autu dolazak Hitne pomoći:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okršaj na haubi kamiona u vožnji

 

kamion florida.jpg

 

Sa Floride stiže video zabeležen protekle subote u kome se vidi neobjašnjiv prizor koji kao da je iz nekog lošeg akcionog filma. Međutim, reč je o stvarnom događaju koji su zabeležili svedoci iz više uglova. U Americi se često šale na račun sintagme ''Florida man…'', kojom vrlo često počinju novinski naslovi o živopisnim ljudima sa Floride. Ti naslovi često uključuju bizarne zgode i nezgode ekscentrika po kojima je ova savezna država na glasu kao dom najbizarnijim mogućim likovima. Ni ovoga puta naslov koji počinje sa ''Florida man…'' nije izneverio.

 

Naime, na tamošnjem autoputu 95 u okrugu Palm Beach je protekle subote iz nekoliko uglova snimljen prizor koji možete videti u priloženom videu. Na haubi kamiona koji vozi autoputem leži čovek koji metalnom šipkom, rukama i glavom udara po vetrobranu i, kako se čini pokušava da naudi vozaču. Ovaj, međutim, ne zaustavlja svoj kamion i vozi sa pobesnelim napadačem pred sobom, kojeg pokušava da se otrese povremenim vijuganjem i naglim kočenjem. Ovakva suluda vožnja se nastavila, kako kažu neki svedoci, čak 14 kilometara.

Šta je nateralo ovog čoveka da izađe iz svoje Toyote, kao što su opisali očevici, popne se na betonsku ogradu uz put te skoči na kamion i počne da divlja, nije još razjašnjeno. Policija je potvrdila da je počionioca odvela u bolnicu na 72-satno posmatranje, i da u incidentu niko nije povređen.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bugatti Chiron i Porsche 911 učestvovali u sudaru

 

bugatti porsche 03.jpg

 

Prevoj Gotthard u švajcarskim Alpima je bio mesto saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo nekoliko automobila među kojima su i dva skupocena, a ukupna šteta iznosi oko 4 miliona evra.

 

bugatti porsche 02.jpg

 

U sudaru su učestvovali kamper, Mercedes C-Klasa karavan, Porsche 911 kabriolet i Bugatti Chiron.

 

bugatti porsche 01.jpg

 

U izveštaju se navodi da se kamper sporo kretao i zadržavao ostale učesnike saobraćaja na prevoju kada je vozač Chirona krenuo u preticanje u isto vreme kada i Porsche pa je došlo do sudara. Porsche je zatim udario u Mercedes, a Bugatti u kamper. Najveću štetu je pretrpeo Porsche, a ozbiljnije je povređen samo vozač Mercedesa. Chiron je takođe značajno oštećen na prednjem delu, a aktivirali su se i vazdušni jastuci kao i u Porscheu.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nakon što ju je udario auto, upala u šaht

 

sudar saht.jpg

 

Ova 27-godišnja vozačica skutera stvarno nije imala sreće kada ju je početkom ovog meseca udario neoprezni vozač automobila koji joj je oduzeo prednost. Udarac ju je srušio sa skutera, a da stvar bude gora, nesrećna vozačica se pritom otklizala i propala u - otvoreni šaht! Sreća u nesreći je što je ulica bila prometna i puna ljudi koji su odmah priskočili u pomoć unesrećenoj. Nakon nekog vremena uspeli su da podignu nesrećnu ženu koja je pritom pretrpela teže povrede, pa će joj biti potrebna operacija. 

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozač Mitsubishi Lancera pijan probio ogradu i sleteo u bazen porodične kuće

 

bazen 01.jpg

 

Neobičan incident se desio ove nedelje u Teksasu, a prava je sreća da nije bilo težih posledica. Kako je objavila policija u Arlingtonu koja je prva došla na mesto nesreće, vozač Mitsubishi Lancera je vozio pod uticajem alkohola i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

 

bazen 02.jpg

 

To je rezultiralo probijanjem drvene ograde i uletanjem u - bazen porodične kuće! Kao što možete videti, automobil je u potpunosti potonuo, a prava je sreća da se u tom trenutku niko nije kupao u bazenu. Vozača sada čeka prijava, a uz to će na neko vreme ostati i bez vozačke dozvole, pa se nadamo da će mu ovo biti pouka da više nikad ne sedne za upravljač pod uticajem alkohola.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...